SİSTİTTEN KORUNMAK İÇİN,
Tuvaletten sonra önden arkaya dogru silinin Böylece vajinal ve rektal bölgenizdeki bakterilerin idrar yollarina girmesini engellemis olursunuz
Idrarinizi tutmayin. Mümkün olabildigi kadar sik idrarinizi yapin. Böylece mesanedeki bakterileri disari atarsiniz.
Cinsel iliskiden sonraki on dakika içerisinde idrarinizi yapmaya çalisin
Cinsel iliski esnasinda yeterli kayganligin saglanmasi uretranin zedelenmesini azaltacaktir
Gün boyunca bol su içilmesi (mümkünse günde 8 bardak) idrar çikisini ve dolayisiyla da bakterilerin atilimini arttiracaktir.
Kahve, çay, alkol gibi içecekleri mümkün oldugu kadar az tüketin. Mesane üzeride irrite edici etkileri olabilir.
Genital bölgenizin uzun süre nemli kalmasina izin vermeyin.Naylonlu, siki iç çamasirlari giymeyin. Nem bakterilerin üremesini kolaylastirici bir ortam yaratir.
Hergün mutlaka iç çamasirinizi degistirin ve pamuklu iç çamasirlari yegleyin
patiscim senin için internetten araştırırken bunları buldum.eminimki biliyosundur ama yinede paylaşayım dedim.bence serum ve ağrı kesici bişey yapmaz ama antibiyotik biraz sıkıntı olabilir.danışmak lazım doktora.aklıma şöyle bişey geldi çalışma yapacağın gece olabildiğince az su içsen işe yarar mı?ozaman ihtiyacın azalabilir.tam olarak hastalığı da bilmediğim için böyle bir fikir geldi aklıma.birde şunu unutmamak lazım istersen yat isterken kalk zıpla Allah vermedikçe olmuyor.bence ilişkiden sonra yarım saat yat yeterli.kendini kasma,sonra kullanacağın ilaçlar bebeğine daha fazla zarar verebilir.
bende spor salonuna başladım canım bu hafta,biraz kilo vermem gerekli
peki spor yaparken hamile kalsak bi sakıncası olur mu sizce?ne bilim aletli de çalışıyoruz sonuçta ağırlık kaldırıyoruz falan bişey olur mu acaba?ben daha hamile kalmadan hamileymişim gibi kısıtlıyorum kendimi ya
belkide bu ayı pas geçicem sırf biraz daha kilo vereyim diye
bilemiyorum kararsızım.yarın m9 ilk testi mi yaparım heralde.