Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım kaçıncı günde gördün 3.seviyeyi bgun benim 17.günümdü hala 2. seviyedeydim valla benimde umudum bitmek üzere gibi ama yazdıklarını okuyunca bi ışık belirdi sanki:))

Canım bugün benim 16. günüm 3. seviyeyi bugün gördüm ilk kez.7 gündür 2. seviyedeydim.Umudunu kaybetme geç yumurtluyor olabilirsin.

Canım bugün benim 16. günüm 3. seviyeyi bugün gördüm ilk kez.7 gündür 2. seviyedeydim.Umudunu kaybetme geç yumurtluyor olabilirsin.

hihoyyyt hihoyyyt ayy cok sevindim canim hayirli olsun 3. seviyen simdi bol bol calisma zamani :jeyyar:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Kızlarrr Günaydın hepinize,

Harika,gelsin bebişler,Çalışmaya devammmm :dance::dance:

18. gün hala seviye 2 tık yok anlıcanız:) bu ay tembel çıktı benimkiler:))

Tembel çıkmadı canım benim,olabilir bazı arkadaşlarında geç oluyor yada ilk ay hiç görmüyolar..Lütfen moralini yüksek tut...a.s.a.s.

Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...:1no2:
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..senağlama
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015::a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...mirmirmirmir

gecmis olsun canim cok uzuldum banada ayni sey olmustu ama antibiyotik aldigimda cok sukur gecti yani bir haftada normale donmustum
simdi bol bol su ic inan cok ise yariyor
insallah hayirlisiyla gelecek aya canim benim zaten biliyorsun eger iltihap varsa hamile kalmak zorlasiyormus
bir an once iyilesmeye bak canim onumuzdeki ay bol calismali gunler seni bekliyor:jeyyar:

yaycım çok çok çok geçmiş olsun bol bol su iç antibiyotiğinede başladığına göre kısa sürede iyileşirsin artık önümüzdeki ay güzel haberler vericeksin nedenini bilmiyorum ama bu sayfaya yazanların hepsinden kısa sürede çok güzel haberler alıcağımıza inanıyorum inanılmaz pozitif bi elektrik var herkes aynı şeyi diliyo eee ne demişler 40 kere söylersen olurmuş:))

Teşekkürler canım,geçmiş bitmiş olsun en kısa zamanda nerden buldu beni anlamadım,bol su içicem,tuvaleti yanımda gezdiricem :roflol:

Tabi ki en kısa zamanda Allah'ımın izniyle hepimiz yüzü gülecek göbüşleri bebiş dolacak canım...Güzel haberlerinizi beklicem bende benim heyecanlı güne kadar

Aynen öyle daliacım,sizlerden güzel haberler bekliyorumm şimdiii.hadiiii

vallahi canim ben bu ay verebilecegimi pek zannetmiyorum insallah temmuz ayinda
haziranda rahim filmi cektirip ailemin yaninda olucam ama sizleri her internet cafe buldugumda girip takip edicem insallah hepinizin guzel haberlerini alicam :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende temmuz ayinda kurler yapip bol bol calisicam:jeyyar:ve hayirlisiyla guzel haberleri vericem insallah:Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun yayacım.Benim de başıma gelmişti.Su tüketmemek de çok etkiliyor,bir de üstüne üşütmek tuz biber tabiki.Neyse dediğin gibi gelecek ay heyecanını paylaşırız artık.Ben inanıyorum bomba gibi olacaksın öbür ay,seni tutabilene aşk olsun.

Ayrıca kendimden bahsedecek olursam bugün yine 4.30 da kalktım.Monitörü açtım.Bilmiyorum siz de karşılaştınız mı?Test istemedi yine3. seviyeyi gösterdi.Çalıştık.Yarın ne gösterecek bilmiyorum belki bir daha test istemez bu ay.Toplam 10 çubuk kullandım.Hayırlısı.

hihoyyyt hihoyyyt ayy cok sevindim canim hayirli olsun 3. seviyen simdi bol bol calisma zamani :jeyyar:
hayirli haberlerini bekliyoruz canim

Çalışıyoruz canım.Çok istiyorum sizlere güzel haberler vermeyi.Ben veremesemde sizler den alırım inşallah hayırlı haberleri.Sen de en geç temmuzda verirsin inşallah canım hamiş haberini.

ay ne güzel çalışın çalışın boş duranı Allahta sevmezmiş:)) ben 13 çubuk kullandım hala tık yok valla

19.günümdü bugun gene ses seda yok benim inatçı keçilerden bakalım sağ tarafımnda biraz sızı var gibi belkide yakındır
belki yarın belki yarından da yakın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…