• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar bugun benim 26. gunum ve m yanip sonmeye basladi bir iki gune kadar kirmizi karti yerim
wannaby kitapcigi okudum hatta aldigim yeri aradim tek dedikleri pillerini cikarip kullanmak istedigim zaman tekrar takmam ama benim korktugum acaba pilleri cikarirsam temmuz ayinda tekrar kullanmaya basladigimda monitoru ilk kez kullaniyormusum gibi olup 2. veya 3. seviyeyi goremessem
sonucta 10 tane test cubugu bosubosuna kullanmiyim diye dusunmustum ama galiba riske atmaya degmez

canım, bu aletin özelliği bu. seni tanımış oluyor artık. sen bir ay sonra tekrar pilleri takıp kullanmaya başlayınca aynı yerden devam ediyor.

işte bu yüzden bu aletle işin bitince başkasına al sende kullan diyemiyorsun çünkü alet seni almış hafızaya. bu yüzden endişe etme.yerimseniben

slmss2302 göglede arattır yada ibrahim saraçoğlunun sitesine gir orda yazıyo bende regl plmayı bekliyom ben de ilk defa denicem bu incir kürü yumurta oluşumunda ve kaliteli olmasını sağlıyomuş umut dünyası ama kullanıp faydasını görenleri okudum bildiğim kadarıyla reglin ikinci günü başlanıyo

herkese iyi akşamlar...
ben de monitörü ilk defa bu ay kullanmaya başladım..bugün 5.günüm ve hala tek çizgideyim.yalnız ben bunu daha önce kullanan bir arkadaşımdan aldım...wannababy nin yazdığını okuyunca kafam karıştı açıkçası...sonuçta bu monitör kişinin hormonlarını okuyor.ve bu hormonlar her ay farklılık gösterebilir.bir ay geç bir ay erken veya hiç yumurtlamayabiliriz.bende ki clearplan easy....makinenin ilk çıktığı zaman ki adıyla üretilmiş formu.bende ki kitapçıkta böyle bir bilgi yok.umarım beni yanıltmaz.burada başarılı sonuçlar gördükçe bayağı umutlanmıştım açıkçası....
iipek,tebrikler...sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim....

bugün adetimin 10. günüydü ve ben hala birinci seviyedeyim.....vücut salgılarım artmaya başladı...yumurtlamaya yaklaşmam lazım ama anlayamdım.içinizde aynı şeyleri yaşayan var mı?

Son düzenleme:
bugün adetimin 10. günüydü ve ben hala birinci seviyedeyim.....vücut salgılarım artmaya başladı...yumurtlamaya yaklaşmam lazım ama anlayamdım.içinizde aynı şeyleri yaşayan var mı?

Hoşgeldin canım.
2.seviyeyi görmeden 3. seviyeye geçen arkadaşlar da var moralini bozma.Vücut salgıların artmaya başlamış biraz da geç yumurtluyor olabilirsin.Ben de 10. gün 2. seviyeyi görmüştüm.Herşey normal seyrinde gidiyor şu anda.Kafana takma canım.yerimseniben

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN bayramımız kutlu olsun gençlik:))

dün doktora gittiğimi söylemiştim ya
bugun 22. günüm veeeeeee SEVİYE 3 e çıktım yumurtam çatladı
sevgili tuanam2 sanırım doktorum 1-2 güne kadar çatlayacağını düşündü ve o yüzden iğne vermedi çünkü başka bir sıkıntım olmasına rağmen adetin geçmeden sana ilaç veremem dedi.
kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü hangi yumurtamın çatladığını biliyorum sol:))

Bu arada bu kadar neşeli olduğuma bakmayın içim kan ağlıyor desem yeridir
yarın babacığımın vefatının 2. yıldönümü yokluğuna hiç alışamadığımın alışamayacağımın 2. yıldönümü
bi anda 5 dakika içinde ayrıldı aramızdan onu çok özlüyorum
gülmekle ağlamak kardeş derler ya ilk yazdıklarımda gülerken bunları yazarken ağlıyorum şu anda tek istediğim babacım göremedi ama anneciğimin torununu görmesidir
Yüce rabbimin bir bildiği vardır elbet
20 mayısta babacığımı aldı belki bu 20 mayıstada evladımı koyar içime
tek istediğim sağlıklı huzurlu hayırlı olması

ay sabah sabah içinizi kararttım dimi hadi kızlar bugun burda olun ama ya:(

Çok sevindim 3.seviyeye ulaşmana.İnşallah sonucu da güzel olur bu geç yumurtlamanın.Hayırlısı artık yoğun günler seni bekliyor.:dance:

ipekçim ne güzel bir haber bu darısı hepimizin tüm isteyenlerin başına inşallah:)
umarım sağlıkla huzurla kucağına alır kolay bir gebelik geçirirsin çok sevindim tatlım bu arada tekrar aramıza hoşgeldin

İpekcim son günlerin en mutlu haberi senden geldi.HAMİLEYİM yazdığını görünce çok mutlu oldum.Darısı başımıza.Allah bize de gösterir inşallah o günleri.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

GÜNAYDIIIIN

bugün 23. günüm testimi yaptım halen 3.seviyedeyim dün çatlamam oldu bizde elimizden geleni ardımıza koymadık çalıstık eee Allah boş duranı sevmezmiş nede olsa kocişte bende nedense bu ay çok çok çok umutluyuz bide tam yumurtamın çatladığı zamanı yakalamak ilk kez başımıza geldiği için sanırım epey umutlandırdı:))
tabi bizimkinede gün doğdu şimdi senin bana ihtiyacınmı var diyip diyip eğleniyo kendi kendine aslında benim çocuk doğurmama gerek yok zaten kocişim çocuk gibi :))

Günayyydınnn kızlarrrr,
önümüzdeki günlerde,çok güzel gelişmelerle birlikte güzel haberler alıcaz gibi geliyor banaaaa...ben 5.günümdeyim yarın test ister gibi geliyor bakalım,kanatlı bi şekilde uçuyorum henüz kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kizlar bugun benim 26. gunum ve m yanip sonmeye basladi bir iki gune kadar kirmizi karti yerim
wannaby kitapcigi okudum hatta aldigim yeri aradim tek dedikleri pillerini cikarip kullanmak istedigim zaman tekrar takmam ama benim korktugum acaba pilleri cikarirsam temmuz ayinda tekrar kullanmaya basladigimda monitoru ilk kez kullaniyormusum gibi olup 2. veya 3. seviyeyi goremessem
sonucta 10 tane test cubugu bosubosuna kullanmiyim diye dusunmustum ama galiba riske atmaya degmez

Belki yemezsin daliacım,yesende temmuzda çok umutluyum ben...sende öyle ol..a.s.
Pilleri çıkarmanın problem olacağını sanmam,wannababy ve aldığın yer öyle diyosa doğrudur canımcımmmm...rahat ol.

herkese iyi akşamlar...
ben de monitörü ilk defa bu ay kullanmaya başladım..bugün 5.günüm ve hala tek çizgideyim.yalnız ben bunu daha önce kullanan bir arkadaşımdan aldım...wannababy nin yazdığını okuyunca kafam karıştı açıkçası...sonuçta bu monitör kişinin hormonlarını okuyor.ve bu hormonlar her ay farklılık gösterebilir.bir ay geç bir ay erken veya hiç yumurtlamayabiliriz.bende ki clearplan easy....makinenin ilk çıktığı zaman ki adıyla üretilmiş formu.bende ki kitapçıkta böyle bir bilgi yok.umarım beni yanıltmaz.burada başarılı sonuçlar gördükçe bayağı umutlanmıştım açıkçası....
iipek,tebrikler...sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim....

canım hayırlı olsun,5.gün tek çizgideyim demişsin,testi senden ne zaman istedi?ayrıca 10.gün tek çizgide olması normaldir,hiç kafana takma güzelcim.
Sadece şundan emin olmalısın,monitörü sıfırlayıp kullanmalısın,monitör arkadaşını unutup seni tanımalı...yerimseniben

GÜNAYDIIIIN

bugün 23. günüm testimi yaptım halen 3.seviyedeyim dün çatlamam oldu bizde elimizden geleni ardımıza koymadık çalıstık eee Allah boş duranı sevmezmiş nede olsa kocişte bende nedense bu ay çok çok çok umutluyuz bide tam yumurtamın çatladığı zamanı yakalamak ilk kez başımıza geldiği için sanırım epey umutlandırdı:))
tabi bizimkinede gün doğdu şimdi senin bana ihtiyacınmı var diyip diyip eğleniyo kendi kendine aslında benim çocuk doğurmama gerek yok zaten kocişim çocuk gibi :))

oleeyy,çok umutluyum bende canımmmm,umarım hayırlı ve güzel bir haberle çığlıklarını yazılarında duyucazzz....delikafadulden

günaydın
yaya,dilruba çok teşekkürler cevaplarınız için.....monitörü sıfırlamayı bilmiyorum neyse bu ay geçti zaten....testi benden reglimin 6. günü istedi.bugün 11. günüm ve hala 1. seviyedeydim....canım sıkıldı bu duruma.ama ilginç olan vücut salgılarım arttı.yarın 2.seviye olur inşallah.bu durum normal mi sizce?

yayacım güzel kalpli neşeli pozitif arkadaşım sendende aynı çığlıkları bekliyorum haberin olsun bak b u ay geçti ama önümüzdeki ay sıkı çalışcaksın ok:))

selam kızlar bugun benim 4. gunum ve sanırım yakında ( 2 gun sonra) test isteyecek alet.. benim size genel bir sorum olacak..

ben her gun bir fincan nescafe icerim ama cocuk dusunmeye basladigimizdan beri kafeinsiz olanini kullaniyorum.. cok cay falan da tuketmem..
bunun yaninda doktorum kansızlık sebebiyle ferrum fort verdi ve yine doktorumun verdigi folik asit ilacini aliyorum..

incir kürü falan yapmıyorum ama direkt olarak yiyorum havuc falan da, eşim de keciboynuzu pekmezi yiyor..

bunlar yardımcı olan maddeler ama benim asıl merak ettigim yukarıda yazmıs oldugum seylerin zarar verip vermeyecegi.. yani tabi ki tıbbi olarak doktor dısında kimse bilemez ama hani bir yorum yapabileceginizi dusunuyorum.. cunku 2 gun sonra test isteyecek alet ve yumurtlama gunlerim yaklasiyo insallah:Saruboceq:

simdiden tesekkurler.. alkisalkisalkis

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay

iipek ; canım seni çooookkkkkkkk tebrik ediyorummm. :hooray: :hooray: :hooray: Ne güzel Rabbim yüzünü güldürdü. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaya ; canım düzeltmeyi yaptım. İnşallah bu ay güzel haberi verirsin bize. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

altınyunus hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: a.s. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq:

günaydın
yaya,dilruba çok teşekkürler cevaplarınız için.....monitörü sıfırlamayı bilmiyorum neyse bu ay geçti zaten....testi benden reglimin 6. günü istedi.bugün 11. günüm ve hala 1. seviyedeydim....canım sıkıldı bu duruma.ama ilginç olan vücut salgılarım arttı.yarın 2.seviye olur inşallah.bu durum normal mi sizce?

Normaldir canımm,biraz daha sabret,sonuçları bizimlede paylaş..a.s

yayacım güzel kalpli neşeli pozitif arkadaşım sendende aynı çığlıkları bekliyorum haberin olsun bak b u ay geçti ama önümüzdeki ay sıkı çalışcaksın ok:))

Çoookkk çoookkk sıkkk çalışıcam hemde yandı eşim yandıııı :lepi: inşallah yupppiiii diyebilirim güzelimmmm...a.s.a.s.

selam kızlar bugun benim 4. gunum ve sanırım yakında ( 2 gun sonra) test isteyecek alet.. benim size genel bir sorum olacak..

ben her gun bir fincan nescafe icerim ama cocuk dusunmeye basladigimizdan beri kafeinsiz olanini kullaniyorum.. cok cay falan da tuketmem..
bunun yaninda doktorum kansızlık sebebiyle ferrum fort verdi ve yine doktorumun verdigi folik asit ilacini aliyorum..

incir kürü falan yapmıyorum ama direkt olarak yiyorum havuc falan da, eşim de keciboynuzu pekmezi yiyor..

bunlar yardımcı olan maddeler ama benim asıl merak ettigim yukarıda yazmıs oldugum seylerin zarar verip vermeyecegi.. yani tabi ki tıbbi olarak doktor dısında kimse bilemez ama hani bir yorum yapabileceginizi dusunuyorum.. cunku 2 gun sonra test isteyecek alet ve yumurtlama gunlerim yaklasiyo insallah:Saruboceq:

simdiden tesekkurler.. alkisalkisalkis

Alternatif kullanılan yiyeceklerle ilgili pek bişey söyliyemicem canım ama mutlaka faydası oluyodur,sen yine sor bi doktoruna bakalım...CADIARZU

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

dilruba44 - 1. ay

ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay

iipek ; canım seni çooookkkkkkkk tebrik ediyorummm. :hooray: :hooray: :hooray: Ne güzel Rabbim yüzünü güldürdü. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı isteyen bütün arkadaşlarımızın başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yaya ; canım düzeltmeyi yaptım. İnşallah bu ay güzel haberi verirsin bize. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

altınyunus hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: a.s. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq: :Saruboceq:
:Saruboceq:

Teşekkür ederim nevrocummmm,ellerin uğurlu gelir yeni ayım sevinçle dolar inşallahhhhh....

Haydiii kızlarrr,mutlu haberler için umut dolu geçirelim bu ayımızı,ayımız larmeyle güzel başladı,güzel devam etsinnn...:dance:sositososito
Çalışma yapacak arkadaşlar enerjiniz bol olsunnnn....:lepi::jeyyar::lepi:
Sevinelim,sevindirelimmmmm hihoyyythihoyyyt

geriye dönük okuyamıyorum.sanırım bir arkadaş 2. seviyeyi görmeden 3. seviyeyi gördü.eğer yarında 2.seviyeyi görmezsem çalışmalara başlamayı düşünüyorum....ne dersiniz?
bu arada monitörü kullanma sebebiniz tam olarak ne?örneğin başarısız tüp bebek deneyiminiz var mı,yoksa sadece günleri mi tutturamıyor ya da nedensiz infertilite grubunda mısınız?benim başarısız tüp bebek deneyimlerim var.....oluruna bıraktığım için bir de bu yolu deneyeyim dedim.çünkü yumurtlama günlerimi bilemiyorum....

benim asıl sorum ferrum fort ve kafeinsiz de olsa kahve yumurtlama yı etkiler mi? yani folik asiti zaten gebelik dusundugum icin verdi ama kansızlık icin verilen ferrum fortu merak ettim.. 2 gun icinde monitor test isteyecek herhangi bir yan etkisi olmaz insallah :Saruboceq:

2-wannababy

KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

dilruba44 - 1. ay

ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay

selam nevrosky beni de listeye ekler misin? ben de bu ay basladım kullanmaya , insallah hepimize ugurlu gelirrrr :Saruboceq:

geriye dönük okuyamıyorum.sanırım bir arkadaş 2. seviyeyi görmeden 3. seviyeyi gördü.eğer yarında 2.seviyeyi görmezsem çalışmalara başlamayı düşünüyorum....ne dersiniz?
bu arada monitörü kullanma sebebiniz tam olarak ne?örneğin başarısız tüp bebek deneyiminiz var mı,yoksa sadece günleri mi tutturamıyor ya da nedensiz infertilite grubunda mısınız?benim başarısız tüp bebek deneyimlerim var.....oluruna bıraktığım için bir de bu yolu deneyeyim dedim.çünkü yumurtlama günlerimi bilemiyorum....

2.seviyeyi görmeden 3.seviyeyi görebilirsin,senin yumurtlamanla başkasınınki benzeşemez,o yüzden oluruna bırak,mutlaka 2.seviyeyi görürsün,çalışmayı istediğin zaman yap,3.seviyede zaten çalışmalıyız.a.s
Benim sebepsiz bi durum hiç bir problem yok ama denk gelmedi,a.s,sabırsızlandım stressli günlerimde aşılama ve tüp bebek yaptık tutmadı,yaniii takmıcaz oluruna bırakıp Allah'ımızın hayırlı gününü beklicez...

benim asıl sorum ferrum fort ve kafeinsiz de olsa kahve yumurtlama yı etkiler mi? yani folik asiti zaten gebelik dusundugum icin verdi ama kansızlık icin verilen ferrum fortu merak ettim.. 2 gun icinde monitor test isteyecek herhangi bir yan etkisi olmaz insallah :Saruboceq:

:uhm: bilmiyorum

Back