- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ne yapmışlar güzelim şarkıyasinirim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapmışlar güzelim şarkıyasinirim bozuldu
Niye ki uslu uslu duruyorum benTehdit geliyor Nane Limon Kabugu
KatletmislerNe yapmışlar güzelim şarkıya
Çay ince çizgimiz
Ben boşa içmiyorum kovaylaMucizeymiş de haberimiz yokmuş
Ben kahveden devamBen boşa içmiyorum kovayla
Aşko kahvede içiyorum Sabah güne Türk kahvesi ile başlıyorumTarih yazdımAma nescafe içemiyorumBen kahveden devam
Hepsi ayrı ayrı yarasın aşkom Ben hepsini içerim,3ü1 arada hariç,şeker komasına girerim onu içersemAşko kahvede içiyorum Sabah güne Türk kahvesi ile başlıyorumTarih yazdımAma nescafe içemiyorum
Aynen aşkom onu asla içememHepsi ayrı ayrı yarasın aşkom Ben hepsini içerim,3ü1 arada hariç,şeker komasına girerim onu içersem
Baldan halliceAynen aşkom onu asla içemem
Bak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyorSen ye tabii 30 kilosun zaten.
Osmanlı, harput, dibek falan severim. Onlarda şekerli içemiyorum malum diyetteyimBaldan hallice
Bende mi yapsam diyeceğim bende ters teperBak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyor
Nerenin evreni bu? Ne göndersek görüldü yapıp bırakıyor biziBak evrene kilo vermek istemiyorum diye mesaj verince evren onu yanlış anlıyor ve veriyorsun benim hep böyle oluyor
Hepsi güzel evet ne kadar az şeker,o kadar iyi zatenOsmanlı, harput, dibek falan severim. Onlarda şekerli içemiyorum malum diyetteyim
Bende mi yapsam diyeceğim bende ters teper
bende işe yarıyor ama ben vermek istemiyorum gerçektenNerenin evreni bu? Ne göndersek görüldü yapıp bırakıyor bizi
Şekerli bir şey içemiyorum zatenHepsi güzel evet ne kadar az şeker,o kadar iyi zaten