- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Oynadı herhalde ondan sonra beren saatle galiba aşkoadını unuttum dizininKızın son dizisi oldu herhalde aşko,setlere tövbe etmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynadı herhalde ondan sonra beren saatle galiba aşkoadını unuttum dizininKızın son dizisi oldu herhalde aşko,setlere tövbe etmiştir
Yemeklerimi sabah yapıyorum elticim.
Yemeklerini akşam mı yapıyorsun
Ben orda bırakmışım aşko ,olabilirOynadı herhalde ondan sonra beren saatle galiba aşkoadını unuttum dizinin
Beş sezon uzamayan saçlı SedefBen orda bırakmışım aşko ,olabilir
HakediyorGömdük adamı da he ,ohhh,rahatladim
Kolay gelsin cancağızımYemeklerimi sabah yapıyorum elticim.
Pazar günü kampanyalar harici çalışmıyoruz, gün kendimize kalsın diye Cumartesi gecesi iş montları ve biriken ne varsa 3-4 makine yıkanıyor. Haftaiçi yıkananlar katlanıyor falan.
Bir döngü oturttum, ama bir ara mutfağa girip temizlemem lazım. 6 aydır dolapları silmedim.
Tellesem anca paklanır gibime geliyor.
Ay onu biri nick yapmış,kopmustumBeş sezon uzamayan saçlı Sedef
Hiç,hıhHakediyor
Olsun ya, zaten evde pek olmuyorsunuz aşırı kirlenmiyordur. Bir boşlukta yaparsın inşallahYemeklerimi sabah yapıyorum elticim.
Pazar günü kampanyalar harici çalışmıyoruz, gün kendimize kalsın diye Cumartesi gecesi iş montları ve biriken ne varsa 3-4 makine yıkanıyor. Haftaiçi yıkananlar katlanıyor falan.
Bir döngü oturttum, ama bir ara mutfağa girip temizlemem lazım. 6 aydır dolapları silmedim.
Tellesem anca paklanır gibime geliyor.
Evet aşkoAy onu biri nick yapmış,kopmustum
Sağolasın cancağzım.Kolay gelsin cancağızım
Kirleniyor ya, alışık değilim en fazla ayda bir silerdim. Elim gitmiyor şimdi, ama gözüme batıyor.Olsun ya, zaten evde pek olmuyorsunuz aşırı kirlenmiyordur. Bir boşlukta yaparsın inşallah
Temizlik çok nankör zaten
Canın sağ olsun yaparsın elbetSağolasın cancağzım.
Kirleniyor ya, alışık değilim en fazla ayda bir silerdim. Elim gitmiyor şimdi, ama gözüme batıyor.
Sen de sağol cancağızımSağolasın cancağzım.
Kirleniyor ya, alışık değilim en fazla ayda bir silerdim. Elim gitmiyor şimdi, ama gözüme batıyor.
SelaamSelamlar canlar
Nasılsın canımSelaam
Tam olarak o bölümdeyim sjdkkddkAgagagsg kahveyi püskürttüm bir tane de ben söyleyeyim yaprak dökümünden yeni Şevket in geldiği bölümlerde biri şey demiş fikretin ultrasondaki bebeği şevketten iyi rol yapıyor
İyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın canım
Allah iyilik versinİyiyim canım, sen nasılsın?