- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Kanıyor…İse yarar mı? Geç değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanıyor…İse yarar mı? Geç değil mi?
Kalanı bari kurtaralım ellllamKanıyor…
Yeter ki böyle şeyler isteyin benden sjdkkdkdBi ara çeker atarsın. Böyle şeyler den mahrum bırakma bizi
Kıskançlar siz ne anlarsınız Allah’ın BursalısıTabii ki
Evet daha var bakalım neler gelecekİyi akşamlar sultanımmm iyiyim çok şükür idare ediyoruz yarışmayı bekliyorum heyecanla oylamaya çok var daha gerçi
Bir şükür sebebi dahaKıskançlar siz ne anlarsınız Allah’ın Bursalısı
İyiyim canım çok şükürSen nasılsın sağlığın nasıl Nevreste
ÇikolatalıBende var. Noel babalı.
Yok ,başkasına yaptı ablasıBana mı yaptı onu o
Antep gelinisin. Senden böyle bir sunum beklerdikKıskançlar siz ne anlarsınız Allah’ın Bursalısı
Orjinali Bursa Allah'tan böyle şeyler yapmıyor bizeAntep gelinisin. Senden böyle bir sunum beklerdik
Onun milyarlık fincanları var Zengo nun hali başka oluyorOrjinali Bursa Allah'tan böyle şeyler yapmıyor bize
O da doğru, bak cenesi yorulan hep bizOnun milyarlık fincanları var Zengo nun hali başka oluyor
Anteplilik öyle bir şey değil ki ama yaa. Buranın bitki örtüsü varak ve şatafat. Sabah bir yerde fincan gördüm. Çok gıcık bir tipi var ama satılıyor işte. Neden çünkü Antep.Antep gelinisin. Senden böyle bir sunum beklerdik
Parlak olmayan bir şeyin orda satilma ihtimali hiç yok demek ki ,sade seyler basit geliyordur o zaman .Anteplilik öyle bir şey değil ki ama yaa. Buranın bitki örtüsü varak ve şatafat. Sabah bir yerde fincan gördüm. Çok gıcık bir tipi var ama satılıyor işte. Neden çünkü Antep.
Seviyorlar Doğu geneli böyle demek ki. Gold vazgeçilmezleriAnteplilik öyle bir şey değil ki ama yaa. Buranın bitki örtüsü varak ve şatafat. Sabah bir yerde fincan gördüm. Çok gıcık bir tipi var ama satılıyor işte. Neden çünkü Antep.