• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

yayacım valla inan bende cok sevindim ... evet haklısın 15-16. gunlerde cok fena sayılmaz yanii ..pco oldugumu dusunursek.. aslında sabah biraz ondan dolayı yapmasak mı dedik ama.. ben eşime dedim 'yaa bosver işi bu daha onemli benim icin'

bende ilişkiden sonra once diktim ayakları havaya bir 10 dakika oyle yattım. birde yine bu forumda okumustum sonrasındada sag tarafıma dondum cektim dizleri karnıma bir 20 dakikada oyle yattım.. sonra giyindim işe geldimmm... artık allah affeder... yerimseniben

tabi ki de daha calısmaya devam :D

hımmmm!!!!Anladımm...Tamam O zaman

bişi sormak istiyorum arkadaşlar..
14. günümde ovulasyon testi yaptım silik çıktı..
16. günümdede testi tekrarladım onda da silik çıktı..
bende bir sorunmu var kızlar.. bu ay yumurtlamayacakmıyım :(

bişi sormak istiyorum arkadaşlar..
14. günümde ovulasyon testi yaptım silik çıktı..
16. günümdede testi tekrarladım onda da silik çıktı..
bende bir sorunmu var kızlar.. bu ay yumurtlamayacakmıyım :(

canım silik çıkması değerlerinin yükselmeye başlaması demektir.Çalışmaya devam edin,hangi ovulasyonu kullandın?

canım silik çıkması değerlerinin yükselmeye başlaması demektir.Çalışmaya devam edin,hangi ovulasyonu kullandın?

medi smarttı sanırım..

bu arada size yazdıktan sonra tekrar baktım teste silik çizgi koyulaşmıştı..
biraz erken davrandım herhalde :)))

bugun 16. gunum monitor test istemedi. ama hala 3. kademeyi gosteriyor.. hersey yolundadır dimi? biz bu aksam yine deneyecegiz eşimle :)

yarın 17. gunde benden test isteyecek mi?

bugun 16. gunum monitor test istemedi. ama hala 3. kademeyi gosteriyor.. hersey yolundadır dimi? biz bu aksam yine deneyecegiz eşimle :)

yarın 17. gunde benden test isteyecek mi?

Canım bugün istememiştir senden. 2. kademeye düşmüştür kendiliğinden. Yarın da 1. kademeye düşecek. Adet dönemine kadar devam edecek. İnşallah o adet de gelmeyecek. Burda hamileliğini kutlayacağız canım. Şeniz

moitorle ilgili gelişmeleri yazayım arkadaslar... 15. gunumde /21 nisan) 3. kademeyi gordum. 16. gunde yine 3. kademei gosterdi.. ve 22 nisan da catlama oldu.. daha sonra lh 2. demeye dustu. 18.gun yani bugunde 1. kademeye dustu.. 16. gun itibari ile artık benden test istemedi zaten catlama oldugu icin..

bizde eşimle yuksek gosterdigi 2 gun denemelerimizi yaptık.simdi 6 veya 7 mayısta sonucu almayı beklicem.. beklemek cok zorrrrr ..inşallah guzel sonuclar alacagım bu sefer

bende oyalanmak icin kedi aldım zaten.. birde dun 2000 parcalık puzzle aldımmmmmm. artık onlarla ugrasıcam

maviyeshil ben yurtdısından getirttim canım. ama ben getirrtigimde dolar pahalıydı turkiye ile aynı fiyata geldi. internetten spariş verebilirsin

kizlar ben adet oldum senağlama senağlama senağlama
bu ay olmadi malesef benim umutlar mayisa kaldi
insallah mayista olur olmassa haziran ayinda rahim filmi cektirmem gerekecek

daliacım ben 14 nisanda cektirmiştim. cok basit bir işlem. hic korkma.. b en cektirdim bir sorun olmadıgını ogrenince kafam rahatladı

daliacım ben 14 nisanda cektirmiştim. cok basit bir işlem. hic korkma.. b en cektirdim bir sorun olmadıgını ogrenince kafam rahatladı

larnecim aslinda korkmuyorum desem yalan olur ama mecburen cektirmek zorundayim insallah mayis ayinda hamile kalirimda cektirmekten kurtulurum

senin adete kac gunun kaldi insallah melegin gelmistir dualarim seninle canim

benim 9 gunum var sanırım. tam emin degilim. monitorde 21. gunu gosteriyor su an.. inşallah olmustur.. tutunuyordur bebeğim.. bu sabah fark ettim hafif göğüslerim şişmiş ve iki yanı ağrıyor. inşallah adetimin belirtisis değildir..

daliacım rahim filmi icin gercekten hic korkmana gerek yok. bak sen zaten yurtdısındasın. orda bu işin en iyisi yapılıyordur. ben istanbuldayım. bunu yeni makina ile yapan bir yer buldum. toplamda soyunme giyinmeyle beraber işlem 15 dakika surdu.. hic anlamadım bile ne zaman basladı ne zaman bitti. hele birde sonuclar guzel cıkınca insan zaten baska bir sey dusunemiyor..

moitorle ilgili gelişmeleri yazayım arkadaslar... 15. gunumde /21 nisan) 3. kademeyi gordum. 16. gunde yine 3. kademei gosterdi.. ve 22 nisan da catlama oldu.. daha sonra lh 2. demeye dustu. 18.gun yani bugunde 1. kademeye dustu.. 16. gun itibari ile artık benden test istemedi zaten catlama oldugu icin..

bizde eşimle yuksek gosterdigi 2 gun denemelerimizi yaptık.simdi 6 veya 7 mayısta sonucu almayı beklicem.. beklemek cok zorrrrr ..inşallah guzel sonuclar alacagım bu sefer

bende oyalanmak icin kedi aldım zaten.. birde dun 2000 parcalık puzzle aldımmmmmm. artık onlarla ugrasıcam

Canım hayırlı haberler olsun inşallah,Allah'ımın izniyle bebişler gelsin içimize konsun...

kizlar ben adet oldum senağlama senağlama senağlama
bu ay olmadi malesef benim umutlar mayisa kaldi
insallah mayista olur olmassa haziran ayinda rahim filmi cektirmem gerekecek

hiç moral bozmak yok daliacım,yola devam...Birbirimize destekle güzel haberlerimizi paylaşıncaya kadar yılmak yok.

Canlarım benimde son durumum,20 Nisanda Regl oldum,yine 6.gün test istemeye başladı,bu sefer 6.günden itibaren 2.kademeyi gösterdi.Bugün 8.günüm...ınşallah bu ay sevinçlerimizi paylaşırız.Hepinizi öpüyorum.

Canlarım benimde son durumum,20 Nisanda Regl oldum,yine 6.gün test istemeye başladı,bu sefer 6.günden itibaren 2.kademeyi gösterdi.Bugün 8.günüm...İnşallah bu ay sevinçlerimizi paylaşırız.Hepinizi öpüyorum.

insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz
dualarim seninle:Saruboceq:

Back