- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Amin canım,senin de var mıydı lgs ye girecekİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım,senin de var mıydı lgs ye girecekİnşallah
Benim büyük oğlumda girecek sınavaAmin canım,senin de var mıydı lgs ye girecek
Güzel sonuçlar alsın hepsi inşallahBenim büyük oğlumda girecek sınava
AminGüzel sonuçlar alsın hepsi inşallah
Hiç sorma ,dün sabah sekiz buçukta gitti akşam yediye kadar dershanede idi.Artık erkenden başlıyor sınavlar Allah yardımcıları olsun
Hiç belli olmaz hayırlısı olsun daha bildirim gidecekŞizofren gibi taktım dönüp dönüp bakıyorum kadayıflı paşa kazanıyor mu diye bana ne oluyorsa sanki ödül benimle paylaşılacak
Bende yönetim sıfır kuzum,hatta daha çok sıvıyorum doktor bile kesmiyor, koca koca insan heyecan yapar mi yapiyor valla,tüü banaBir ara bende öyleydim o yüzden şu anda birseyler eksik kaldı ama şimdi farklıyım o heyecan güzel aslında ama yönetmeyi öğrenmelisin
Canım kukriskom inş olacak inş amiinnnn,senin burç yorumlarına guveniyorum vallaBu sene son olacak inşallah sosyalim hedefi vuracaksın
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayi nasip etsin inşallah canım benimTasindim şükür
Ben onların yerine heyecanlaniyorum nevosum,onlar sakin olsunlar fıstikolarim başaracakEvet benim kızlarda deneme amaçlı girecek
Tüm sınavlar 100 luk geçsin ins bu sene kukriskobalimAy aşkom oğlanlarda şu lgs yi atlatsa yaza şöyle şen şakrak girelim
Allah herkesin emeklerinin karşılığını versin inş, gerçekten çok emek nazomSınava girecek çocuklarınıza Allah zihin açıklığı versin Rabbim hayırlı kapılar açsın. Ben de oğlumda çok yaşadım o keyecanı. Çocuklar okulun içinde veliler dışarıda heyecan, endişe hepsi birarada.
Yaaaaa kiyamammDün küçük bilsem sınavına girdi öğretmeni mutlaka girsin dedi 1 sınıf ama başarılı olmalıyım stresi yaşıyor
İlaç desteği mi alsan dr konuş işe yararmı sorBende yönetim sıfır kuzum,hatta daha çok sıvıyorum doktor bile kesmiyor, koca koca insan heyecan yapar mi yapiyor valla,tüü bana