Ben sonra ev yerleştireceğimİnan ben de aşko ,güzelce sonuçlansın
Üç ay tatil yapcam sütesyya Yalçın gibi yatacağım plajlarda başka birşey yapıp düşünmeyeceğim![]()
Yeter ya buramıza kadar geldi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sonra ev yerleştireceğimİnan ben de aşko ,güzelce sonuçlansın
Üç ay tatil yapcam sütesyya Yalçın gibi yatacağım plajlarda başka birşey yapıp düşünmeyeceğim![]()
Yeter ya buramıza kadar geldi
![]()
Çok aminBen onların yerine heyecanlaniyorum nevosum,onlar sakin olsunlarfıstikolarim başaracak
![]()
Ben de özlüyorum çocuğumuHiç sorma ,dün sabah sekiz buçukta gitti akşam yediye kadar dershanede idi.
Özlüyorum valla çocuğumu![]()
Malatya'ya mı taşınacaksın yoksa Nevoş?Ben sonra ev yerleştireceğim![]()
Canım benim burada eşyam yok zaten, emanetimMalatya'ya mı taşınacaksın yoksa Nevoş?
Amin canım.Allah hakkınızda hayırlısını, güzelini, kolayını nasip etsinCanım benim burada eşyam yok zaten emanetim
Eşim orada, sınava girer girmez gideceğiz. Ev buluruz inşallah, yeniden eşya alacağız
Eşimle 1.5 yıl ayrı yaşadık daha fazla olmasın inşallah![]()
Amin canımAmin canım.Allah hakkınızda hayırlısını, güzelini, kolayını nasip etsin![]()
Olacak olacak Allah ın izni ile ,sonra burada kutlayacağız hepsiniCanım kukriskom inş olacak inş amiinnnn,senin burç yorumlarına guveniyorum valla![]()
Yess,Sağlıkla huzurla bereketle yerleşeceksinBen sonra ev yerleştireceğim![]()
Ah deynom ,Allah seninkinin de işini rast getirsin,iyilerle karşılaştırsın hepBen de özlüyorum çocuğumuSenin çocuğun akşam geliyor evine. Benim oğlum ara tatillerde geliyor ancak. Çocukken iyi de büyüyünce bir şekilde uzaklaşıyorlar,kopuyorlar bizden.
![]()
İnşallah aşkomYess,Sağlıkla huzurla bereketle yerleşeceksin![]()
Aminnn kirazımmRabbim sağlıkla huzurla oturmayi nasip etsin inşallah canım benim![]()
Kullanıyorum canım yıllardırİlaç desteği mi alsan dr konuş işe yararmı sor
Rabbim kavuşturacak inş NevoşbalımCanım benim burada eşyam yok zaten, emanetim
Eşim orada, sınava girer girmez gideceğiz. Ev buluruz inşallah, yeniden eşya alacağız
Eşimle 1.5 yıl ayrı yaşadık daha fazla olmasın inşallah![]()
Offff çok heyecanliiiiiiii kukriskomOlacak olacak Allah ın izni ile ,sonra burada kutlayacağız hepsini![]()
Leeyyyyynnnnnnn git ders çalışYakşamlarrr![]()
Allah hayırlısını nasip etsin inşallahKullanıyorum canım yıllardır![]()
Allah razı olsun canım benim, birazda karakterimde de var bu heyecan , azalacagina hep arttı üstelikAllah hayırlısını nasip etsin inşallah
Of sıkıldım çok konu varLeeyyyyynnnnnnn git ders çalış![]()