• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlarrrrr,ben yokken hiç hareket olmamış ama ben dün sabah regl oldum,ilaçlarımı kullanıyorum gayet iyiyim Allah'a şükür,haberlerinizi eksik etmeyinnnnnnn

Canım genelde ikisi birbirine yakın iki çizgi çıktığında yumurtlama oluyor. Senin hiç öyle olmadı mı bu ay?

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın:))
çubuktaki 1 çizgi net bir çizgi silikti
bugun 21.gün hala seviye 2 deyim:) bu ay inat ettiler yahuu:)) neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

herkese günaydın
bende bu monitörü kullanmaya başladım.bugün 9. günümdeyim.hala 1. seviye gösteriyor.....
bu normal mi,sizlerde nasıl?sanırım yarından itibaren 2. seviyeyi gösterir.adet düzenim 28-30 gün arası....bir de anlayamadığım şey 3. seviyeyi kaç gün gösteriyor.sanırım bu seviye yumurtlama da oluyor değil mi?birkaç gün mü bu seviye görünüyor?bunlar kitapçıkta yazmıyor o yüzden sizlere soruyorum....
çubukta ki tek çizgi demek ki yumurtlama gününde çift çizgi oluyor.o da yazmıyor kitapçıkta....

kızlar selamm.. bu ay bizim ilk denememizdi ama ne yazık ki dun regl oldum ustelik 3 gun onceden.. nasil oldu anlamadim.. neyse insallah bu ay devam edecegiz umudumuzu yitirmeden.. bu topic i cok takip ediyorum ve sanıyorum monitorden satın alacagım ancak bana birkac bilgi verirseniz cok sevinirim..

bi arkadasimiz ilk ay makinenin bize alismasiyla ugrastigindan bi sonuc alamadigini yazmis, acaba boyle bir sey var mi yoksa ilk ayda basari yakalayanız var mı?

bu seviye meselelerini cok iyi anlamadim yani belli bir seviyeye ulasmadan yumurtlama gerceklesmiyor mu?

bir de eger reklam olmayacaksa nereden urunu temin ettiginizi yazabilir misiniz buradan yada ozel mesajdan? cunku sanirim herkes netten siparis veriyor ama ben guvenli bir web sitesinden satın almak istiyorum..

kullanmasi zor mu arkadaslar??

bir de ben 6-7 aydir hep 30 gunde bi regl oluyordum taki dun 3 gun evvelden regl olana dek.. acaba bu ay periyodumun uzunludugunu ne kadar hesap etmeliyim? 27 gun mu yoksa 30 mu? cunku ona gore testlere baslicam..

cok uzun bir mesaj oldu ama siz de biliyorsunuz ki bu monitor normalinden daha pahali bir alet ve bugun regl min 2. gunu yani hemen siparisini vermem lazım eger alacaksam...

yalniz az evvel mesajlarda okudum da herkes regl oldugu ilk gunu m ye basıyormus ilk gunu belirlemek icin ama ben dun oldum bile yani alsam bile bu ay kullanamaz miyim??? :1shok:

cok tesekkurler.. Allah herkese bebişlerini tez zamanda kucaklarinda gormeyi nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq: :nazar:

Son düzenleme:
herkese günaydın
bende bu monitörü kullanmaya başladım.bugün 9. günümdeyim.hala 1. seviye gösteriyor.....
bu normal mi,sizlerde nasıl?sanırım yarından itibaren 2. seviyeyi gösterir.adet düzenim 28-30 gün arası....bir de anlayamadığım şey 3. seviyeyi kaç gün gösteriyor.sanırım bu seviye yumurtlama da oluyor değil mi?birkaç gün mü bu seviye görünüyor?bunlar kitapçıkta yazmıyor o yüzden sizlere soruyorum....
çubukta ki tek çizgi demek ki yumurtlama gününde çift çizgi oluyor.o da yazmıyor kitapçıkta....

Canım hayırlı olsun öncelikle,ilk ay 3.seviyeyi görememe ihtimalin var bu normal,ilk önce bunu yazayım.
3.seviyeyi 2gün gösteriyor genelde,
yumurtlama olduğu için 3.seviyeyi gösteriyor,
test çubuğunu okumaya çalışma canım,o test çubukları monitörün okuması için tasarlanmış,yanlış anlayabilirsin.
2.seviye olduğu zaman günaşırı istersen hergün 3.seviyedede hergün çalışma yapmalısınız,hakkında hayırlısını diliyorum.

kızlar selamm.. bu ay bizim ilk denememizdi ama ne yazık ki dun regl oldum ustelik 3 gun onceden.. nasil oldu anlamadim.. neyse insallah bu ay devam edecegiz umudumuzu yitirmeden.. bu topic i cok takip ediyorum ve sanıyorum monitorden satın alacagım ancak bana birkac bilgi verirseniz cok sevinirim..

bi arkadasimiz ilk ay makinenin bize alismasiyla ugrastigindan bi sonuc alamadigini yazmis, acaba boyle bir sey var mi yoksa ilk ayda basari yakalayanız var mı?

bu seviye meselelerini cok iyi anlamadim yani belli bir seviyeye ulasmadan yumurtlama gerceklesmiyor mu?

bir de eger reklam olmayacaksa nereden urunu temin ettiginizi yazabilir misiniz buradan yada ozel mesajdan? cunku sanirim herkes netten siparis veriyor ama ben guvenli bir web sitesinden satın almak istiyorum..

kullanmasi zor mu arkadaslar??

bir de ben 6-7 aydir hep 30 gunde bi regl oluyordum taki dun 3 gun evvelden regl olana dek.. acaba bu ay periyodumun uzunludugunu ne kadar hesap etmeliyim? 27 gun mu yoksa 30 mu? cunku ona gore testlere baslicam..

cok uzun bir mesaj oldu ama siz de biliyorsunuz ki bu monitor normalinden daha pahali bir alet ve bugun regl min 2. gunu yani hemen siparisini vermem lazım eger alacaksam...

yalniz az evvel mesajlarda okudum da herkes regl oldugu ilk gunu m ye basıyormus ilk gunu belirlemek icin ama ben dun oldum bile yani alsam bile bu ay kullanamaz miyim??? :1shok:

cok tesekkurler.. Allah herkese bebişlerini tez zamanda kucaklarinda gormeyi nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq: :nazar:

Canım sorularının cevapları konusunda acele etmene gerek yok,
wannababyiye katılıyorum,
çünkü monitör için geç kalmışsın inşallah gelecek aya kullanabilirsin,
Monitörü Regl olduğun günün sabahı açmalısın,
Regl uzunluğu konusunda herhangi birşeyi kafana takma monitör kendisi ayarlıyor herşeyi,ilk ay evet tanıma ayı olabilir ve yumurtlamanın olduğu 3.seviyeyi göremeyebilirsin,ama bu bi ihtimal,bende olmadı mesela.
Eczanelerden yada internet sitelerinden alabilirsin...Ben aldığım yeri unuttuğum için yardımcı olamıcam ama bende internetten verdim.
Sen monitörü al sonra daha net bir şekilde arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız...

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay

anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

iipek - 1. ay
ozlembaskoy : 1. ay

ozlembaskoy hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: a.s. Biraz sabırlı olmalısın ilk ayda. Herkesi ilk aydan tanıyamayabiliyor. Daha erken inşallah tanır canım. Dilerim tez zamanda hamişş haberini alırız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrom,benim regl geldi,umutlar tükenmedi tabi kiiiii,bana 2.ay yazarmısın canımcım...Gelecek aya inşallah güzel haberlerle dolar...Gelecek ay inşallah güzel haberler veririm....

yaya,nevrosky çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için....benim tereddütüm bugün 4. gün ve hala 1.seviyede olmasıydı.bekleyip göreceğiz bakalım....

dilruba,anneolmakistiyorum,dalia ve diğer arkadaşlar nasılsınız?kendinizden bahsedin hadiiiiiiiiiiii
Larmecim ses seda yok senden nerdesin taze anne adayı...
Herkes nerelerde yaaaaaa

dilruba,anneolmakistiyorum,dalia ve diğer arkadaşlar nasılsınız?kendinizden bahsedin hadiiiiiiiiiiii
Herkes nerelerde yaaaaaa

yayacim keske guzel haberler verebilsem bugun test yaptim negatif cikti inanilmaz moralim bozuldu senağlama
artik benim umutlar temmuza kaldi simdilik bir ayligina sezon finali yapiyorum kafamçokkarıştı
kendimi bir ayligina izine ayiriyorum cunku gercekten dinlenmeye ihtiyacim var
bugun monitorde adetimin 25.gunu merak ettigim simdi ben monitoru gelecek ay kullanmiycam adetim mayisin 22 buyuk bir ihtimalle gelir m tusuna basmam lazimmi degilmi :uhm:
insallah bu ay dilruba, anneolmakistiyorum ve iipekten guzel haberler aliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese günaydın

canim hayirli olsun aramiza hosgeldin
benim adet duzenimde 28-30 arasi ben monitoru kulladigim ilk ay 2.seviyeyi gormedim 14.gun direk 3.seviyeyi gormustum ama bu ay hem 2.seviyeyi hemde 3. seviyeyi gordum simdi beklemedeyim
3.seviyeyi iki gun gosteriyor canim 2.seviyeyi gordugunde gun asiri 3.seviyeyi gordugunde hergun calisin :jeyyar:
bol sanslar

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın:))
çubuktaki 1 çizgi net bir çizgi silikti
bugun 21.gün hala seviye 2 deyim:) bu ay inat ettiler yahuu:)) neyse artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

testi yapip direk monitore takiyormusun yoksa biraz bekleyip mi takiyorsun canim?
bunu sormamin nedeni yabanci bir sitede okudum testleri yapip hic beklemeden monitore takmak lazimmis biraz beklediginde yanlis sonuc verebiliyormus tabi ne derece dogru bilmiyorum :uhm:
eger bu ay goremessen gelecek ay insallah gorursun canim
hayirli haberlerini bekliyoruz

Canım sorularının cevapları konusunda acele etmene gerek yok,
wannababyiye katılıyorum,
çünkü monitör için geç kalmışsın inşallah gelecek aya kullanabilirsin,
Monitörü Regl olduğun günün sabahı açmalısın,
Regl uzunluğu konusunda herhangi birşeyi kafana takma monitör kendisi ayarlıyor herşeyi,ilk ay evet tanıma ayı olabilir ve yumurtlamanın olduğu 3.seviyeyi göremeyebilirsin,ama bu bi ihtimal,bende olmadı mesela.
Eczanelerden yada internet sitelerinden alabilirsin...Ben aldığım yeri unuttuğum için yardımcı olamıcam ama bende internetten verdim.
Sen monitörü al sonra daha net bir şekilde arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız...[/QUOTE]

yayacigim cevaplarin icin tesekkur ederim, ben de biliyordum ikinci topic acilmamasi gerektigini ve acele ettigimi ama cevaplarımı bulmak icin 165 sayfanın tamamını okumam gerekiyordu ki bu iş tempomda cok zor cunku bi an evvel almam lazımdı..
ben direkt turkiye distributorlugu ile temasa gectim ve sordum durumumu onlar bana 5. gune kadar m ye basabilecegimi anlattilar ayni seyi urunun yabanci ana web sitesinde de okudum ve bugun satin aldim insallah hayırlısı..
yalnız ilk kez biraz bozuldum boyle tepki gormeme onu da soylemeden edemeyecegim...
ben 2 aydir herkesin mesajlarini okurken hep icimden sizler icin umut ediyordum mujdeli haberlerinize dua ediyordum boyle tepki almak biraz sasirtti beni.. neyse

yine de tesekkur ederim...

Son düzenleme:
Herkes nerelerde yaaaaaa

selam canım,
3 gündür beklemedeyim bilmiyorum bişey yok şimdilik düşünmemeye çalışıyorum çünkü heveslenip de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senağlamaiçimden bir ses bu ay da olmayacak diyo:a015:.inşallah yanılırım.
Ayrıca yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum.size de uğurlu gelsin inşallah bu forum.:CüvCüv:

selam canım,
3 gündür beklemedeyim bilmiyorum bişey yok şimdilik düşünmemeye çalışıyorum çünkü heveslenip de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.senağlamaiçimden bir ses bu ay da olmayacak diyo:a015:.inşallah yanılırım.
Ayrıca yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum.size de uğurlu gelsin inşallah bu forum.:CüvCüv:

canim icindeki kotu sesleri dinleme guzel dusunku guzel seyler olsun hem daha belirti icin cok cok erken
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah melegin seninledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back