inşallah guzel haberler veririz bu ayyyyyyyyy
Canlarım nasılsınız. Umarım iyisinizdir. Yeni katılanlar da olmuş. Hepinize dua ediyoruz. İnşallah sizlerin de yüzü gülecek. Allah yardımcınız olsun , tez zamanda göbüşleriniz dolsun inşallahhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
larnecim adetim sabah baslamisti ve monitoru adetim geldi diye isaretledim ama normalde 6ci gunu test istiyor ama benden istemedi bugun bende sasirdim -tatlicadiarzu-
insallah yarin ister :Saruboceq:
yayayim bu senin ikinci ayin canim ilk testi kacinci gun istemisti senden?
insallah canim HAMILEYIM demeni sabirsizlikla bekliyorum mendilim elimde halayin basindayim canim benim :teytey: :teytey:::teytey:
inşallah guzel haberler veririz bu ayyyyyyyyy
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay
larme - 1. ay
anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay
Arkadaşlar yarından itibaren clearblue yu kullanmaya başlıyourm inşallah hepimiz için hayırlısı olur! Bu gün öğlen gibi hastalandım, yarın sabah açıcam cihazı, yüce yaradanım inşallah herşeyin hayırlısın veriri!!!
canim hosgeldinnn ozlemistik seni,insallah sende bebiste iyisinizdir
nevrocum bildigin gibi bu ay ikinci ayim monitorde bugun 6.ci gunumdu ama benden test istemedi acaba bu normalmi? bu ay beni tanidi diyerek avutuyorum kendimi inşallah mayis ayinda kavusurum melegime :Saruboceq::Saruboceq:
Diger arkadaslarimda insallah mayis ayinda benden once guzel haberlerini vericekler:Saruboceq::Saruboceq:
lutfen dualarini bizden eksik etme
canim hosgeldinnn ozlemistik seni,insallah sende bebiste iyisinizdir
nevrocum bildigin gibi bu ay ikinci ayim monitorde bugun 6.ci gunumdu ama benden test istemedi acaba bu normalmi? bu ay beni tanidi diyerek avutuyorum kendimi inşallah mayis ayinda kavusurum melegime :Saruboceq::Saruboceq:
Diger arkadaslarimda insallah mayis ayinda benden once guzel haberlerini vericekler:Saruboceq::Saruboceq:
lutfen dualarini bizden eksik etme
Nevrom hoşgeldin,özledik gerçekten,bebiş nasıl anlat bize...
canım benim 2.ayım ,hayırlısıyla güzel haberler paylaşmak dileğiyle...
kasıklarım agrımaya devam ediyor kızlar.. bugun beyaz afif kremamsı bir akıntı basladı
inşallah adet olmam
kasıklarım agrımaya devam ediyor kızlar.. bugun beyaz afif kremamsı bir akıntı basladı
inşallah adet olmam
alete gore 22 nisanda yumurtam catladı. 5 veya 6 mayıs tam kestiremiyorum
şu birkaç ay geçsinde bende bi düşüneyim almayı.
kafama yattı yani
Kızlarrrr Günayydınnn,bugün 3.seviye çıktım :dance:,sabah çalışma olmadı ama akşama çalışşmaaaa varrrrrrr,hadi hayırlısı yarabbimmmmmmmm,Allah'ımmmmmmmmm -tatlicadiarzu-
alete gore 22 nisanda yumurtam catladı. 5 veya 6 mayıs tam kestiremiyorum
normal canım normal. alet yavaş yavaş tanıyo ya seni bu ay 2. kademeyi görmene yakın bir zamanda ister test.
Kızlarrrr Günayydınnn,bugün 3.seviye çıktım :dance:,sabah çalışma olmadı ama akşama çalışşmaaaa varrrrrrr,hadi hayırlısı yarabbimmmmmmmm,Allah'ımmmmmmmmm -tatlicadiarzu-
bugun 8ci gunumdu monitor testi istedi cok sukur daha birinci seviyedeyim
sabirsizlikla 3.kademeyi gormeyi bekliyorum delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?