Cıvalı derece canım benimki,2-3 dk yeterli sanırım
canım kaçıncı günde gördün 3.seviyeyi bgun benim 17.günümdü hala 2. seviyedeydim valla benimde umudum bitmek üzere gibi ama yazdıklarını okuyunca bi ışık belirdi sanki:))
Canım bugün benim 16. günüm 3. seviyeyi bugün gördüm ilk kez.7 gündür 2. seviyedeydim.Umudunu kaybetme geç yumurtluyor olabilirsin.
Selam kızlar.
Bugün sabah kalktığımda gözlerime inanamadım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençünkü umutlarım tükenmeye başlamıştı ki 3. seviyeye ulaşmışım.İşe gittiğim için sabahın 4 buçuğunda kalkıp test yapıyorum.Neyse, görünce çığlık atmışım.Çalışma yaptık tabiki.1,5 saat boyunca binbir pozisyona girip bekledim.Bakalım yarın sabah neler olacak.Monitörden önceki 3 ay 15. gün çalışmayı bırakıyorduk.Ateşimi ölçüyordum ve akıntılara bakıyordum.Şunu anladım ki her ikiside yanıltabiliyor.Demek ki geç yumurtluyormuşum.Neyse bu ay çok verimli çalıştık.Hamiş kalamasamda elimizden geleni yaptık,yapacağız umutluyum.Allah hepimizi bebişlerimize tez zamanda kavuşturur inşallah.emir_bebek:
18. gün hala seviye 2 tık yok anlıcanız:) bu ay tembel çıktı benimkiler:))
Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...:1no2:
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..senağlama
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015::a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...mirmirmirmir
yaycım çok çok çok geçmiş olsun bol bol su iç antibiyotiğinede başladığına göre kısa sürede iyileşirsin artık önümüzdeki ay güzel haberler vericeksin nedenini bilmiyorum ama bu sayfaya yazanların hepsinden kısa sürede çok güzel haberler alıcağımıza inanıyorum inanılmaz pozitif bi elektrik var herkes aynı şeyi diliyo eee ne demişler 40 kere söylersen olurmuş:))
Aynen öyle daliacım,sizlerden güzel haberler bekliyorumm şimdiii.hadiiii
Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...:1no2:
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..senağlama
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015::a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...mirmirmirmir
hihoyyyt hihoyyyt ayy cok sevindim canim hayirli olsun 3. seviyen simdi bol bol calisma zamani :jeyyar:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Ayrıca kendimden bahsedecek olursam bugün yine 4.30 da kalktım.Monitörü açtım.Bilmiyorum siz de karşılaştınız mı?Test istemedi yine3. seviyeyi gösterdi.Çalıştık.Yarın ne gösterecek bilmiyorum belki bir daha test istemez bu ay.Toplam 10 çubuk kullandım.Hayırlısı.
20.gün hala seviye 2
yanlız çubuğun üzerine baktığımda 2.çizgi silikti bunın bir anlamı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?