- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.052
- 43
Ben sonra ev yerleştireceğimİnan ben de aşko ,güzelce sonuçlansın
Üç ay tatil yapcam sütesyya Yalçın gibi yatacağım plajlarda başka birşey yapıp düşünmeyeceğim Yeter ya buramıza kadar geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sonra ev yerleştireceğimİnan ben de aşko ,güzelce sonuçlansın
Üç ay tatil yapcam sütesyya Yalçın gibi yatacağım plajlarda başka birşey yapıp düşünmeyeceğim Yeter ya buramıza kadar geldi
Çok aminBen onların yerine heyecanlaniyorum nevosum,onlar sakin olsunlar fıstikolarim başaracak
Ben de özlüyorum çocuğumuSenin çocuğun akşam geliyor evine. Benim oğlum ara tatillerde geliyor ancak. Çocukken iyi de büyüyünce bir şekilde uzaklaşıyorlar,kopuyorlar bizden.Hiç sorma ,dün sabah sekiz buçukta gitti akşam yediye kadar dershanede idi.
Özlüyorum valla çocuğumu
Malatya'ya mı taşınacaksın yoksa Nevoş?Ben sonra ev yerleştireceğim
Canım benim burada eşyam yok zaten, emanetimMalatya'ya mı taşınacaksın yoksa Nevoş?
Amin canım.Allah hakkınızda hayırlısını, güzelini, kolayını nasip etsinCanım benim burada eşyam yok zaten emanetim
Eşim orada, sınava girer girmez gideceğiz. Ev buluruz inşallah, yeniden eşya alacağız
Eşimle 1.5 yıl ayrı yaşadık daha fazla olmasın inşallah
Amin canımAmin canım.Allah hakkınızda hayırlısını, güzelini, kolayını nasip etsin
Olacak olacak Allah ın izni ile ,sonra burada kutlayacağız hepsiniCanım kukriskom inş olacak inş amiinnnn,senin burç yorumlarına guveniyorum valla
Yess,Sağlıkla huzurla bereketle yerleşeceksinBen sonra ev yerleştireceğim
Ah deynom ,Allah seninkinin de işini rast getirsin,iyilerle karşılaştırsın hepBen de özlüyorum çocuğumuSenin çocuğun akşam geliyor evine. Benim oğlum ara tatillerde geliyor ancak. Çocukken iyi de büyüyünce bir şekilde uzaklaşıyorlar,kopuyorlar bizden.
İnşallah aşkomYess,Sağlıkla huzurla bereketle yerleşeceksin
Aminnn kirazımmRabbim sağlıkla huzurla oturmayi nasip etsin inşallah canım benim
Kullanıyorum canım yıllardırİlaç desteği mi alsan dr konuş işe yararmı sor
Rabbim kavuşturacak inş NevoşbalımCanım benim burada eşyam yok zaten, emanetim
Eşim orada, sınava girer girmez gideceğiz. Ev buluruz inşallah, yeniden eşya alacağız
Eşimle 1.5 yıl ayrı yaşadık daha fazla olmasın inşallah
Offff çok heyecanliiiiiiii kukriskomOlacak olacak Allah ın izni ile ,sonra burada kutlayacağız hepsini
Leeyyyyynnnnnnn git ders çalışYakşamlarrr
Allah hayırlısını nasip etsin inşallahKullanıyorum canım yıllardır
Allah razı olsun canım benim, birazda karakterimde de var bu heyecan , azalacagina hep arttı üstelik çok lanet birsey, Allah kimseye vermesinAllah hayırlısını nasip etsin inşallah
Of sıkıldım çok konu varLeeyyyyynnnnnnn git ders çalış