- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.809
- 60
Kesinlikle güzelde yağarız yani,formülüde bol yağda iyice ısınıp ciğeri atıp 2 dakika filan kızartmaktır yumuşacık olur tadıda.Ooo Şahane yaparlar onlar da cici annem Arnavuttu,az yemedim elinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle güzelde yağarız yani,formülüde bol yağda iyice ısınıp ciğeri atıp 2 dakika filan kızartmaktır yumuşacık olur tadıda.Ooo Şahane yaparlar onlar da cici annem Arnavuttu,az yemedim elinden
Tambenlik sebze ellerine sağlık olsun.
Evet yüksek A vitamini nedeniyle yasakÇok severimm hemde baya kuçük keserim kızartırım daha lezsetli oluyo bayada yerim yaniii ama hamişim tüketemem
Teşekkür ederim ablacımTambenlik sebze ellerine sağlık olsun.
Ricaedrim ne demek,afiyetler olsunTeşekkür ederim ablacım
Nasılsın canısı göremiyorum senide epeydirDört oyu da kendime verebildiğim zaman yarışmaya katılacağım kldjkdfjg
Çünkü başka oy alamam
Yok kız bu milyörlük fincanlardan değil. 60 senelik sadece.Biz de takılıyoruz öyle işte gariban fincanlarımızla mutfak köşesinde
Şunu bile güzel yapar mı insan skdkdkdk
Sen mi yapsan ilklerde olurDört oyu da kendime verebildiğim zaman yarışmaya katılacağım kldjkdfjg
Çünkü başka oy alamam
İyiyim abla seni sormalı. İş yerinde geçiş dönemindeyiz baya yoruluyorum siteye de çok giremiyorum bu araNasılsın canısı göremiyorum senide epeydir
Bende iyiyim sağol,kolay gelsin sanada fırsat buldukça uğra gene .İyiyim abla seni sormalı. İş yerinde geçiş dönemindeyiz baya yoruluyorum siteye de çok giremiyorum bu ara
İyidir ablacım Sen nasılsınNevoşum ne haberr kahve durumları nasıl içiyormusun
Bende iyiyim nevoşcum sağolİyidir ablacım Sen nasılsın
Günde bir sefer içiyorum ablacım Ama tarçınlı kahveyi sık içiyorum.
İyiym elhamdulillah teşekkür ederimBegonya2 nasılsın yarışma heyecanından bahset
Öyle düşünme ilk yapılan tariflere göre baya iyi bir oy oranı zamanla olacak benceİyiym elhamdulillah teşekkür ederim
Yarışma heyecanım düştü pek beklediğim gibi olmadı