Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Arkadaşlar yarından itibaren clearblue yu kullanmaya başlıyourm inşallah hepimiz için hayırlısı olur! Bu gün öğlen gibi hastalandım, yarın sabah açıcam cihazı, yüce yaradanım inşallah herşeyin hayırlısın veriri!!!

Canlarım nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Yeni katılanlar da olmuş. Hepinize dua ediyoruz. İnşallah sizlerin de yüzü gülecek. Allah yardımcınız olsun , tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay

larme - 1. ay
anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

canim hosgeldinnn ozlemistik seni,insallah sende bebiste iyisinizdir

nevrocum bildigin gibi bu ay ikinci ayim monitorde bugun 6.ci gunumdu ama benden test istemedi acaba bu normalmi? bu ay beni tanidi diyerek avutuyorum kendimi inşallah mayis ayinda kavusurum melegime :Saruboceq::Saruboceq:
Diger arkadaslarimda insallah mayis ayinda benden once guzel haberlerini vericekler:Saruboceq::Saruboceq:
lutfen dualarini bizden eksik etme

Canım benim,endişelenme,benim her iki ayda da 6.gün istemişti,monitör ilk günü saymadıysa ertesi gün açtıysan 1 gün fark olabilir.

insallah canim HAMILEYIM demeni sabirsizlikla bekliyorum mendilim elimde halayin basindayim canim benim :teytey: :teytey:::teytey:

beraber halay çekebilsek ne güzel olur,aynı ay olma olasılığını düşündüm birden ne güzel olur...canım benim inşallahhhhhh.....

inşallah guzel haberler veririz bu ayyyyyyyyy

İnşallah larmecim,inşallah güzelim yaaaaaa,morallerimiz yüksek olsun yeterki,kafaya takmayalım canım benim

Nevrom hoşgeldin,özledik gerçekten,bebiş nasıl anlat bize...
canım benim 2.ayım ,hayırlısıyla güzel haberler paylaşmak dileğiyle...

Canım,hayırlı olsun inşallah,sorun olursa her zaman cevaplarız,güzel haberlerle dolu bir ay olsun yarabbimmmm...

normal canım normal. alet yavaş yavaş tanıyo ya seni bu ay 2. kademeyi görmene yakın bir zamanda ister test.

Sağol canım ben de sizleri özledim. Fazla girememiştim. İstemeyebilir canım. İlk ayki tanımasına göre isteyecektir , endişelenme. İnşallah bu ay kavuşursun canım meleğine. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrom hoşgeldin,özledik gerçekten,bebiş nasıl anlat bize...
canım benim 2.ayım ,hayırlısıyla güzel haberler paylaşmak dileğiyle...

Canım hoşbulduk. Ben de bebiş de çok iyiyiz çok şükür. İnşallah bu ay senin güzel haberlerini alırım. Sen de bebişinden bahsedersin artık. :asigim:

kasıklarım agrımaya devam ediyor kızlar.. bugun beyaz afif kremamsı bir akıntı basladı

inşallah adet olmam

Canım ne zaman adet günün? İnşallah olmazsın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kasıklarım agrımaya devam ediyor kızlar.. bugun beyaz afif kremamsı bir akıntı basladı

inşallah adet olmam

Raaahaaaat olllll,rahat bırak kendini,düşünmemeye çalış güzelim,
heyecanlı bi bekleyiş biliyorum...Bende heyecanla neşeli haberlerini bekliyorum ama stresli yazmışsın gibi geldi,stress yapma sakın ...
Kendimizi dinlememeye çalışalım,ne kadar zor olsa da...a.sa.s

Kızlarrrr Günayydınnn,bugün 3.seviye çıktım :dance:,sabah çalışma olmadı ama akşama çalışşmaaaa varrrrrrr,hadi hayırlısı yarabbimmmmmmmm,Allah'ımmmmmmmmm -tatlicadiarzu-

alete gore 22 nisanda yumurtam catladı. 5 veya 6 mayıs tam kestiremiyorum

Canımmm,istersen gebelik testi yap,gününü beklesen daha iyi olur ama,kimbilir belki çift çizgi sana gülümser..

şu birkaç ay geçsinde bende bi düşüneyim almayı.
kafama yattı yani

Ben şahsen şuana kadar çok memnun kaldım,umarım gebişliğimi paylaşarak daha da mutlu olurum.Tavsiye ederim canım...

Kızlarrrr Günayydınnn,bugün 3.seviye çıktım :dance:,sabah çalışma olmadı ama akşama çalışşmaaaa varrrrrrr,hadi hayırlısı yarabbimmmmmmmm,Allah'ımmmmmmmmm -tatlicadiarzu-

Hadi hayirlisi canim bol bol calisin:jeyyar:iyi sanslar
Rabbim tez vakitte gonlundekini verir insallah:Saruboceq::Saruboceq:

normal canım normal. alet yavaş yavaş tanıyo ya seni bu ay 2. kademeyi görmene yakın bir zamanda ister test.

bugun 8ci gunumdu monitor testi istedi cok sukur daha birinci seviyedeyim
sabirsizlikla 3.kademeyi gormeyi bekliyorum delikafadulden

Canım hadi hayırlısı inşallah. Dilerim bu ay bebişinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İyi çalışmalar. kaydirigubbakcemile :jeyyar:

bugun 8ci gunumdu monitor testi istedi cok sukur daha birinci seviyedeyim
sabirsizlikla 3.kademeyi gormeyi bekliyorum delikafadulden

Çok güzel canım. Hiçbir sorun yok maşallah. Sen de 3. seviyeyi görüp bu ay hamişş kalırsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bugun 6.günümdü ve monitör test istedi yaptım baklım hayırlısı

nevrosky cim bizlere dua et hamilelerin duası kabul olurmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…