Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

dilruba,anneolmakistiyorum,dalia ve diğer arkadaşlar nasılsınız?kendinizden bahsedin hadiiiiiiiiiiii
Larmecim ses seda yok senden nerdesin taze anne adayı...
Herkes nerelerde yaaaaaa

selam tatlım benim bugün 21.günümdü ve hala 2.seviyedeydim sağ kasığımda bir sızlama olduğu için gözümü karartıp doktora gittim bu doktora inanarak gittim çünkü geçirmiş olduğum dış gebeliğimi sonlandıran doktor epey güvenimi sarsmıştı.
arkadaşlar monitörü güvenle kullanın rahat olun zaten doktorlarda öneriyor.
vajinal ultrasonda sol yumurtam dana kadar çatlamayı bekliyor benim monitörümdede hala 2.seviyedeyim zaten:) Doktorum bu ay kullanmaya devam etmemi eğer çatlama olmazda gebelik olmayıp adet görürsem önümüzdeki ay klinik ortamda yumurta takibini yapacağımızı söyledi.
ben 21.gündede 2 .seviyede kalınca artık umudumu yitirmeye başlamıştım bu ay ama umudumun devam ettiğini görünce çok çok sevindim

bu arada düzenli adet gören fakat her ay çatlamayan veya geç çatlayan yumurtaları olan kişi sayısıda çokmuş:)Yani düzenli adet görmek yumurtamızın düzenli çatladığına işaret değilmiş

olsun ama dimi bizim kapı gibi monitörümüz var takibimizi aslanlar gibi yaparız :))

anne olmak istiyorum incir kürünü denesen incirin içine havuçta katınca çatlamasını sağlıyomuş yada doktorun iğne verseydi keşke yumurtanın çatlaması için

yayacigim cevaplarin icin tesekkur ederim, ben de biliyordum ikinci topic acilmamasi gerektigini ve acele ettigimi ama cevaplarımı bulmak icin 165 sayfanın tamamını okumam gerekiyordu ki bu iş tempomda cok zor cunku bi an evvel almam lazımdı..
ben direkt turkiye distributorlugu ile temasa gectim ve sordum durumumu onlar bana 5. gune kadar m ye basabilecegimi anlattilar ayni seyi urunun yabanci ana web sitesinde de okudum ve bugun satin aldim insallah hayırlısı..
yalnız ilk kez biraz bozuldum boyle tepki gormeme onu da soylemeden edemeyecegim...
ben 2 aydir herkesin mesajlarini okurken hep icimden sizler icin umut ediyordum mujdeli haberlerinize dua ediyordum boyle tepki almak biraz sasirtti beni.. neyse

yine de tesekkur ederim...
[/QUOTE]

canım, boşuna alınganlık yapmışsın. soruların o kadar çoktu ki, sen 165 sayfayı okumayasın diye, bir arkadaşın 165 sayfayı sana özet geçmesi gerekiyordu. birde ben ayrı başlık açmana gerek yoktu dedim. biraz sabretseydin burdaki arkadaşlar önceki sayfalarda yazıyor olmasına rağmen, bıkmadan yeniden anlatırlardı.

ne güzel bak takip ediyormuşsun. biz kullanıp hamile kalanlar hala takip etmeye, destek vermeye ve en önemlisi bol bol dua etmeye devam ediyoruz.

Rabbim gönlüne göre versin.

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN bayramımız kutlu olsun gençlik:))

dün doktora gittiğimi söylemiştim ya
bugun 22. günüm veeeeeee SEVıYE 3 e çıktım yumurtam çatladı
sevgili tuanam2 sanırım doktorum 1-2 güne kadar çatlayacağını düşündü ve o yüzden iğne vermedi çünkü başka bir sıkıntım olmasına rağmen adetin geçmeden sana ilaç veremem dedi.
kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü hangi yumurtamın çatladığını biliyorum sol:))

Bu arada bu kadar neşeli olduğuma bakmayın içim kan ağlıyor desem yeridir
yarın babacığımın vefatının 2. yıldönümü yokluğuna hiç alışamadığımın alışamayacağımın 2. yıldönümü
bi anda 5 dakika içinde ayrıldı aramızdan onu çok özlüyorum
gülmekle ağlamak kardeş derler ya ilk yazdıklarımda gülerken bunları yazarken ağlıyorum şu anda tek istediğim babacım göremedi ama anneciğimin torununu görmesidir
Yüce rabbimin bir bildiği vardır elbet
20 mayısta babacığımı aldı belki bu 20 mayıstada evladımı koyar içime
tek istediğim sağlıklı huzurlu hayırlı olması

ay sabah sabah içinizi kararttım dimi hadi kızlar bugun burda olun ama ya

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt 3, seviyen hayirli olsun arkadasim simdi calisma zamani :jeyyar: hayirli haberlerini bekliyoruz
babaciginada Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun insallah :Saruboceq::Saruboceq:

hadi gözün aydın canım. demek ki neymiş, panik yokmuş. hadi bakalım bugün yarın yoğun günler.:jeyyar: Rabbim "OL" der inşallah.

babanıda Allah rahmet eylesin canım. mekanı cennet olsun. ne kadar geçerse geçsin tabiki unutulmaz, zaten unutulmasın. babacığın için Yasin oku, ardındanda kendin içinde dua et canım.

Hayırlı haberler inşallah.

İpekcim hoşgeldin aramıza.Yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu.Umarım yaşadıkların bebişinin belirtileridir.

HOŞBULDUK:) Sıcak karşılamanz için cok tesekkürler=)

size iyi haberler vereyim o halde:)))

HAMİLEYİM!

cmt gunu yani adetimin 28.günü kan testi yaptırdım ve pozistif cıktı, hcg degerim 48.3idi. dusuk oldugunu dusunerek cok korktum.2 gun sonra yani dun tekrar test yaptırdım ve degerım 124:)) doktorum yurtdısında oldugu ıcın henuz görüşemedim kendisiyle. bundan sonra ne yapılacak ne yapmam lazım hi.ç bilmiyorum? ve eşim dısında kimseye söylemedim henüz, aileme söylemek ıcın can atıyorum,ama hangi asamada söylemek lazım emin olamadım

darısı tum ısteyenlerın basına. umarım saglıklı olur bebişim:)

suan göyüslerim feci şiş ve cok agrıyorlar,gece uyutmıycak düzeyde bu arada. ve göyüs uclarım tam bir emzik seklini aldı:) yani nerdeyse suan bebek olsa emzirebilecegim:)
cok cabuk yoruluyorum, yorulunca da kasıklarım ve belim agrıyor.hemen uzanmam gerekiyor. dinlenince geciyor. ve acaip iştahım arttı:) arada kokulara karsı hassasyetim olsa da acaip yiyorum

ipekçim ne güzel bir haber bu darısı hepimizin tüm isteyenlerin başına inşallah:)
umarım sağlıkla huzurla kucağına alır kolay bir gebelik geçirirsin çok sevindim tatlım bu arada tekrar aramıza hoşgeldin

Tebrikler canim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey:
ne kadar guzel bir haber bu larneden sonra ihtiyacimiz vardi inan
simdi sira dilruba ve anneolmakistiyorumda hadi kizlar sizlerdende bu ay guzel haberler bekliyoruz gelecek ayda yayacim verecek guzel haberi insallah :Saruboceq::Saruboceq:

Canımmm,dur bakalım kırnmızı daha glmediki,gelsede kırmızıyı yok edicez biz güzelcim...Çalışıcazzzzzzz,Monitörü kullanmamak konusunda bilgili değilim,ithalatçıını arasan daha iyi olur yada wannababy veya nevro yarımcı olabilirler.
Sen gitsende bizi yalnız bırakma,haberdar et..

yayacigim cevaplarin icin tesekkur ederim, ben de biliyordum ikinci topic acilmamasi gerektigini ve acele ettigimi ama cevaplarımı bulmak icin 165 sayfanın tamamını okumam gerekiyordu ki bu iş tempomda cok zor cunku bi an evvel almam lazımdı..
ben direkt turkiye distributorlugu ile temasa gectim ve sordum durumumu onlar bana 5. gune kadar m ye basabilecegimi anlattilar ayni seyi urunun yabanci ana web sitesinde de okudum ve bugun satin aldim insallah hayırlısı..
yalnız ilk kez biraz bozuldum boyle tepki gormeme onu da soylemeden edemeyecegim...
ben 2 aydir herkesin mesajlarini okurken hep icimden sizler icin umut ediyordum mujdeli haberlerinize dua ediyordum boyle tepki almak biraz sasirtti beni.. neyse

yine de tesekkur ederim...
[/QUOTE]

Burada herkes birbirine yardımcı oluyor,sen bi orun olursa yine yaz biz burdayız,hayırlı olsun Allah yüzünü ve yüzümüzü güldürsün...

güzelcimmm yapmaaa,moral depola,içindeki sesi kov senden,bizim sesimizi al içine,hayırlısıyla gelecek,olacak,olacakkkkkkkkkkk

Çok sevindim canım,hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah,,sabırsızlıkla bekliyorum..

Canın babanın mekanı cennet olsun,nur içinde yatsın canımmm...

ooooooooooo tebrikler,harika ya ay bitmeden sende svindirdin gebişimiz :ecrin_bebek::CüvCüv:,Allah'ım sağıkla kucağına almayı nasip etsin canım...Darısı bizlere,tüm arkadaşlarıma..

sevgili İpekk cok ama cokk sevindim Allah bir an evvel kucaginda gormeyi nasip etsin...:CüvCüv:

bizler icinde dua et hamişlerin duası kabul olur derler:Saruboceq:

tekrar tebriklerrrr!!!

Hepinizi öpüyorum kızlarrrr,beni kimse merak etmemiş a.s.,küçük bi bilgi ben henüz test yapmaya başlamadım,2 günüm kaldı,başınızı ağrıtmama az kaldıııııııııııı a.sa.s

canım, tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bu arada çok emin olmamakla beraber, eğer bu alet bir süre kullanılmayacaksa, pillerini çıkarıp, sonra tekrar kullanacağınız zaman aynen ilk seferki gibi başlıyorsunuz diye biliyorum ben. sanki kitapçıkta okuduğumdan bu kalmış aklımda ama yanlış yönlendirmek istemem.

en iyisi kitapçığı iyice oku dalia. olmadı aldığın yeri ara sor canım.

canim benim ne demek merak etmemek olurmu oyle sey ama yoklugun gercekten belli oluyordu
insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini alicaz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bugun benim 26. gunum ve m yanip sonmeye basladi bir iki gune kadar kirmizi karti yerim
wannaby kitapcigi okudum hatta aldigim yeri aradim tek dedikleri pillerini cikarip kullanmak istedigim zaman tekrar takmam ama benim korktugum acaba pilleri cikarirsam temmuz ayinda tekrar kullanmaya basladigimda monitoru ilk kez kullaniyormusum gibi olup 2. veya 3. seviyeyi goremessem
sonucta 10 tane test cubugu bosubosuna kullanmiyim diye dusunmustum ama galiba riske atmaya degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…