selam herkese;
bir süredir okuyordum burdaki yazıları ama ilk defa mesaj atıyorum sizlere.
sizlerle tanısmam clearblue sayesinde oldu,cunku o kadar anlaşılmaz bir kullanım kılavuzu var ki beni deli etti ve googleda acaba bu alet nasıl kullanılıyor dıye arastırıken,bu forumu buldum=)
polikistir overım yıllaaardır.dolayıısyla ha deyince cocugum olma ıhtımalı pek yok.ama umutsuz degıl durumum cok sukur.gecen ay doktorum ilac tedavısıyle benim yumurtalarımı buyutecegını ve snrasında catlamasnı saglayacagını soyledı. ılk ay gunde 1 doz ovulasyon ılacıyla yumurtalarım buyumedı
2.ay 2doza gectık ve yumurtalarım 20cm.e kadar buyuduler=) 3-4mayısta yumurtalarım catladı,2 adet ymurtam vardı. buarada ben dktoruma 2gune bır gıttım ki yumurtalar hergun kac cm buyuyor takip edelim diye.bu ay doktoruma gıtmenın yanısıra clearblueyu da kullandım.bnm catladıgım 2 gunde de hakkaten clearblue 2 gun ustuste 3.seviyeyi gösterdi. yani clearblueyu test etmiş olduk,gercekten basarılı:) ama ilk basta nasıl kullanacagımı ogrenmekte bır hayli zorlandım taaa ki sizleri bulana kadar. sayenizde cozdum b aleti.
neyse 3-4mayısta caladıgım gunlerde yani eşimle çalıştık (böyle yazmak daha guzel sanki:) doktorum malumolaydan sonra sırtustu yat ve mumkunse hıc kalkma dedı.uykuya dalana kadar hep öyle yattım.
buarada catlama olana kadar esimle bırlıkte olmadık cunku sperm kendini ancak 3 gunde yeniliyormus,dolayısıyla 3-4mayısta mutlaka max düzeyde sperme ıhtıyacımız vardı:) enazından 3 mayısta max olmus oldu.
bu olay sonrası ılk 5-6 gun acaıp kasık yanı yumurtalık agrısı cektım.hata dktorumu aradım napıyım dedım,agrı artarsa gel bakayım dedi.ama gectı cok sukur=) suan goğüslerım feci agrıyor,zaman zaman mıdem bulanıyor ama bu sikolojik de olabilir:)
dokorum 21mayısta test yaptır dedı,umarım hersey yolunda gider. kendımı cok kaptırmak ıstemıyorum ma hrld olmazsa cok uzulucem:)