- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Fragmanlardan bayağı aşinayım aşkomAşkom sen izledin mi ferihayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fragmanlardan bayağı aşinayım aşkomAşkom sen izledin mi ferihayı
Çok şükür aşkom ben de iyiyimİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Sağolasın elticimAllah kolaylık versin elticim
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Cancağzım nasılsın?
Hep iyi ol sen canımın iciiiiÇok şükür aşkom ben de iyiyim
Hamdolsun cancağzım, bende iyiyim.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin cancağızımHamdolsun cancağzım, bende iyiyim.
Birde bayıl ferihadirNeydi o yorum? Ben dizideki çoğu konuya vakıfım zaten belki anlarım espriyi.
Sağolasın elticim
O KK’nın bitki örtüsü, onu hemen anlarız zaten.Birde bayıl ferihadir
Onu bilmeyeni dövüyorlarBirde bayıl ferihadir
O zaman yazıyorum Haldun ölüyor bu bölümde biri şey yazmış yazık Haldun da apartman toplantısına katılamadan öldü ,irahmetlik hep söylerdi bu konuları apartman toplantısında konuşacam diyeNeydi o yorum? Ben dizideki çoğu konuya vakıfım zaten belki anlarım espriyi.
O KK’nın bitki örtüsü, onu hemen anlarız zaten.
Ben de bir onu biliyorum zatenOnu bilmeyeni dövüyorlar
Dizinin ana fikri oBen de bir onu biliyorum zaten
Ahahahahah, o acayip kızın babası o ,biliyorum bakO zaman yazıyorum Haldun ölüyor bu bölümde biri şey yazmış yazık Haldun da apartman toplantısına katılamadan öldü ,irahmetlik hep söylerdi bu konuları apartman toplantısında konuşacam diye
Aynen aşko hep Cansu ya da Sanem ferihalara kızınca öyle derdi, toplantıya yetişemeden öldü adamcağızAhahahahah, o acayip kızın babası o ,biliyorum bak
Hatırladım adamı ve o tribini. Geçen Yaprak Dökümü yorumlarında şey vardı. Ödüm kopuyor Nurdan Hanım beni yoldan çevirip hikayesini baştan sona anlatacak diye.O zaman yazıyorum Haldun ölüyor bu bölümde biri şey yazmış yazık Haldun da apartman toplantısına katılamadan öldü ,irahmetlik hep söylerdi bu konuları apartman toplantısında konuşacam diye
Yorumlar dizilerden daha güzel oluyor asko zatenAynen aşko hep Cansu ya da Sanem ferihalara kızınca öyle derdi, toplantıya yetişemeden öldü adamcağız
Agagagsg kahveyi püskürttüm bir tane de ben söyleyeyim yaprak dökümünden yeni Şevket in geldiği bölümlerde biri şey demiş fikretin ultrasondaki bebeği şevketten iyi rol yapıyorHatırladım adamı ve o tribini. Geçen Yaprak Dökümü yorumlarında şey vardı. Ödüm kopuyor Nurdan Hanım beni yoldan çevirip hikayesini baştan sona anlatacak diye.
Aman o Şevket yerine korkuluk gelse daha iyiymiş bence ahahahahahahaAgagagsg kahveyi püskürttüm bir tane de ben söyleyeyim yaprak dökümünden yeni Şevket in geldiği bölümlerde biri şey demiş fikretin ultrasondaki bebeği şevketten iyi rol yapıyor