- 8 Haziran 2013
- 56.176
- 149.157
Ne tarafa gülüyoruzYöresel sunumu beceremem diyordum çünkü gerekli teçhizatım yoktu. Ama burada teçhizat değil, direkt el becerim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne tarafa gülüyoruzYöresel sunumu beceremem diyordum çünkü gerekli teçhizatım yoktu. Ama burada teçhizat değil, direkt el becerim yok.
Bunu söylerken olma ihtimalimi düşünmemiştimVaatleri büyük tuttu Yarışma sonrası Zekta1 ya ulasamayabiliriz
Durun daha maç bitmediFasulye olsun da çekilsin artık yether çok bile oyalandı.
Seçim sonrası görünmez ol siyasetciler gibiBunu söylerken olma ihtimalimi düşünmemiştim
Aynen üyelik iptali hemenSeçim sonrası görünmez ol siyasetciler gibi
Hemşeriler yine de bulur gibi amaAynen üyelik iptali hemen
Güzel vakitler geçirin keyifli olsunErkek olan benim çocukluk arkadaşım. Yeni evlendi. Eşiyle bir kere görüştüm o da tanışırken.
Bi kahve yaparım anlaşırızHemşeriler yine de bulur gibi ama
Bana da o sunumlardan yap, 6959 sunumları.Bi kahve yaparım anlaşırız
BekliyoruzBunu söylerken olma ihtimalimi düşünmemiştim
Hayır sana kahvaltı hazırlayıp lor ve kete koyucam :)Bana da o sunumlardan yap, 6959 sunumları.
Oh yanına bir de çay. Babaannneee babaanneciğiiiiimmmmmm.Hayır sana kahvaltı hazırlayıp lor ve kete koyucam :)
Bekliyoruz
Hemde köy ketesi hadi iyisiiiinOh yanına bir de çay. Babaannneee babaanneciğiiiiimmmmmm.
Var tabiGünaydınn baklava falan demişsiniz hazır baklavalık yufkada listede vardır eminim
Ben şöbiyeti hazır yufka ile seviyorum güzel oluyorVar tabi
Bir ay baklava yapalım kim ne yaparsaBen şöbiyeti hazır yufka ile seviyorum güzel oluyor
Kapıda yatıp sevdiğim baklavayı kapmam lazımBir ay baklava yapalım kim ne yaparsa