- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.984
- 43
Kaç kilosun boyun uzun mubende işe yarıyor ama ben vermek istemiyorum gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilosun boyun uzun mubende işe yarıyor ama ben vermek istemiyorum gerçekten
En güzeli aşkomŞekerli bir şey içemiyorum zaten
İlk üç dedi amaSunum etkiliyor demekSupangle oy almaz diyen Nevreste
Bize vurmaz aşkomNerenin evreni bu? Ne göndersek görüldü yapıp bırakıyor bizi
Bize farklı vuruyor aşkomBize vurmaz aşkom
Boyum uzun desen değiiill kısa desen değil 1.68 56 kg zayıflık hiç güzel değil etli olmak hojtırKaç kilosun boyun uzun mu
Bize vurmaz aşkom
Sizin konuşmalar bana adnan oktarı hatırlatıyorBize farklı vuruyor aşkom
Kedicikimiz olmak istersen DMSizin konuşmalar bana adnan oktarı hatırlatıyor
MiyaaavvvvKedicikimiz olmak istersen DM
Bence normalsin ne al ne verBoyum uzun desen değiiill kısa desen değil 1.68 56 kg zayıflık hiç güzel değil etli olmak hojtır
Miyaaavvvv
İlk üç olmasa da iyi oy aldı Bence de sunum önemli. Fırın sütlaç ve magnoliaya şaşırdımİlk üç dedi amaSunum etkiliyor demek
oyy bilemedim sen de mi katıldın her yere nasıl yetişiyorsun öğretmen hanım aşiret gelini ablaSenin gibi çeyizci birinden çift cidarlı kasedeki tatlıya oy vermeni beklerdim……..
Neyim ben sütlü tatlı kraliçesi mi daha bir kere bile birinciliğim yokYa ben Margaret Hale yi geçmişim daha ne olsun
Demek değişebiliyor. Umutsuz olmayıp sunuma yüklenmek lazımİlk üç olmasa da iyi oy aldı Bence de sunum önemli. Fırın sütlaç ve magnoliaya şaşırdım
Doğum iznindeyim bu sene ben.oyy bilemedim sen de mi katıldın her yere nasıl yetişiyorsun öğretmen hanım aşiret gelini abla