- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.503
Hep beraber inşallah kolay gelsin Zano'mHep iyi ol Bende iyiyim şükür. Koşuşturmaca hep aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraber inşallah kolay gelsin Zano'mHep iyi ol Bende iyiyim şükür. Koşuşturmaca hep aynı
Baklava hep yasak zatenChesecake ve baklava türevleri yasak
Sağol Zenna’mHep beraber inşallah kolay gelsin Zano'm
Ama haksızlık olur yoksa yapardıkBaklava hep yasak zaten
Buralardayım, çok çekişmeli geçiyor. Heyecanla sonucunu bekliyorumYov san nerdassın
Baklavaya da haksızlık oluyor O kadar yarışma yapıyoruz oylanmak onun da hakkı. Bu bizim kültürümüzün bir parçasıAma haksızlık olur yoksa yapardık
Tam travmalık Şu vakite kadar birinci ol. Hop bianda ikinci
O zaman bir ay sadece baklava yaparız. İsteyen hazır, isteyen el açmasıBaklavaya da haksızlık oluyor O kadar yarışma yapıyoruz oylanmak onun da hakkı. Bu bizim kültürümüzün bir parçası
Bence yapılmalı Zaten kazen de el açması diyordu. Güzel olurO zaman bir ay sadece baklava yaparız. İsteyen hazır, isteyen el açması
Şimdi gördüm ben, sayfayı değiştirince. Son anda geriye düşmek zor oluyorTam travmalık Şu vakite kadar birinci ol. Hop bianda ikinci
Ama yapan yok 2-3 kişi ile yarışma olmazBence yapılmalı Zaten kazen de el açması diyordu. Güzel olur
Sen de sağol Zano'mSağol Zenna’m
Aynen öyle Yasmin, Minik, deynepnaz, sen, ben daha açan vardır bence. Çok zor değil ki. İlla kırk kat açmak gerekmiyorAma yapan yok 2-3 kişi ile yarışma olmaz
Benim tahminlerim genelde tutmaz ama yine de sen bilirsin
Vah vahhhhYoo ben uzun zamandır hazırlamıyorum valla hatta gidip kime çöreklensem diye düşünüyorum hep
Bana da İskender le ilgili birsey söylemiştin sonra birinci oldum MargaretBenim tahminlerim genelde tutmaz ama yine de sen bilirsin
Bence yokAynen öyle Yasmin, Minik, deynepnaz, sen, ben daha açan vardır bence. Çok zor değil ki. İlla kırk kat açmak gerekmiyor