yayacım valla inan bende cok sevindim ... evet haklısın 15-16. gunlerde cok fena sayılmaz yanii ..pco oldugumu dusunursek.. aslında sabah biraz ondan dolayı yapmasak mı dedik ama.. ben eşime dedim 'yaa bosver işi bu daha onemli benim icin'
bende ilişkiden sonra once diktim ayakları havaya bir 10 dakika oyle yattım. birde yine bu forumda okumustum sonrasındada sag tarafıma dondum cektim dizleri karnıma bir 20 dakikada oyle yattım.. sonra giyindim işe geldimmm... artık allah affeder... yerimseniben
tabi ki de daha calısmaya devam
yayacım senin nasıl gidiyor
bişi sormak istiyorum arkadaşlar..
14. günümde ovulasyon testi yaptım silik çıktı..
16. günümdede testi tekrarladım onda da silik çıktı..
bende bir sorunmu var kızlar.. bu ay yumurtlamayacakmıyım
canım silik çıkması değerlerinin yükselmeye başlaması demektir.Çalışmaya devam edin,hangi ovulasyonu kullandın?
bugun 16. gunum monitor test istemedi. ama hala 3. kademeyi gosteriyor.. hersey yolundadır dimi? biz bu aksam yine deneyecegiz eşimle :)
yarın 17. gunde benden test isteyecek mi?
daliacım ben 14 nisanda cektirmiştim. cok basit bir işlem. hic korkma.. b en cektirdim bir sorun olmadıgını ogrenince kafam rahatladı
moitorle ilgili gelişmeleri yazayım arkadaslar... 15. gunumde /21 nisan) 3. kademeyi gordum. 16. gunde yine 3. kademei gosterdi.. ve 22 nisan da catlama oldu.. daha sonra lh 2. demeye dustu. 18.gun yani bugunde 1. kademeye dustu.. 16. gun itibari ile artık benden test istemedi zaten catlama oldugu icin..
bizde eşimle yuksek gosterdigi 2 gun denemelerimizi yaptık.simdi 6 veya 7 mayısta sonucu almayı beklicem.. beklemek cok zorrrrr ..inşallah guzel sonuclar alacagım bu sefer
bende oyalanmak icin kedi aldım zaten.. birde dun 2000 parcalık puzzle aldımmmmmm. artık onlarla ugrasıcam
kizlar ben adet oldum senağlama senağlama senağlama
bu ay olmadi malesef benim umutlar mayisa kaldi
insallah mayista olur olmassa haziran ayinda rahim filmi cektirmem gerekecek
Canlarım benimde son durumum,20 Nisanda Regl oldum,yine 6.gün test istemeye başladı,bu sefer 6.günden itibaren 2.kademeyi gösterdi.Bugün 8.günüm...İnşallah bu ay sevinçlerimizi paylaşırız.Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?