- 8 Haziran 2013
- 56.182
- 149.166
Maşallah maşallah Büyümüş annesine tost yapıyor ne güzel Eli maharetli demek kiAynen canım ,oğlan da meraklı değişik değişik tostlar yapıyor güzel de yapıyor kerata kendine yapınca canımı çektirtiyor yiyesim yoksa da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah Büyümüş annesine tost yapıyor ne güzel Eli maharetli demek kiAynen canım ,oğlan da meraklı değişik değişik tostlar yapıyor güzel de yapıyor kerata kendine yapınca canımı çektirtiyor yiyesim yoksa da
Yas 15 dante gibi ortasindasin ömrünNe otuzu hangi otuz
Çok şükür canımMeraklı, boğazına düşkün izliyor ya bir tarif videosu hoşuna giderse denemek istiyor,alıyoruz yapıyorMaşallah maşallah Büyümüş annesine tost yapıyor ne güzel Eli maharetli demek ki
YessY
Yas 15 dante gibi ortasindasin ömrün
Dengeler sürekli değişiyorArkadaslar bana da varsa bi karslı giresun el atsın
Evet abla herkes her an sonuncu olabilirDengeler sürekli değişiyor
Freddy ibizaci çıktı Kars da ibiza yiyormuş
Sen ibiza yersin ama cenazene sütlaç gelirFreddy ibizaci çıktı Kars da ibiza yiyormuş
Evrene nasıl bir mesaj gönderdiysenBenim tahminlerim genelde tutmaz ama yine de sen bilirsin
Allah razı olsun nevoş yapamayan varChesecake ve baklava türevleri yasak
Pandemi döneminde aynı cümleyi kullanarak yaptım. İlk olarak yufkaları açıp serdim. Dedim asıl iş şimdi haşlamada. O kadar kolaymış ki halbuki bayağı şaşırmıştım. Nayır nolamaz, bu kadar kolay olmaması gerekiyordu, bunun için mi bu zamana kadar beklemişim yapmak için dedimBen mesela su böreğini hiç denemedim denesem yaparım yani öğrenen anasının karnından ogrenmedi ya
Yeter bu kadar becerikli olmak zorunda değilsiniz tamam mı!!!!!!1!1!!1!Pandemi döneminde aynı cümleyi kullanarak yaptım. İlk olarak yufkaları açıp serdim. Dedim asıl iş şimdi haşlamada. O kadar kolaymış ki halbuki bayağı şaşırmıştım. Nayır nolamaz, bu kadar kolay olmaması gerekiyordu, bunun için mi bu zamana kadar beklemişim yapmak için dedim
Üflesen mi ibiza birinciliği vermişAaa öyle olmuş oylar coşmuş
Ve sonra 25 oy önde iken ikinci olmuştumEvet yine mütteşem öngörümü konuşturmuşum.
Yani denemeyip yapamam diyene kızıyorum ben .15 senelik evli komşum bana tavuğu nasıl kizartiyorsun demişti. Yapamam diye hiç denememiş Ben o zaman 5-6yillik evliydimPandemi döneminde aynı cümleyi kullanarak yaptım. İlk olarak yufkaları açıp serdim. Dedim asıl iş şimdi haşlamada. O kadar kolaymış ki halbuki bayağı şaşırmıştım. Nayır nolamaz, bu kadar kolay olmaması gerekiyordu, bunun için mi bu zamana kadar beklemişim yapmak için dedim
Ya tabiki tanıyorum bonus canımıBildiğin en hakiki Sivaslı @Bonus Ben de 26 senedir evliyim eşim Sivaslı. Kendimi Sivaslı gibi hissediyorum artık 2 tane Sivaslı ürettim 26 senede
Sivas'ı nin olmadığı ywr gosteremezsin nane ben bile inst sayfalarını takip ediyorumKk da Sivas'lı yok sanki
Ben de el açması yaparımBence yok