- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Öylesin tabiNeyim ben sütlü tatlı kraliçesi mi daha bir kere bile birinciliğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylesin tabiNeyim ben sütlü tatlı kraliçesi mi daha bir kere bile birinciliğim yok
Yaaaaa bırakDemek değişebiliyor. Umutsuz olmayıp sunuma yüklenmek lazım
Böyle bir kategoride Margaret Hale yi geçmek benim için şereftir
Hep hamile olan İngilizce örtmeniDoğum iznindeyim bu sene ben.
Sen buranın demirbaşısınTatlıların yöresel sunumların kadınısın nasıl bilmezNe diyor bu Nevoş Nevreste
Beni geçme pleaseYaaaaa bırak
Güzel sunum olsa da çekim, açı çok önemli Nevoş.. Geçen sefer ben de ibiza yaptım ama ilklerde değildim.Ben bir cocostarı görünce birde ibizayı görünce bu iş bitmiştir demiştim
İnşallah öyledirBen bir cocostarı görünce birde ibizayı görünce bu iş bitmiştir demiştim
İşte sunum diyorum ve yakın çekim çok erkiliGüzel sunum olsa da çekim, açı çok önemli Nevoş.. Geçen sefer ben de ibiza yaptım ama ilklerde değildim.
Yakında adın tatlılara fısıldayan kadına çıkacakİnşallah öyledir
Minnosprenses yaptıO pembe pastayı yapana da helal olsun oturmuş üşenmemiş yapmış. Yeni gelin sanırım pastası da cici pembe pembe
İnşallahİnşallah kadayıf kazanır ya
Tam bir prenses pastası adı gibi o rengi nasıl tutturdu of siz kadınsanız biz neyiz
Türkçe isimli tatlı kazansın İbiza da neymişkafa kafaya gidiyor şu an. Kadayıfflı paşa hadi koçumİnşallah
Cahilliğine veriyorum.Sen buranın demirbaşısınTatlıların yöresel sunumların kadınısın nasıl bilmez