- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.784
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balkon güzel oluyor aslındaTeşekkür ederim canım
4 gibiydi ama bizim eve o saatte güneş gelmiyor abla ya en aydınlık yer orasıydı
Teşekkür ederizGünaydınnn hepinizin elini emeğine sağlık hepsi muhteşemmm olmuş
başarılar
Ev değişikliği iyi geldi gündüz ve pencere önünde çekiyorum artık önceden akşamları yapıyordum kız uyuyunca o da karanlık çıkıyorGünaydın canım
Çekimi akşam mı yaptın Biraz daha net olsa çok iyi olurduYoksa çok iyi olmuş
Bak sweetgirlcandy sunumları değiştirdi iki aydır hep üst sıralarda
Hemen farkettiEv değişikliği iyi geldi gündüz ve pencere önünde çekiyorum artık önceden akşamları yapıyordum kız uyuyunca o da karanlık çıkıyor
Bir dahaki sefere ablaBalkon güzel oluyor aslında
Hızla yükseliyon
Kız olsak ne olur ibiza dozer gibi çiğnedi bizi gel sarılalımHonkiponkitorino senle kıyasıya rekabet içindeyiz
Bizimde hep motivasyonumuz olmadı ama oturup çalışıyoruz hemen kendine gel sonra çok geç olabilir ah vah edersin kuzu benim ne çektiğimi nevos bilir NevresteMotivasyon yok toparlamam lazım acil
Nevcankukjenassoyassy, yerim senin takvimini heeeGüpgünaydınnn
Umarım son olur çicemm
Söylemeden geçmek istemiyorum kuzu,ben sunumuna bayildiiimm çok iyi gidiyorsunEv değişikliği iyi geldi gündüz ve pencere önünde çekiyorum artık önceden akşamları yapıyordum kız uyuyunca o da karanlık çıkıyor
Sana yetişemeyiz artık kuzum :)Hızla yükseliyon
Arada az fark var hiç belli olmaz fasillelik gelir belki bu aySana yetişemeyiz artık kuzum :)