Çok haklısın be kuzum bizim burada birde alım çok var yani bilmiyorum nasıl toparlanıcamBizimde hep motivasyonumuz olmadı ama oturup çalışıyoruzhemen kendine gel sonra çok geç olabilir ah vah edersin kuzu benim ne çektiğimi nevos bilir Nevreste
Düşün bak senin ihtiyacın olan puan bana yetmiyor,artık gerisini sen düşün kuzu. Ben daha fazlası için çabalıyorumÇok haklısın be kuzum bizim burada birde alım çok var yani bilmiyorum nasıl toparlanıcam
Çok doğru ama hissediyorum olacak senin :)Düşün bak senin ihtiyacın olan puan bana yetmiyor,artık gerisini sen düşün kuzu. Ben daha fazlası için çabalıyorum
yakın gidiyor oylama her an herşey olabilir 4 tane birinci adayı varAbbbooovvvvvvvvv çok fena bi oylamalarrr
İnş kuzucum artik son olsunÇok doğru ama hissediyorum olacak senin :)
Her an ben kazanabilirimyakın gidiyor oylama her an herşey olabilir 4 tane birinci adayı var
Olabilir sen her zamanHer an ben kazanabilirim
Alisiliyor be zamanla sende alışacaksın inşallahKız olsak ne olur ibiza dozer gibi çiğnedi bizi gel sarılalım
Bana diyene bak. İbizayla ortalığı coşturan ikinci ibizacı oldunOlabilir sen her zamansın
İnşallah canım sıkma canını manifestle olacakİnş kuzucum artik son olsun
İlk kişiyi buldumBana diyene bak. İbizayla ortalığı coşturan ikinci ibizacı oldun
Ben ilk yarışmam da sonuncuydumAlisiliyor be zamanla sende alışacaksın inşallah
Ben ilk yarışmada ilk 5 e girince simarmistimBen ilk yarışmam da sonuncuydum
Çok güzel manifest yapıyorum, daha iyisini duymadım henüz kuzuİnşallah canım sıkma canını manifestle olacak
Canooommm seni çok özledim kız, git yotubeda video at da yorum yapayimBana diyene bak. İbizayla ortalığı coşturan ikinci ibizacı oldun
Devam olacakÇok güzel manifest yapıyorum, daha iyisini duymadım henüz kuzu