insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
dualarim seninle:Saruboceq:
Canım ,daha önce rahim filmi dahil bütün testleri yaptırdım,herşey normal çıktı,biz yine de bir aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık,birşey olmamasına rağmen olmadı,stresten uzak kalmaya çalışıp moralimizi yüksek tutmalıyız,bebiş istediği zaman gelsin, geleceği zamanı serbest bırakalım.
Ben bunu çok zor başardım,baskılara rağmen,napalım biraz sabırrr yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
selam kızlar biliosunuz ben aleti mart sonunda alıp kullanmasını beceremediğimden nisan ayını aletin yardımı olmadan geçirdim kendim sayarak son zamandada ateş takibi yaparak kontrol etmeye başladım 29 nisanda regl olmam gerekiyordu ama bgn hafif pembe bir lekelenmem oldu hiç erken olmazdım 28 günde bir mutlaka. acaba regl oldum mu yoksa bişiler varda bu yerleşmeyle ilgili bir lekelenmemei bilemiorum .eğer gerçekten regl ise makinayı bugunmü açmalıyım yarın sabah mı? Lekenmem 17:30 gibi falan oldu.
valla gidip bakmaya korkuyorum ya(
ahh arkadasim keske basarabilsem cok sabirsizim hic bebegim olmiycak diye panik halindeyim ne kadar baskilara aldirmiycam moralimi bozmiycam desemde olmuyor yapamiyorum adet gunum gelip adet oldugumda sanki dunya basima yikiliyor
ben rahim filmi haric butun testleri yaptirdim artik onuda adet oldugumda cektiricem temmuz ayi gibi asilama yaptirmayi dusunuyoruz oda olmassa aralik gibide tup bebek insallah cok bekletmeden gelir meleklerimiz senağlama senağlama senağlama
ne zormus bu beklemek
insallah mayis ayinda larne arkadasimizdan ve senden guzel haberleri bekliyoruz arkanizdanda ben gelirim insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu monitore inaniyorum, inanmak istiyorum Rabbim tez vakitte bizlerde nasip eder insallah
Günaydın kızlar benim kırmızılar bugün geldi sabah monitörü çalıştırdım bakalım ne olucak bu ay.:)
benimde bugun hafiften kasıklarım agrımaya basladı.. inşallal adetim gelmiyordur.. gerci benim daha var 6-7 mayıs gibi olacagım..
yayacım 3. seviyeyi gormeye az kalmıs.. siz ufak ufak denemeye baslayın :jeyyar:
benim dun gece kasıklarım ve belim cok agrıdı.. inşallah yerleşiyordur..
larnecim kasik ve bel agrilarinin nedeni insallah melegindir :Saruboceq:
yayacim canim benim seninde 3cu seviyeyi gormene az kalmis sanada bol sanslar diliyorum
bana gelince bugun benim 6ci gunum ama monitor test istemedi acaba bu normalmi gecen ay 6ci gunde istemisti-tatlicadiarzu-
dalia canım adetin ilk gunu sabahtan mı gelmişti kanaman.. eger ogleden sonra geldiyse . 2. gunu monitorde 1. gun gibi isaretlemen gerekiyordu canım.. ondan olabilir.
Kızlarrrr, inşallah, güzel haberler veririm size...:CüvCüv::CüvCüv:HAMİLEYİMMMMM demeyi çok istiyorum.Çalışmalar son hızla devam ediyor.a.sa.s
Haberi alırım veee deliye dönerim delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?