Canım genelde ikisi birbirine yakın iki çizgi çıktığında yumurtlama oluyor. Senin hiç öyle olmadı mı bu ay?
herkese günaydın
bende bu monitörü kullanmaya başladım.bugün 9. günümdeyim.hala 1. seviye gösteriyor.....
bu normal mi,sizlerde nasıl?sanırım yarından itibaren 2. seviyeyi gösterir.adet düzenim 28-30 gün arası....bir de anlayamadığım şey 3. seviyeyi kaç gün gösteriyor.sanırım bu seviye yumurtlama da oluyor değil mi?birkaç gün mü bu seviye görünüyor?bunlar kitapçıkta yazmıyor o yüzden sizlere soruyorum....
çubukta ki tek çizgi demek ki yumurtlama gününde çift çizgi oluyor.o da yazmıyor kitapçıkta....
kızlar selamm.. bu ay bizim ilk denememizdi ama ne yazık ki dun regl oldum ustelik 3 gun onceden.. nasil oldu anlamadim.. neyse insallah bu ay devam edecegiz umudumuzu yitirmeden.. bu topic i cok takip ediyorum ve sanıyorum monitorden satın alacagım ancak bana birkac bilgi verirseniz cok sevinirim..
bi arkadasimiz ilk ay makinenin bize alismasiyla ugrastigindan bi sonuc alamadigini yazmis, acaba boyle bir sey var mi yoksa ilk ayda basari yakalayanız var mı?
bu seviye meselelerini cok iyi anlamadim yani belli bir seviyeye ulasmadan yumurtlama gerceklesmiyor mu?
bir de eger reklam olmayacaksa nereden urunu temin ettiginizi yazabilir misiniz buradan yada ozel mesajdan? cunku sanirim herkes netten siparis veriyor ama ben guvenli bir web sitesinden satın almak istiyorum..
kullanmasi zor mu arkadaslar??
bir de ben 6-7 aydir hep 30 gunde bi regl oluyordum taki dun 3 gun evvelden regl olana dek.. acaba bu ay periyodumun uzunludugunu ne kadar hesap etmeliyim? 27 gun mu yoksa 30 mu? cunku ona gore testlere baslicam..
cok uzun bir mesaj oldu ama siz de biliyorsunuz ki bu monitor normalinden daha pahali bir alet ve bugun regl min 2. gunu yani hemen siparisini vermem lazım eger alacaksam...
yalniz az evvel mesajlarda okudum da herkes regl oldugu ilk gunu m ye basıyormus ilk gunu belirlemek icin ama ben dun oldum bile yani alsam bile bu ay kullanamaz miyim??? :1shok:
cok tesekkurler.. Allah herkese bebişlerini tez zamanda kucaklarinda gormeyi nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq:
yaya,nevrosky çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için....benim tereddütüm bugün 4. gün ve hala 1.seviyede olmasıydı.bekleyip göreceğiz bakalım....
dilruba,anneolmakistiyorum,dalia ve diğer arkadaşlar nasılsınız?kendinizden bahsedin hadiiiiiiiiiiii
Larmecim ses seda yok senden nerdesin taze anne adayı...
Herkes nerelerde yaaaaaa
herkese günaydın
bende bu monitörü kullanmaya başladım.bugün 9. günümdeyim.hala 1. seviye gösteriyor.....
bu normal mi,sizlerde nasıl?sanırım yarından itibaren 2. seviyeyi gösterir.adet düzenim 28-30 gün arası....bir de anlayamadığım şey 3. seviyeyi kaç gün gösteriyor.sanırım bu seviye yumurtlama da oluyor değil mi?birkaç gün mü bu seviye görünüyor?bunlar kitapçıkta yazmıyor o yüzden sizlere soruyorum....
çubukta ki tek çizgi demek ki yumurtlama gününde çift çizgi oluyor.o da yazmıyor kitapçıkta....
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın:))
çubuktaki 1 çizgi net bir çizgi silikti
bugun 21.gün hala seviye 2 deyim:) bu ay inat ettiler yahuu:)) neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
dilruba,anneolmakistiyorum,dalia ve diğer arkadaşlar nasılsınız?kendinizden bahsedin hadiiiiiiiiiiii
Larmecim ses seda yok senden nerdesin taze anne adayı...
Herkes nerelerde yaaaaaa
selam canım,
3 gündür beklemedeyim bilmiyorum bişey yok şimdilik düşünmemeye çalışıyorum çünkü heveslenip de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senağlamaiçimden bir ses bu ay da olmayacak diyo:a015:.inşallah yanılırım.
Ayrıca yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum.size de uğurlu gelsin inşallah bu forum.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?