- 21 Kasım 2017
- 27.579
- 120.607
1. olmaz demişimdir kesin.Bana da İskender le ilgili birsey söylemiştin sonra birinci oldum Margaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. olmaz demişimdir kesin.Bana da İskender le ilgili birsey söylemiştin sonra birinci oldum Margaret
Olmak gibi birsey demiştin sanki tam da hatırlamıyorum1. olmaz demişimdir kesin.
Sağlık olsunBence yok
Evet yine mütteşem öngörümü konuşturmuşum.Kaderi ikinci
Olmak gibi birsey demiştin sanki tam da hatırlamıyorum
Aynen çok güzel olur .çok da zor değil açmak. Hiç denemedikleri için korkuyorlar yaBence yapılmalı Zaten kazen de el açması diyordu. Güzel olur
Bir sonraki yarışmalarda gerilerde olursam tariflerimle ilgili kötü yorumlar bekliyorum sendeEvet yine mütteşem öngörümü konuşturmuşum.
Bencede Ön yargıları yıkmak gerekiyor. Bu bir fırsat olabilir. Keşke yapsalarAynen çok güzel olur .çok da zor değil açmak. Hiç denemedikleri için korkuyorlar ya
Önümüzdeki ay bekliyorumEvet yine mütteşem öngörümü konuşturmuşum.
Ben mesela su böreğini hiç denemedim denesem yaparım yani öğrenen anasının karnından ogrenmedi yaBencede Ön yargıları yıkmak gerekiyor. Bu bir fırsat olabilir. Keşke yapsalar
Bir zamanlar gece yarıları kalkar su böreği açardım ben de hey gidi heyBen mesela su böreğini hiç denemedim denesem yaparım yani öğrenen anasının karnından ogrenmedi ya
Tabiki öyle İstemek lazımBen mesela su böreğini hiç denemedim denesem yaparım yani öğrenen anasının karnından ogrenmedi ya
Aynı benBir zamanlar gece yarıları kalkar su böreği açardım ben de hey gidi hey
Yine yaparsın neden yapmıyorsun bebeğimBir zamanlar gece yarıları kalkar su böreği açardım ben de hey gidi hey
Şimdi de oğlan kalksa da bana bir tost yapsa diye bekliyorum çok çabuk tükendim be canoAynı ben
Hayat yoruyor canım. Bizde bize yapılsın istiyoruz bazenŞimdi de oğlan kalksa da bana bir tost yapsa diye bekliyorum çok çabuk tükendim be cano
Bitmişke ,tükenmişkeYine yaparsın neden yapmıyorsun bebeğim
30 lu yaşlarındasin kendine gel 50 ye çok var.Bitmişke ,tükenmişke
Aynen canım ,oğlan da meraklı değişik değişik tostlar yapıyor güzel de yapıyor kerata kendine yapınca canımı çektirtiyor yiyesim yoksa daHayat yoruyor canım. Bizde bize yapılsın istiyoruz bazen
Ne otuzu hangi otuz30 lu yaşlarındasin kendine gel 50 ye çok var.