• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
dualarim seninle:Saruboceq:

Canım ,daha önce rahim filmi dahil bütün testleri yaptırdım,herşey normal çıktı,biz yine de bir aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık,birşey olmamasına rağmen olmadı,stresten uzak kalmaya çalışıp moralimizi yüksek tutmalıyız,bebiş istediği zaman gelsin, geleceği zamanı serbest bırakalım.
Ben bunu çok zor başardım,baskılara rağmen,napalım biraz sabırrr yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

selam kızlar biliosunuz ben aleti mart sonunda alıp kullanmasını beceremediğimden nisan ayını aletin yardımı olmadan geçirdim kendim sayarak son zamandada ateş takibi yaparak kontrol etmeye başladım 29 nisanda regl olmam gerekiyordu ama bgn hafif pembe bir lekelenmem oldu hiç erken olmazdım 28 günde bir mutlaka. acaba regl oldum mu yoksa bişiler varda bu yerleşmeyle ilgili bir lekelenmemei bilemiorum .eğer gerçekten regl ise makinayı bugunmü açmalıyım yarın sabah mı? Lekenmem 17:30 gibi falan oldu.
valla gidip bakmaya korkuyorum ya:((

Canım ,daha önce rahim filmi dahil bütün testleri yaptırdım,herşey normal çıktı,biz yine de bir aşılama ve bir tüp bebek yaptırdık,birşey olmamasına rağmen olmadı,stresten uzak kalmaya çalışıp moralimizi yüksek tutmalıyız,bebiş istediği zaman gelsin, geleceği zamanı serbest bırakalım.
Ben bunu çok zor başardım,baskılara rağmen,napalım biraz sabırrr yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ahh arkadasim keske basarabilsem cok sabirsizim hic bebegim olmiycak diye panik halindeyim ne kadar baskilara aldirmiycam moralimi bozmiycam desemde olmuyor yapamiyorum adet gunum gelip adet oldugumda sanki dunya basima yikiliyor
ben rahim filmi haric butun testleri yaptirdim artik onuda adet oldugumda cektiricem temmuz ayi gibi asilama yaptirmayi dusunuyoruz oda olmassa aralik gibide tup bebek insallah cok bekletmeden gelir meleklerimiz senağlama senağlama senağlama
ne zormus bu beklemek
insallah mayis ayinda larne arkadasimizdan ve senden guzel haberleri bekliyoruz arkanizdanda ben gelirim insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu monitore inaniyorum, inanmak istiyorum Rabbim tez vakitte bizlerde nasip eder insallah

selam kızlar biliosunuz ben aleti mart sonunda alıp kullanmasını beceremediğimden nisan ayını aletin yardımı olmadan geçirdim kendim sayarak son zamandada ateş takibi yaparak kontrol etmeye başladım 29 nisanda regl olmam gerekiyordu ama bgn hafif pembe bir lekelenmem oldu hiç erken olmazdım 28 günde bir mutlaka. acaba regl oldum mu yoksa bişiler varda bu yerleşmeyle ilgili bir lekelenmemei bilemiorum .eğer gerçekten regl ise makinayı bugunmü açmalıyım yarın sabah mı? Lekenmem 17:30 gibi falan oldu.
valla gidip bakmaya korkuyorum ya:((

insallah hamilesindir arkadasim ve insallah yerlesme kanamasidir
ama eger adetse yarin sabah acman daha mantikli olacak saat acisindan cunku senden test istedigi zaman sabah ilk idrarinla yapman lazim
hayirli haberlerini bekliyoruz

inşllah iyi haberler verebilirim valla eve geldim hemen uzandım yatıyorum belim çok ağrıyor sürekli dua ediyorum bu seferki adet sancısı olmasın adet kanaması olmasın diye Allahım inşallah sesimi duyar yarın kanamam devam ederse adettir heralde eğer öyle olursa umutlar mayısa kalır neyse herşeyin hayırlısı haber veririm:)

ahh arkadasim keske basarabilsem cok sabirsizim hic bebegim olmiycak diye panik halindeyim ne kadar baskilara aldirmiycam moralimi bozmiycam desemde olmuyor yapamiyorum adet gunum gelip adet oldugumda sanki dunya basima yikiliyor
ben rahim filmi haric butun testleri yaptirdim artik onuda adet oldugumda cektiricem temmuz ayi gibi asilama yaptirmayi dusunuyoruz oda olmassa aralik gibide tup bebek insallah cok bekletmeden gelir meleklerimiz senağlama senağlama senağlama
ne zormus bu beklemek
insallah mayis ayinda larne arkadasimizdan ve senden guzel haberleri bekliyoruz arkanizdanda ben gelirim insallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bu monitore inaniyorum, inanmak istiyorum Rabbim tez vakitte bizlerde nasip eder insallah

Canımmmm,o kadar haklısın ki,çok çok iyi anlıyorum seni...Bugünlerimizi inşallah ilerde neşeyle anarız,bak diğer arkadaşlarımıza , hepsi bebişlerine kavuştular,bizimde zamanımız gelecek Allah'ımızın izniyle...:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
Ayrıca,olumsuz düşünceleri kovmalısın bedeninden,dedim ya bende çok zor başardım ,çok iyi anlıyorum ama bedenin etkileniyor ve geciktiriyor belki,buda bizim için olumsuz bi durum...a.sa.sa.sa.s
Hadiiiiii,kendimize gelelim,bir yandan unutalım,bir yandan çalışmalara devam edelimmmm.
Ve en önemlisi dua edelim birbirimize.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar benim kırmızılar bugün geldi sabah monitörü çalıştırdım bakalım ne olucak bu ay.:)

Dün girememiştim,okudum gelişmeleri,hayırlısı canımmm,moralimizi bozmadan yola devammm,birbirimizi bekliyeceğimiz heyecanlı bir ay olacak...yerimsenibenyerimseniben

benimde bugun hafiften kasıklarım agrımaya basladı.. inşallal adetim gelmiyordur.. gerci benim daha var 6-7 mayıs gibi olacagım..

Günaydın kızlarrrrr,
Bugün 10.günüm 2.seviyedeyim...Bakalım 3.seviye ne zaman olacak????

Zezecimmm,nasılsın?Uzun zamandır girmiyodun??

yayacım 3. seviyeyi gormeye az kalmıs.. siz ufak ufak denemeye baslayın :jeyyar:

benim dun gece kasıklarım ve belim cok agrıdı.. inşallah yerleşiyordur..

larnecim kasik ve bel agrilarinin nedeni insallah melegindir :Saruboceq:

yayacim canim benim seninde 3cu seviyeyi gormene az kalmis sanada bol sanslar diliyorum

bana gelince bugun benim 6ci gunum ama monitor test istemedi acaba bu normalmi gecen ay 6ci gunde istemisti-tatlicadiarzu-

dalia canım adetin ilk gunu sabahtan mı gelmişti kanaman.. eger ogleden sonra geldiyse . 2. gunu monitorde 1. gun gibi isaretlemen gerekiyordu canım.. ondan olabilir.

yayacım 3. seviyeyi gormeye az kalmıs.. siz ufak ufak denemeye baslayın :jeyyar:

benim dun gece kasıklarım ve belim cok agrıdı.. inşallah yerleşiyordur..

larnecim kasik ve bel agrilarinin nedeni insallah melegindir :Saruboceq:

yayacim canim benim seninde 3cu seviyeyi gormene az kalmis sanada bol sanslar diliyorum

bana gelince bugun benim 6ci gunum ama monitor test istemedi acaba bu normalmi gecen ay 6ci gunde istemisti-tatlicadiarzu-

Kızlarrrr, inşallah, güzel haberler veririm size...:CüvCüv::CüvCüv:HAMİLEYİMMMMM demeyi çok istiyorum.Çalışmalar son hızla devam ediyor.a.sa.s
Haberi alırım veee deliye dönerim delikafaduldendelikafadulden

dalia canım adetin ilk gunu sabahtan mı gelmişti kanaman.. eger ogleden sonra geldiyse . 2. gunu monitorde 1. gun gibi isaretlemen gerekiyordu canım.. ondan olabilir.

larnecim adetim sabah baslamisti ve monitoru adetim geldi diye isaretledim ama normalde 6ci gunu test istiyor ama benden istemedi bugun bende sasirdim -tatlicadiarzu-
insallah yarin ister :Saruboceq:

yayayim bu senin ikinci ayin canim ilk testi kacinci gun istemisti senden?

Kızlarrrr, inşallah, güzel haberler veririm size...:CüvCüv::CüvCüv:HAMİLEYİMMMMM demeyi çok istiyorum.Çalışmalar son hızla devam ediyor.a.sa.s
Haberi alırım veee deliye dönerim delikafaduldendelikafadulden

insallah canim HAMILEYIM demeni sabirsizlikla bekliyorum mendilim elimde halayin basindayim canim benim :teytey: :teytey:::teytey:

Back