- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan sonra showlu olsun diye arkada dansöz oynatcamZalımlar emeğe oy vermiyor ki
Fıstıklık söylemesi bile havalıBenim fıstıklığım da var ama fıstığını hiç görmüyoruz.
Biz de takılıyoruz öyle işte gariban fincanlarımızla mutfak köşesinde
Bende çilek bahçesinde çekim yapacaktım bir ara hiç denk gelmedi tatlı kategorisinebundan sonra showlu olsun diye arkada dansöz oynatcam
Yanina patates sumakli sogan ekmek arası@Margaret Hale menü güncellendi ciğer yapacağım
Sonunda seven biriYanina patates sumakli sogan ekmek arası
Çok severimm hemde baya kuçük keserim kızartırım daha lezsetli oluyo bayada yerim yaniii ama hamişim tüketememSonunda seven biri
Ahahahah yasasin faqirliqBiz de takılıyoruz öyle işte gariban fincanlarımızla mutfak köşesinde
BNayılırım ciğereSonunda seven biri
Herkesin bahçesi var bende zeytinlikte çekim yapayım bariBende çilek bahçesinde çekim yapacaktım bir ara hiç denk gelmedi tatlı kategorisine
Ahahahah yasasin faqirliq
Ben deBNayılırım ciğere
Siz anlaşınVe de yatılı mı geliyorlar Hades tepemde konuşuyor Senaryo yazıyor
Hazır yufka ile ayrı bir bölüm olmalı Nevreste , hazır yufkadan 1.olana uğraşıp elinde baklava açan silahla vurur onu
Kuru fasulye, pilav, cacıki
Yani birde arnavut kızıyım gede sevme şimd ciğeriBen de
Nevoşum ne haberr kahve durumları nasıl içiyormusunSiz anlaşın
Ooo Şahane yaparlar onlar da cici annem Arnavuttu,az yemedim elindenYani birde arnavut kızıyım gede sevme şimd ciğeri
Ben de bayılırım arnavut ciğeri yaparım genelde :)Sonunda seven biri
Ben de fırında karışık sebzeli yapacağım. Dünden kalan patatesli kek ve zeytin salatası da var. Hiç yememişlerdi. Onları da dayarım.