• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ben dil altindan olcuyorum canim dil alti daha dogru sonuc veriyomus sende oyle yap
birde sabah yataktan kalkmadan olcucekmissin
gecen aksam ruyamda kadinin biri derecemi aldi gidiyor delikafadulden kadina nasil sinir oldum bir gorsen:roflol::roflol:cabuk getir derecemi sabah atesime bakmam lazim cok onemli diyorum :utangac:
sırnaşık şey kafayimi yiyorum ne kafamçokkarıştı

Çok hoşsun canım yaaa,nasılda oynatıyoruz gördün mü,:roflol: boşver bu bile güzel be...
Ben koltukaltından ölçtüm,hımmm dilaltı haa,tamam ozaman yarın bi bakayım,kırmızılar misafir gelmezse...benim eski usul derecelerden..

Kaç dakika tutucan dilaltında yada koltukaltında, of ama ya stresli güzelim... gördün mü bu ateş olayınıda kanımıza girdi.kötükedihüso

selam herkese;
bir süredir okuyordum burdaki yazıları ama ilk defa mesaj atıyorum sizlere.
sizlerle tanısmam clearblue sayesinde oldu,cunku o kadar anlaşılmaz bir kullanım kılavuzu var ki beni deli etti ve googleda acaba bu alet nasıl kullanılıyor dıye arastırıken,bu forumu buldum=)

polikistir overım yıllaaardır.dolayıısyla ha deyince cocugum olma ıhtımalı pek yok.ama umutsuz degıl durumum cok sukur.gecen ay doktorum ilac tedavısıyle benim yumurtalarımı buyutecegını ve snrasında catlamasnı saglayacagını soyledı. ılk ay gunde 1 doz ovulasyon ılacıyla yumurtalarım buyumedı:( 2.ay 2doza gectık ve yumurtalarım 20cm.e kadar buyuduler=) 3-4mayısta yumurtalarım catladı,2 adet ymurtam vardı. buarada ben dktoruma 2gune bır gıttım ki yumurtalar hergun kac cm buyuyor takip edelim diye.bu ay doktoruma gıtmenın yanısıra clearblueyu da kullandım.bnm catladıgım 2 gunde de hakkaten clearblue 2 gun ustuste 3.seviyeyi gösterdi. yani clearblueyu test etmiş olduk,gercekten basarılı:) ama ilk basta nasıl kullanacagımı ogrenmekte bır hayli zorlandım taaa ki sizleri bulana kadar. sayenizde cozdum b aleti.

neyse 3-4mayısta caladıgım gunlerde yani eşimle çalıştık (böyle yazmak daha guzel sanki:) doktorum malumolaydan sonra sırtustu yat ve mumkunse hıc kalkma dedı.uykuya dalana kadar hep öyle yattım.

buarada catlama olana kadar esimle bırlıkte olmadık cunku sperm kendini ancak 3 gunde yeniliyormus,dolayısıyla 3-4mayısta mutlaka max düzeyde sperme ıhtıyacımız vardı:) enazından 3 mayısta max olmus oldu.

bu olay sonrası ılk 5-6 gun acaıp kasık yanı yumurtalık agrısı cektım.hata dktorumu aradım napıyım dedım,agrı artarsa gel bakayım dedi.ama gectı cok sukur=) suan goğüslerım feci agrıyor,zaman zaman mıdem bulanıyor ama bu sikolojik de olabilir:)

dokorum 21mayısta test yaptır dedı,umarım hersey yolunda gider. kendımı cok kaptırmak ıstemıyorum ma hrld olmazsa cok uzulucem:)

ipek aramıza hosgeldin herseyi dogru sekilde yapmıssın. inşallah guzel haberlerini alırız..

Kaç dakika tutucan dilaltında yada koltukaltında, of ama ya stresli güzelim... gördün mü bu ateş olayınıda kanımıza girdi.kötükedihüso

vallahi kac dakika tutulur bilmiyorum canim:1no2: benim derecem digital oldugu icin olcum bittiginde haber veriyor

Daliaaaaa gelicem yanına şimdiiii,kanıma girdinnnn :bbo:
Dilaltından ölçtüm 37,1 çıktı ,naptın sen bana kafamçokkarıştı

kızlar merhaba..dun aksam eşimle beraber bebegimizin ilk resmini gorduk .. kese icinde kucuk bir daire. doktor hersey guzel gorunuyor dedi. su an 5 hafta 2 gunluk.. 27 mayısta kalp atısını duymak icin gidecegiz inşallah..

spor olayını sordum. at binme, kayak , surf ve tenis dısında tüm sporları yapabilirsin. ve hatta yapmalısın sporun cocugun zeka gelimininde etkisi buyuk dedi.
sarkuteri urunleri (sosis,salam,sucuk,jambon gibi) yeme dedi

kediyi sordum .. toksaplazmam negative oldugu icin.. hic sorun degil dedi avrupada butun ailelerin evcil hayvanı var ve bence olmalı dedi. ama madem seninki negative. kedinin tuvaletini sen temizleme, cig et elledikten sonra ellerini iyice yıka,eti pişmiş ye, sebze ve meyvayı iyi yıkayıp ve bahcede eldivensiz toprakla ugrasma dedi.

yani su an icin allahın izni ile hersey yolunda kızlar..

baby.jpg

Larmecim harika ,çok mutlu oldum,Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,resmini koymana çok sevindim...Kız mı erkek mi acaba...
Mutluluğun daim olsun bebişinle cankuş...Doğduğunda fotoğrafını görmek için sabırsızlanıyorum.
Larmecim,şu ateş konusu gördüğün gibi daliayla beni esir aldı,sende yorum yap

kızlar merhaba..dun aksam eşimle beraber bebegimizin ilk resmini gorduk .. kese icinde kucuk bir daire. doktor hersey guzel gorunuyor dedi. su an 5 hafta 2 gunluk.. 27 mayısta kalp atısını duymak icin gidecegiz inşallah..

spor olayını sordum. at binme, kayak , surf ve tenis dısında tüm sporları yapabilirsin. ve hatta yapmalısın sporun cocugun zeka gelimininde etkisi buyuk dedi.

kediyi sordum .. toksaplazmam negative oldugu icin.. hic sorun degil dedi avrupada butun ailelerin evcil hayvanı var ve bence olmalı dedi. ama madem seninki negative. kedinin tuvaletini sen temizleme, cig et elledikten sonra ellerini iyice yıka,eti pişmiş ye, sebze ve meyvayı iyi yıkayıp ve bahcede eldivensiz toprakla ugrasma dedi.

baby.jpg

ayyy masallah canim allahim nazarlardan korusun senide bebeginide:nazar::nazar::nazar:
herseyin yolunda olmasina cok sevindim canim

a.s.Saol daliacım,okudum,heyecan verici olabilir gibi bakalım güzelim,teşekkür ederim verdiğin bilgi için çok iyi oldu.a.s.a.s.

canlar bende bir ara atesime takmıstım.. benim baya baya atesim olmustu 38 e kadar cıktı hatta..

doktor yumurta catlarken patlarken yerlesirken ates olur demişti bana.. hatta su an bile atesim var. hasta olmamama ragmen.. bende kulaktan olcmek icin olandan var. ona guveniyorum

canımcım ben dijital derece kullanıyorum eczanelerden ucuza alabilirsin uykulu uykulu eski usul dereceyi görmek zor olabilir ben uyku sersemi ölçüyorum her sabah mazallah ağzındayken uyuya kalabilirsin
ben ağzıma koyuyorum bazen dalıyorum dijitaller sesle uyarıyoda allahtan unutmayıp bakıyorum alışkanlık oldu her sabah ölçüyorum

Selam kızlar.
Bugün sabah kalktığımda gözlerime inanamadım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençünkü umutlarım tükenmeye başlamıştı ki 3. seviyeye ulaşmışım.İşe gittiğim için sabahın 4 buçuğunda kalkıp test yapıyorum.Neyse, görünce çığlık atmışım.Çalışma yaptık tabiki.1,5 saat boyunca binbir pozisyona girip bekledim.Bakalım yarın sabah neler olacak.Monitörden önceki 3 ay 15. gün çalışmayı bırakıyorduk.Ateşimi ölçüyordum ve akıntılara bakıyordum.Şunu anladım ki her ikiside yanıltabiliyor.Demek ki geç yumurtluyormuşum.Neyse bu ay çok verimli çalıştık.Hamiş kalamasamda elimizden geleni yaptık,yapacağız umutluyum.Allah hepimizi bebişlerimize tez zamanda kavuşturur inşallah.emir_bebek:

baby.jpg

Canım çok güzel bir duygu olmalı.Rabbim bize de tattırır inşallah hayırlısıyla.Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Herşey dilediğinden daha güzel olur umarım.a.s

selam herkese;
bir süredir okuyordum burdaki yazıları ama ilk defa mesaj atıyorum sizlere.
sizlerle tanısmam clearblue sayesinde oldu,cunku o kadar anlaşılmaz bir kullanım kılavuzu var ki beni deli etti ve googleda acaba bu alet nasıl kullanılıyor dıye arastırıken,bu forumu buldum=)

polikistir overım yıllaaardır.dolayıısyla ha deyince cocugum olma ıhtımalı pek yok.ama umutsuz degıl durumum cok sukur.gecen ay doktorum ilac tedavısıyle benim yumurtalarımı buyutecegını ve snrasında catlamasnı saglayacagını soyledı. ılk ay gunde 1 doz ovulasyon ılacıyla yumurtalarım buyumedı:( 2.ay 2doza gectık ve yumurtalarım 20cm.e kadar buyuduler=) 3-4mayısta yumurtalarım catladı,2 adet ymurtam vardı. buarada ben dktoruma 2gune bır gıttım ki yumurtalar hergun kac cm buyuyor takip edelim diye.bu ay doktoruma gıtmenın yanısıra clearblueyu da kullandım.bnm catladıgım 2 gunde de hakkaten clearblue 2 gun ustuste 3.seviyeyi gösterdi. yani clearblueyu test etmiş olduk,gercekten basarılı:) ama ilk basta nasıl kullanacagımı ogrenmekte bır hayli zorlandım taaa ki sizleri bulana kadar. sayenizde cozdum b aleti.

neyse 3-4mayısta caladıgım gunlerde yani eşimle çalıştık (böyle yazmak daha guzel sanki:) doktorum malumolaydan sonra sırtustu yat ve mumkunse hıc kalkma dedı.uykuya dalana kadar hep öyle yattım.

buarada catlama olana kadar esimle bırlıkte olmadık cunku sperm kendini ancak 3 gunde yeniliyormus,dolayısıyla 3-4mayısta mutlaka max düzeyde sperme ıhtıyacımız vardı:) enazından 3 mayısta max olmus oldu.

bu olay sonrası ılk 5-6 gun acaıp kasık yanı yumurtalık agrısı cektım.hata dktorumu aradım napıyım dedım,agrı artarsa gel bakayım dedi.ama gectı cok sukur=) suan goğüslerım feci agrıyor,zaman zaman mıdem bulanıyor ama bu sikolojik de olabilir:)

dokorum 21mayısta test yaptır dedı,umarım hersey yolunda gider. kendımı cok kaptırmak ıstemıyorum ma hrld olmazsa cok uzulucem:)

İpekcim hoşgeldin aramıza.Yazdıklarını okuyunca heyecanlandım doğrusu.Umarım yaşadıkların bebişinin belirtileridir.

daliacım hadi ver şu güzel haberi bize güldür yüzümüzü

ben 17.gündeyim şeytanın bacağını kırıp 3. seviyeye ulaşamadım daha 2.seviyede takıldım kaldım yaw
gerçi ateşim dün 36.5 ken bugün 36.2 ye düştü offf sıkılmaya başlıyorum valllahi
şaka şaka
:))

Canım, benim de bugün 16. günümdü daha yeni gördüm 3. seviyeyi.Sen de benim gibi geç yumurtluyor olabilirsin.Hem göremesen de üzülme gerekli çalışmaları yaptıysanız nasıl olsa bebiş gelir.

Selam kızlar.
Bugün sabah kalktığımda gözlerime inanamadım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldençünkü umutlarım tükenmeye başlamıştı ki 3. seviyeye ulaşmışım.İşe gittiğim için sabahın 4 buçuğunda kalkıp test yapıyorum.Neyse, görünce çığlık atmışım.Çalışma yaptık tabiki.1,5 saat boyunca binbir pozisyona girip bekledim.Bakalım yarın sabah neler olacak.Monitörden önceki 3 ay 15. gün çalışmayı bırakıyorduk.Ateşimi ölçüyordum ve akıntılara bakıyordum.Şunu anladım ki her ikiside yanıltabiliyor.Demek ki geç yumurtluyormuşum.Neyse bu ay çok verimli çalıştık.Hamiş kalamasamda elimizden geleni yaptık,yapacağız umutluyum.Allah hepimizi bebişlerimize tez zamanda kavuşturur inşallah.emir_bebek:

canım kaçıncı günde gördün 3.seviyeyi bgun benim 17.günümdü hala 2. seviyedeydim valla benimde umudum bitmek üzere gibi ama yazdıklarını okuyunca bi ışık belirdi sanki:))

oh be içime su serptin dur bakalım yarın 18 neler olucak sabah:))

ya 28 günlük adet döngüsü olan bi insan sağlıklıdır dimi yumurtalıkları düzgün çalışıyodur dimi

Back