Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki
Ya gerçekten aklımdan gitmiş unutmuşum mazur görünBizim eski Fusram’sın değil mi?
Ve elti olduğumuzu bilmiyorsun.
Bizde akıyor şuanBizim sular kesik sizlerinde öyle mi
Sabah 7.30 da kalktım yoktu. Buraya yazdım geldiAcaba Erzincan ile mi alakalı dedimBizde akıyor şuan
İnşallah sızıntı olmamıştır. Çok üzücüToprak altında kalanlar da sağ çıkarılır umarım. Allah yardımcıları olsunSabah 7.30 da kalktım yoktu. Buraya yazdım geldiAcaba Erzincan ile mi alakalı dedim
Amin inşallahİnşallah sızıntı olmamıştır. Çok üzücüToprak altında kalanlar da sağ çıkarılır umarım. Allah yardımcıları olsun
Cennam çok şükür iyiyim fena üşütmüştüm anca toparlanabildim. Bizim taraf nispeten daha iyi durumda. Allah beterinden saklasın çok kötü yağdıKuzum ,iyi misin ,çok yağmış oralarda Evva
Canım maşallah 38.haftaya ulaşmışsınHerkese hayırlı günler hayırlı bir hafta olsun hepiniz için canlar
Son 7 gün ablacım sezeryan olacağı için 22 şubatta alacağım dedi doktorum heyecanla bekliyorumCanım maşallah 38.haftaya ulaşmışsın
Ne kadar kaldı doğuma
Çok geçmiş olsun canım benim AminCennam çok şükür iyiyim fena üşütmüştüm anca toparlanabildim. Bizim taraf nispeten daha iyi durumda. Allah beterinden saklasın çok kötü yağdı
Çok teşekkür ediyorum canım cennam sen nasılsın iyimisinÇok geçmiş olsun canım benim Amin
Rica ederim kuzum Ben de iyiyim şükürÇok teşekkür ediyorum canım cennam sen nasılsın iyimisin
Daim olsun inşallah cennam şükürRica ederim kuzum Ben de iyiyim şükür