- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
Evet her yerde varlar hatta İstanbul ve Ankarada adım başı karşılaşırsınSivas'ı nin olmadığı ywr gosteremezsin nane ben bile inst sayfalarını takip ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her yerde varlar hatta İstanbul ve Ankarada adım başı karşılaşırsınSivas'ı nin olmadığı ywr gosteremezsin nane ben bile inst sayfalarını takip ediyorum
Margarıt elendi daaattChesecake ve baklava türevleri yasak
Geç haberim olmuşÜflesen mi ibiza birinciliği vermiş
Teşekkür ederimİbiza tatlısı fav
Bana en çok içli köfte yapmak gözüme zor geliyordu.Limon sıkacağında yaptım ama klasik içli köfte şekli daha cazibeli duruyor. Ne kadar izlesem de uğraştırıcı geliyordu. Geçen gün annem gelmişti, oruçluydu, içli köfteyi de sever. Bir cesaret geldi bana şeklini de aynen öyle yaptım. Salatalıkla oyan bile varmış öyle bile denedimDedim benden kurtuluşun yok. Gerçi malzemelerini kayıp yoğurmadını az daha yoğur diye diye yarım saat Eşime yoğurttum ama olsunYani denemeyip yapamam diyene kızıyorum ben .15 senelik evli komşum bana tavuğu nasıl kizartiyorsun demişti. Yapamam diye hiç denememiş Ben o zaman 5-6yillik evliydim
Üçüncü olmuşum senin bildirim yaramadı bana son ibiza cı olacaktım ne güzelGeç haberim olmuş
Erkekler yigurma işini daha iyi beceriyor ..hadi erkeğim göster kaslarının gücünü de gaza geliyorlarBana en çok içli köfte yapmak gözüme zor geliyordu.Limon sıkacağında yaptım ama klasik içli köfte şekli daha cazibeli duruyor. Ne kadar izlesem de uğraştırıcı geliyordu. Geçen gün annem gelmişti, oruçluydu, içli köfteyi de sever. Bir cesaret geldi bana şeklini de aynen öyle yaptım. Salatalıkla oyan bile varmış öyle bile denedimDedim benden kurtuluşun yok. Gerçi malzemelerini kayıp yoğurmadını az daha yoğur diye diye yarım saat Eşime yoğurttum ama olsun
Nasip ise gelir Hint’ten Yemen'den nasip değilse ne gelir eldenÜçüncü olmuşum senin bildirim yaramadı bana
Oo güzel yarışmaydı ya kazen abi künefe ile füze atmıştı bizeBaklava demeyin bana. Şerbetli tatlılar kategorisinde baklavayı kaptım. Nihahahaha diye güldüm Sonra Kazen emmim künefe yaptı, solladı beni2.olmuştum o zaman.
Sen ne yapmıştın?Oo güzel yarışmaydı ya kazen abi künefe ile füze atmıştı bize
Kalbura BastıSen ne yapmıştın?
O zaman bir ay yapalımBen de el açması yaparım
İçli köfte yaptıkça güzelleşiyor. İlk yaptığında mükemmel yapanı görmedimBana en çok içli köfte yapmak gözüme zor geliyordu.Limon sıkacağında yaptım ama klasik içli köfte şekli daha cazibeli duruyor. Ne kadar izlesem de uğraştırıcı geliyordu. Geçen gün annem gelmişti, oruçluydu, içli köfteyi de sever. Bir cesaret geldi bana şeklini de aynen öyle yaptım. Salatalıkla oyan bile varmış öyle bile denedimDedim benden kurtuluşun yok. Gerçi malzemelerini kayıp yoğurmadını az daha yoğur diye diye yarım saat Eşime yoğurttum ama olsun
Değilim, elendim.Margaret Hale yiğitse çıksın karşımıza
Baklavadan anlamam deyip, birinci olma şoku olursa Yöresel içinde ön yargılıydınDeğilim, elendim.