Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep iyi ol canım ben de iyiyim şükürÇok şükür Kukrişkom, iyiyim. Sen nasılsın?
İyiyim elticim sağ ol sen nasılsınNasılsın elticim?
Sosyal medyada çok geyiği dönüyor, tahmin edebiliyorum. Annem izlerdi, ben de öyle maruz kalırdım ama başlamak lazım gülmek için.Margaret Hale sen ferihayı izlemiş miydin ay bugün izlediğim bölümün yorumlara koptum ya
Profesyonel spotify ım benim bilmez miyim aşkomHep böyle aşkom sonra birinci oluyor, şok
18 ziyaretçi var, onlar giremez.Konuya gelen arkadaşlar oyunuzu verip öyle gitseniz
Az önce 47 kişi vardı18 ziyaretçi var, onlar giremez.
Başla başla ona da bağımlı olacaksınSosyal medyada çok geyiği dönüyor, tahmin edebiliyorum. Annem izlerdi, ben de öyle maruz kalırdım ama başlamak lazım gülmek için.
Hepimiz iyi olalım Kukrişkom, güzelliklere açız artık.Hep iyi ol canım ben de iyiyim şükür
Aşkoom
Çok amin canımmHepimiz iyi olalım Kukrişkom, güzelliklere açız artık.
Rabbim daha da iyi etsin inşallah.
Neydi o yorum? Ben dizideki çoğu konuya vakıfım zaten belki anlarım espriyi.Başla başla ona da bağımlı olacaksın
uff ya ama içimde patladı şimdi kiminle paylaşacağım ben gördüğüm o güzel yorumu
Nasılsın aşkomAşkoom
Benimle tabii kiBaşla başla ona da bağımlı olacaksın
uff ya ama içimde patladı şimdi kiminle paylaşacağım ben gördüğüm o güzel yorumu
Çok şükür elticim, anamdan geldim şimdi.İyiyim elticim sağ ol sen nasılsın
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasılsın aşkom
CancağızımÇok şükür elticim, anamdan geldim şimdi.
Yarına işim kalmasın diye motor takacağım.
Allah kolaylık versin elticimÇok şükür elticim, anamdan geldim şimdi.
Yarına işim kalmasın diye motor takacağım.
Aşkom sen izledin mi ferihayıBenimle tabii ki
Cancağzım nasılsın?Cancağızım