- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Tebrikler zektacımHep böyle tahminlerin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler zektacımHep böyle tahminlerin olsun
Yav ben başta zaten magnolia ya da sütlaç demiştim. Supangle ilk beşte olur diye düşünüyordum. Bence tuttu. Tamam bi ara tahminlerimi değiştirmiş olabilirim ama bence tuttu.Hep böyle tahminlerin olsun
İşlerim var dıNerde o yok bu sabah Nane Limon Kabugu
Tabi anlıyoruz bizİşlerim var dı
Hürrem yada sultanBen doğunca ebeler demiş ki bu kız pek güzel,beyaz beyaz,göbek adı şu olsun,ama annem hatırlamıyor, bence Nane Limon Kabugu bilir
Teşekkür ederim canımTebrikler zektacım
Başta dediğini bilmiyordumYav ben başta zaten magnolia ya da sütlaç demiştim. Supangle ilk beşte olur diye düşünüyordum. Bence tuttu. Tamam bi ara tahminlerimi değiştirmiş olabilirim ama bence tuttu.
Üç demiştin üçüncü olamadım çok kırgınımYav ben başta zaten magnolia ya da sütlaç demiştim. Supangle ilk beşte olur diye düşünüyordum. Bence tuttu. Tamam bi ara tahminlerimi değiştirmiş olabilirim ama bence tuttu.
Ben mognalyo birinci olacağını düşünüyordum zatenBeni affet kuşom Nane Limon Kabugu
Birincilik yaklaşıyorİki oyla kaybetmek mi Allah sabır versin karşim Bllossom
Tebrikler kuşom artık defoaypardon yarışmalarda rahatız.Teşekkür ederim canım
Başta dediğini bilmiyordum
Aaa evet bir ara üçe kadar yükseltmiştim zoğru.Üç demiştin üçüncü olamadım çok kırgınım
Tehlikeli rakiplerine birini elemiş oldukTebrikler kuşom artık defoaypardon yarışmalarda rahatız.
oralarda neymar olurdu işte diyeceksiniz neyse defoldum ciddenTebrikler kuşom artık defoaypardon yarışmalarda rahatız.
Ay ,iyi ki hatırlamıyor o zamanHürrem yada sultan
Kim kimmmmmmmBen gelecek ay birinden aşırı tehlike enerjisi aldım
Hürrem yakışırdı aslında aşkoAy ,iyi ki hatırlamıyor o zaman
SenKim kimmmmmmm