- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Kolay gelsin çicemmm sınav gene demi bu sefer olsun inşallah,seni pek göremeyğnce merak ettimCanım gül goncamm,etiketini farkettim ama bildirimi kaçırdım bulamadım ben yine yeniden ders çalışıyorum ciceemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin çicemmm sınav gene demi bu sefer olsun inşallah,seni pek göremeyğnce merak ettimCanım gül goncamm,etiketini farkettim ama bildirimi kaçırdım bulamadım ben yine yeniden ders çalışıyorum ciceemmm
Sen yine katılamazsınAhh nevosum ben girmeyeyim diye yeni kategori belirlemiş, yerim cansin Nevreste
Cümlemizden inşallahCanım benim Allah razı olsun
Gene sinav inş son olsun gül goncam, oyyy cansin tatlı ciceemmKolay gelsin çicemmm sınav gene demi bu sefer olsun inşallah,seni pek göremeyğnce merak ettim
Yok nevosbalim zaten msü ' ye bir hafta kaldı, beni heyecan bastı bana geliyorlar yine soldan soldanSen yine katılamazsın
Öyle deme heyecan yok çalıştın elinden geleni yaptın diye rahat bir şekilde gireceksin sınavaYok nevosbalim zaten msü ' ye bir hafta kaldı, beni heyecan bastı bana geliyorlar yine soldan soldan
Guzuuu eve tasindin mi naptinGünaydınnnn
Ne oluyorsa bana heyecandan oluyor naniskom,ben aslında MSÜ ye girmeyeceğim zaten ama kendi içimde bak çanlar çalıyor geliyor gelmekte olan diyorumÖyle deme heyecan yok çalıştın elinden geleni yaptın diye rahat bir şekilde gireceksin sınava
Bir ara bende öyleydim o yüzden şu anda birseyler eksik kaldı ama şimdi farklıyım o heyecan güzel aslında ama yönetmeyi öğrenmelisinNe oluyorsa bana heyecandan oluyor naniskom,ben aslında MSÜ ye girmeyeceğim zaten ama kendi içimde bak çanlar çalıyor geliyor gelmekte olan diyorum
Tişikkürler hocamÇabanı takdir ediyorum kuşum
Bu sene son olacak inşallah sosyalim hedefi vuracaksınNe oluyorsa bana heyecandan oluyor naniskom,ben aslında MSÜ ye girmeyeceğim zaten ama kendi içimde bak çanlar çalıyor geliyor gelmekte olan diyorum
O sene bu sene!!!!1!1!1!!Bu sene son olacak inşallah sosyalim hedefi vuracaksın
Tasindim şükürGuzuuu eve tasindin mi naptin
Evet benim kızlarda deneme amaçlı girecekYok nevosbalim zaten msü ' ye bir hafta kaldı, beni heyecan bastı bana geliyorlar yine soldan soldan
Ay aşkom oğlanlarda şu lgs yi atlatsa yaza şöyle şen şakrak girelimEvet benim kızlarda deneme amaçlı girecek
Ahh inşallah aşkomAy aşkom oğlanlarda şu lgs yi atlatsa yaza şöyle şen şakrak girelim
İnşallahAy aşkom oğlanlarda şu lgs yi atlatsa yaza şöyle şen şakrak girelim
İnan ben de aşko ,güzelce sonuçlansınAhh inşallah aşkom
Haziran ayını iple çekiyorum