Bu kadar duaya bence olacakİnşallah kadayıf kazanır ya
Öyle deme kız tadı çok güzelTürkçe isimli tatlı kazansın İbiza da neymişkafa kafaya gidiyor şu an. Kadayıfflı paşa hadi koçum
Tariflerin üzerine tıklayınca yapılış aşamaları ve farklı açılardan fotoğrafları çıkıyor.Margaret Hale senin cupların içinde gerçekten tiramisu olup olmadığını nereden bilecez belki döktün yoğurdu unu üstünü süsledin
Saray sarması da deniyor sen o açıdan mı baksanTürkçe isimli tatlı kazansın İbiza da neymişkafa kafaya gidiyor şu an. Kadayıfflı paşa hadi koçum
Eskiden her gece İbiza görürdük bizSaray sarması da deniyor sen o açıdan mı baksan
Geçmiş olsunKızlar sadece 1 oy kullandım 3 oy hakkım duruyor hala. Benimle iyi geçinin
Gittim o günlere de bakıp geldimEskiden her gece İbiza görürdük biz
Profilleri dili olsa da konuşsaGittim o günlere de bakıp geldim
Niye yavGeçmiş olsun
O öyle olmuyor tek seferde verilir oylarKızlar sadece 1 oy kullandım 3 oy hakkım duruyor hala. Benimle iyi geçinin
Sonradan veremezsinNiye yav
HımTariflerin üzerine tıklayınca yapılış aşamaları ve farklı açılardan fotoğrafları çıkıyor.
İlk seferde kullanabiliyorsun oyunu, daha kullanamazsın ki oy ver seçeneğini tıkladıktan sonraKızlar sadece 1 oy kullandım 3 oy hakkım duruyor hala. Benimle iyi geçinin
O öyle olmuyor tek seferde verilir oylar
enaSonradan veremezsin
Ziyan oldular
Salağım işte yaZiyan oldular