Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 14. :)Yarışma bölümünde onuncu tarifimi yapmışım bu ay daha fazla gibi geliyordu daha yeni başlamışım
Ve de yatılı mı geliyorlar Hades tepemde konuşuyor Senaryo yazıyorErkek olan benim çocukluk arkadaşım. Yeni evlendi. Eşiyle bir kere görüştüm o da tanışırken.
Hazır yufka ile ayrı bir bölüm olmalı Nevreste , hazır yufkadan 1.olana uğraşıp elinde baklava açan silahla vurur onuBen şöbiyeti hazır yufka ile seviyorum güzel oluyor
Kuru fasulye, pilav, cacıkiAkşama ne yemek yapacağuk
AynennBence heran herşey olabilir :)
28.Ben de 14. :)
Ciğer mi Afiyet olsunMargaret Hale menü güncellendi ciğer yapacağım
Çekim yapmak bir kültür kültür
Eşin işten gelince ciğerimi ye mi diyeceksinMargaret Hale menü güncellendi ciğer yapacağım
Az önce geldi Bedava olması da ekstra çekici geldiCiğer mi Afiyet olsun
Çok seviyor zaten o getirdi az önce bizim hayvancılık işletmesini verdiğimiz kişi göndermiş bir de toklu (erkek koçun küçüğü)göndermişti geçenEşin işten gelince ciğerimi ye mi diyeceksin
Anam onca baklava içinde hazırla yufkayla cıkmakta cesarettVar tabi
HahhahaahahhahajajjajajjsjdjdjdjÇekim yapmak bir kültür kültür
Sen çekim kadınısın
Ha biz beceremez çekemeyiz seni ilgilendirmez
Az oy alır otururuz yerimize
Güzel olmuş ekleseydin keşkeBunu da ben yapmıştım geçen gün muhallebili Kemalpaşa. İçime sinmedi diye beklememiştim. Sanki içime inenler çok oy alıyor da.
Eki Görüntüle 3394116
Zalımlar emeğe oy vermiyor kiAnam onca baklava içinde hazırla yufkayla cıkmakta cesarett
Bol fıstıklı saray sarma Margaret Hale yakışır nede olsa fıstığın diyarındanBir ay baklava yapalım kim ne yaparsa
Benim fıstıklığım da var ama fıstığını hiç görmüyoruz.Bol fıstıklı saray sarma Margaret Hale yakışır nede olsa fıstığın diyarından