• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar iyi bayramlar herkese.

dün m13 te 2.seviyeyi gördüm.bugün m14 3.seviyeyi gördüm.ilişkiye 24 saat sonramı girilmeli.3.seviyeyi görünce ne kadar süre içinde veya sonra ilişkiye girilmeli

Son düzenleme:
kızlar iyi bayramlar herkese.

dün m13 te 2.seviyeyi gördüm.bugün m14 3.seviyeyi gördüm.ilişkiye 24 saat sonramı girilmeli.3.seviyeyi görünce ne kadar süre içinde veya sonra ilişkiye girilmeli

merhaba sarısın,beklemedeydin sen hatırladığım kadarıyla.denemeye mi karar verdiniz? yukarıda bahsetmiş zealea, ozaman sen rutin olarak m14 te görmeye devam edersen 3. seviyeyi, ilişki m10,m12,m14,m16 gibi olabilir sanırım...

merhaba sarısın,beklemedeydin sen hatırladığım kadarıyla.denemeye mi karar verdiniz? yukarıda bahsetmiş zealea, ozaman sen rutin olarak m14 te görmeye devam edersen 3. seviyeyi, ilişki m10,m12,m14,m16 gibi olabilir sanırım...

yok canım beklemedeyim yine...sadece öğrenmeye çalışıyorum.önemli günleri anlamaya çalışıyorum.ben geçen ay yumurtlama testi yaptığımda koyu çıkmadan evvel ve o iki gün sık aralıklarla ilişkiye girdim olmadı.şimdi yumurtlama gününü ve 3.seviyeyi gördükten ne kadar süre sonra ilişkiye girilmeli diye anlamaya çalışıyorum

m13 2.seviye
m14 3.seviye
m15 3.seviye
m16 2.seviye
m17 1.seviye

buna göre m15 yumurtlama günüm mü?

yok canım beklemedeyim yine...sadece öğrenmeye çalışıyorum.önemli günleri anlamaya çalışıyorum.ben geçen ay yumurtlama testi yaptığımda koyu çıkmadan evvel ve o iki gün sık aralıklarla ilişkiye girdim olmadı.şimdi yumurtlama gününü ve 3.seviyeyi gördükten ne kadar süre sonra ilişkiye girilmeli diye anlamaya çalışıyorum

m13 2.seviye
m14 3.seviye
m15 3.seviye
m16 2.seviye
m17 1.seviye

buna göre m15 yumurtlama günüm mü?

canım bende tam emin olamadım şimdi,istersen bide zealea girince yorumlasın.nede olsa sen buaralar sadece veri toplıcaksın.bakalım diğer ayların seyri nasıl olucak...

olsun canım üzülmek,yılmak yok:)yeni ay yeni umutlar olsun hepimize.meleğimiz gelene kadar denemeye devam...
Evet canım zamanında çok ağladım neden olmuyor diye:) şimdi doktor kontrolünde oldugum icin rahatım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, mutlu olalım insallah. Eger hayırlı degilse hiç olmasın diye dua ediyorum hep:)

Evet canım zamanında çok ağladım neden olmuyor diye:) şimdi doktor kontrolünde oldugum icin rahatım. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin, mutlu olalım insallah. Eger hayırlı degilse hiç olmasın diye dua ediyorum hep:)

peki doktor herhangi bir ilaç verdi mi?bişey kullanıyor musun?ben henüz gitmedim doktora.olmazsa gel rahim filmi çekicez demişti.eşine de sperm testi yaparız demişti doktor.rahim filmi çektiren arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

kızlar merhabalar.çok olacağımda ben yumurtlama gününü bilemiyorum.m14 ve m15'te 3.seviyeyi gördüm.ayrıca adetimin 14.ve 15.günü yoğun akıntım vardı.bu bilgilere göre yumurtlama günüm ne zamandır.14.gün mü 16.gün mü(16.gün 2.seviyedeydi)

geçen ay normal ovulasyon testi kullandığımda 22-23 temmuzda koyu çıkmıştı.ama adetimden hesap yaptığımda 24 temmuz çıkıyor.kafam karıştı valla.

demem o ki yumurtlama 2 gün süren 3.seviyeden sonraki gün mü yoksa o 3.gün mü.

kızlar merhabalar.çok olacağımda ben yumurtlama gününü bilemiyorum.m14 ve m15'te 3.seviyeyi gördüm.ayrıca adetimin 14.ve 15.günü yoğun akıntım vardı.bu bilgilere göre yumurtlama günüm ne zamandır.14.gün mü 16.gün mü(16.gün 2.seviyedeydi)

geçen ay normal ovulasyon testi kullandığımda 22-23 temmuzda koyu çıkmıştı.ama adetimden hesap yaptığımda 24 temmuz çıkıyor.kafam karıştı valla.

demem o ki yumurtlama 2 gün süren 3.seviyeden sonraki gün mü yoksa o 3.gün mü.

Sarisin selam,
Bu aletle "yumurtlama gunum kesinlikle su gundur" diyebilmemiz zor. 3. seviyeyi 14. ve 15. gunlerde gordugune gore muhtemelen bu iki gunden birinde yumurtluyorsun. 3. seviyenin anlamı yumurtlamayı saglayan LH hormonunun en yuksek noktasina erismesi. Yani alet bize diyor ki "yumurtlama gerceklesmek uzere, hazir olun." O nedenle senin sordugun gibi tam yumurtlama gunumuzu bilmemiz zor, ama gerekli de degil zaten. Zeela yazmis daha once, onemli olan o gunlerde gerekli sayida iliskiyle spermle yumurtanın bulusmasini saglamak.

peki doktor herhangi bir ilaç verdi mi?bişey kullanıyor musun?ben henüz gitmedim doktora.olmazsa gel rahim filmi çekicez demişti.eşine de sperm testi yaparız demişti doktor.rahim filmi çektiren arkadaşlar varsa deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz?

Benden rahim filmi istemedi henüz. Bu ay adetin 21. günü LH, FSH, TSH ve Prolaktin'e bakılacak kanda; eğer regl olabilirsem tabii, hala olmadı da. İlk istediği testler bunlar oldu.
Eşimden de spermiyogram istedi.

Benden rahim filmi istemedi henüz. Bu ay adetin 21. günü LH, FSH, TSH ve Prolaktin'e bakılacak kanda; eğer regl olabilirsem tabii, hala olmadı da. İlk istediği testler bunlar oldu.
Eşimden de spermiyogram istedi.

doktora nereye kime gidiyorsun canım?birde eşin sperm testini nerde yaptırdı?

öncelikle hoşheldin canım aramıza:)ipin ucunu kaçırdım valla bayağı kalabalıklaştık 6 kişi olduk sanırım.

fırça işareti temizlik olabilir evet istersen bide kulak pamuğu ile dene.o daha kolay ulaşabilir küçük yerlere.

yazından çok etkilendim canım.inan iki kere okudum.umarım sağlıklı sana sımsıkı tutunan bir bebeğin olur en yakın zamanda.bendede pcos var ve bende insülin direnci hapı kullanıyorum.ve kiloluyum:(((glifor kullanıyorum günde 2 kez.geçen sene 15 kilo vermiştim ama neyazıkki bu sene yarısını aldım.ramazan bitsin inşallah dikkat etmeye tekrar başlıcam.zaten biz 1-0 yenik başlıyoruz bu bebek olayına pcos yüzünden.ben daha yeni başladım bebek çalışmalarına.5 yıllık evliyim.daha başka sorunumuz var mı onu bilmiyorum doktora gitmedik henüz.kaç yaşındasın patis?bu arada herhangi bir kür yapıyor musun,soğan suyu falan?

çok teşekkürler güzel dileklerin umarım hepimiz yani isteyen herkes o mutlu sona kavuşabiliriz, bu arada kusura bakmayın tatilde olduğumdan yanıt yazamadım hemen, dün gece döndüm.
ben 31 yaşındayım hiç bir kür yapmıyorum, ben pek o tür şeyleri istikrarlı yapamıyorum çok hassas bir midem var tadı kötü olan hiç bir şeyi yiyip içemiyorum maalesef

ben rahim filmi çektirdim kızlar
burada ilgili başlıklarda açılmış konuların bir çoğunu okudum, kimisi çok zor diyor kimisi kolay diyor sanırım kişiye göre değişiyor doktorda önemli tabi
ben kolay oldu diyenlerdenim.
doktor çekim sedyesine yatırıyor ve bir şeyler yapıyor aşağıda :)
bana ilacı içeri verdiğini ve şimdi biraz ağrım olabileceğini ama dayanmamı ve hiç hareket etmemi söyledi bu arada içeride duran kişiye de filmi çekmesi için talimat verdi

yaklaşık 3-4 dakika adet döneminde karın ağrısının en yoğun hissettiğimiz anı kadar bir ağrı oldu o kadar. bende girmeden önce heyecanlıydım bir yerin kesilirmiş gibi bir acı hissedeceğimi falan sanıyordum ama sadece adet ağrısı hissettim o kadar. sonrasında doktorda beni tebrik etti bravo gık bile çıkarmadın diye. sonrasında biraz kanama oluyor yanınızda ped götürürseniz iyi olur. sonra o adet sancısı biraz daha devam ediyor. ben o günü fırsat bilip doktordan da rapor alıp evde dinlendim.
çok şükür benim 2 tüp de açıktı çekilen filme görüyorsunuz zaten boynuz şeklindeki tüplerden duman şeklinde bir şekil çıkıyor. işte o içeri verdikleri ilaç eğer tüplerden dışarı çıkarsa sorun yok ama tüpü kapalı olanlarda basınç oluştuğu için ağrının biraz daha fazla olabileceğini okumuştum
benim ağrı eşiğim yüksektir dayanıklıyımdır ama kendine bu anlamda güvenmeyenler doktorlarına sorarak ağrı kesici vs. isteyebilirler

Kızlar öncelikle hepinizin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum.

daha öncede bahsetmiştim geçen ay ilk kullanmaya başladığım ay monitörle hamile kalmış ama kimyasal gebelik geçirmiştim
Buna göre şuan 3. reglim ve bu ay neler olacak heyecanla bekliyorum

İLK AY
7 Haziran M1
2. seviyeyi ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum ama sanırım 14. gün gibi başladı
24-25 Haziran yani 17. ve 18. günlerinde 3. seviyeyi gördüm ve 2 günde de ilişki oldu
5 Temmuz'da adet görmem gerekiyordu görmedim hamile olduğumu öğrendim
kimyasal gebelik olduğu için düşük 18 gün sonra gerçekleşti bu arada makineyi her gün açıp kapatmayı bırakmıştım hatta bir ara pillerini çıkardım
sonrasında monitörü tekrar M1 yapmak için açtığımda 45. günü gösteriyordu gerçekten de 45 gün olmuştu monitör her sabah açılmadığı halde nasıl kendi kendine günleri saydı hala anlayabilmiş değilim.

2. AY
22 Temmuz M1
Bu ay sadece 2. seviyeyi görebildim ve bende her gün test istedi adetim düzensizleşince sanırım kafası karıştı. Hiç ilişkim olmadı zaten.
Not: kimyasal gebelik yada düşükten sonra monitörü 1 adet dönemi geçtikten sonra kullanmakta fayda var

3. AY
Adetim 4 gün gecikmeli geldi 32. günde
22 Ağustos M1

Bu ay ümitliyim ikinci seviye ve 3. seviye zamanlarını da ayrıca haber vereceğim.

Kızlar öncelikle hepinizin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyorum.

daha öncede bahsetmiştim geçen ay ilk kullanmaya başladığım ay monitörle hamile kalmış ama kimyasal gebelik geçirmiştim
Buna göre şuan 3. reglim ve bu ay neler olacak heyecanla bekliyorum

İLK AY
7 Haziran M1
2. seviyeyi ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum ama sanırım 14. gün gibi başladı
24-25 Haziran yani 17. ve 18. günlerinde 3. seviyeyi gördüm ve 2 günde de ilişki oldu
5 Temmuz'da adet görmem gerekiyordu görmedim hamile olduğumu öğrendim
kimyasal gebelik olduğu için düşük 18 gün sonra gerçekleşti bu arada makineyi her gün açıp kapatmayı bırakmıştım hatta bir ara pillerini çıkardım
sonrasında monitörü tekrar M1 yapmak için açtığımda 45. günü gösteriyordu gerçekten de 45 gün olmuştu monitör her sabah açılmadığı halde nasıl kendi kendine günleri saydı hala anlayabilmiş değilim.

2. AY
22 Temmuz M1
Bu ay sadece 2. seviyeyi görebildim ve bende her gün test istedi adetim düzensizleşince sanırım kafası karıştı. Hiç ilişkim olmadı zaten.
Not: kimyasal gebelik yada düşükten sonra monitörü 1 adet dönemi geçtikten sonra kullanmakta fayda var

3. AY
Adetim 4 gün gecikmeli geldi 32. günde
22 Ağustos M1

Bu ay ümitliyim ikinci seviye ve 3. seviye zamanlarını da ayrıca haber vereceğim.

canım yaşadıklarını ayrıntılı bir şekilde yazmışsın.teşekkür ederim.hepsi ayrı bir tecrübe bizler için.

rahim filmini nerde ve kime çektirdin canım?birde onun özel bir zaman dilimi varmı?mesela adet biter bitmez vb. gibi.

kimyasal gebeliğini rahim filmini çektirdikten sonra mı yaşadın canım?çünkü rahim filmi çekildikten sonra gebelik şansı artabiliyormuş ve bazılarıda düşükle sonuçlanıyor muş öyle okumuştum.

canım yaşadıklarını ayrıntılı bir şekilde yazmışsın.teşekkür ederim.hepsi ayrı bir tecrübe bizler için.

rahim filmini nerde ve kime çektirdin canım?birde onun özel bir zaman dilimi varmı?mesela adet biter bitmez vb. gibi.

kimyasal gebeliğini rahim filmini çektirdikten sonra mı yaşadın canım?çünkü rahim filmi çekildikten sonra gebelik şansı artabiliyormuş ve bazılarıda düşükle sonuçlanıyor muş öyle okumuştum.

Rica ederim canım ne demek bende buradan çok şey öğrendim o yüzden detaylı paylaşıma önem veriyorum.
Rahim filmini Acıbadem Kadıköy hastanesinde yaptırdım, doktorum Deniz Gökalp kendisinin özel muayehanesine gidiyorum.
Ben hsg yi Şubat ayında yaptırmıştım temmuzda gebe kaldım. Doktorumda hsg nin gebeliğe zemin hazırladığını söylemişti ama benim asıl sorunum insülin direnci olduğundan işe yaramamıştı

özel bir zamanı yok bu arada ben sıradan bir günde yaptırdım

Back