- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.352
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişiklik oluyor banada her türlü o yemek yapılır yenir birde her ay acaba kaç oy alcak merakı var bende shshjs o hosuma gidiyoret yemekleri 25 oy öndeyimdim en yakın rakibimle daha sonra Başka tarif beni geçip birinci olmuştu ikinci bildirim sonrası
herşey olabiliyor yani ayda bir gün o yemek hazırlama çekim gibi seyler rutin dışına çıkmak renk kattı hayatıma devam ettiğine göre seninde öyle
Benimde yokAma aklımda hiç menü yok ya
Buluruz elbet 10 gün var sanırımBenimde yok
Menü çok ya buluruzBuluruz elbet 10 gün var sanırım
Benim de hazır değilC A N O menü hazır mı
Ben sadece tatlı buldum onun yasak olma ihtimali var kategorisiz kendisiMenü çok ya buluruz
Bugün mj alacağız benim intenertim yok eşim evde sonradan alırım artıkC A N O menü hazır mı
Allah ne verdiyse sofrası kurmam an meselesiHiç oturup da ne yaparım diye düşünmedim
Ayın 10 da bu seferBugün mj alacağız benim intenertim yok eşim evde sonradan alırım artık
Ne acabaBen sadece tatlı buldum onun yasak olma ihtimali var kategorisiz kendisi
10 u gibi açarımBugün mj alacağız benim intenertim yok eşim evde sonradan alırım artık
Bugün almayacak miyizAyın 10 da bu sefer
Ohhh iyi bari içim rahatladı.10 u gibi açarım
Konu açılmadan alınırsa alBugün almayacak miyiz
Bize son dk golü atıp bugün açarmissin birde10 u gibi açarım
Onu hiç yapmadımMutlaka haberiniz olurBize son dk golü atıp bugün açarmissin birde
Söylemem tam ramazan tatlısı sayılırNe acaba