- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Sütlü çikolatalı görmüyor musun aaa nasıl görmezsinBirincilik garantili tatlı ama sütlü değil sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütlü çikolatalı görmüyor musun aaa nasıl görmezsinBirincilik garantili tatlı ama sütlü değil sanki
Orman meyveleri kafamı karıştırdıSütlü çikolatalı görmüyor musun aaa nasıl görmezsin
Di mi aşkom Bak banyoyuds yenilettim aşkom nasıl olmuşÇok havalı aşkom
Ateş etsem ne olacak, kuru sıkı.Margaret Hale kuşum bardakları devreye sokmuşsun fasulyelik bitince dan dan ateş ediyorsun
Efsane olmuş aşkomDi mi aşkom Bak banyoyuds yenilettim aşkom nasıl olmuş Eki Görüntüle 3392524
Tabi tabiAteş etsem ne olacak, kuru sıkı.
Yok yok yaralıyorAteş etsem ne olacak, kuru sıkı.
Modacıma diktirdim aşko hallederiz seninkileride zamanı gelinceEfsane olmuş aşkom
Mor benimde en sevdiğim renkNereden sipariş verdin link ver bende evime gidince alayım
Assolist edalarıTabi tabi
İyi akşamlar yasom,nasılsınHayırlı kandiller, hayırlı akşamlar beybililibilitolar.
Tamam aşkom benim içinde yaptıralımModacıma diktirdim aşko hallederiz seninkileride zamanı gelince
Hayırlı Kandiller elticimHayırlı kandiller, hayırlı akşamlar beybililibilitolar.
Hep böyle aşkom sonra birinci oluyor, şokAssolist edaları
Çok şükür Kukrişkom, iyiyim. Sen nasılsın?İyi akşamlar yasom,nasılsın
Nasılsın elticim?Hayırlı Kandiller elticim