Herkese merhaba,
Benim dün veya bugün regl olmam gerekiyordu. Bu sabah da regl olmadan uyanınca, regle dair herhangi bir belirti de hissetmeyince test yaptım. Halbuki regl gecikmesi olmadan test yapmayacaktım bu sefer.
Silik de olsa bir ikinci çizgi gördüm ilk kez :S Ama sevinemedim, "yok canım hamile değilsindir" diyen tarafım o kadar ağır basıyor ki. Herhalde yanlış alarmsa hayal kırıklığı yaşamamak için savunma mekanizması geliştiriyorum.
Umarım müjdeli haberlerini aliriz, artık 5 kısıyiz:) bu ay monitörü kullandım beklemedeyim:)
Herkese merhaba,
Benim dün veya bugün regl olmam gerekiyordu. Bu sabah da regl olmadan uyanınca, regle dair herhangi bir belirti de hissetmeyince test yaptım. Halbuki regl gecikmesi olmadan test yapmayacaktım bu sefer.
Silik de olsa bir ikinci çizgi gördüm ilk kez :S Ama sevinemedim, "yok canım hamile değilsindir" diyen tarafım o kadar ağır basıyor ki. Herhalde yanlış alarmsa hayal kırıklığı yaşamamak için savunma mekanizması geliştiriyorum.
Umarım müjdeli haberlerini aliriz, artık 5 kısıyiz:) bu ay monitörü kullandım beklemedeyim:)
4 kisi olmusuz bile =)). Ölü topik canlandi.
Alet ve cubuklar pahalli ama ikinci cizgi acik mi koyu mu, cikti mi cikmadi mi diye ugrasmaktansa, tercih ederim.
Sizlere özelden bir link göndericem, bu sanal bir ajanda. Hamile kalmak isteyenlerin kullanimi icin yapildi. Basit birsey. Regli tarihini, ovulasyon testi yaptigimiz günleri, yumurtlama gününü, iliskiye girdigimiz günleri, folik asit icimini, idrar testi, kant testi vb. gibi zimbirtilari kaydediyor. Kullanmak isterseniz, hesap acmaniz yeterli. Esim hazirladi bu sayfayi. Bilgileriniz de güvende yani.
Elinize sağlık... Hemen üye oldum ve bilgilerimi girdim. Normalde ben bir excel tablosu tutuyordum tarihleri unutmamak için. Bu ajandada süreçle ilgili her şeyi ekleyebiliyorsun, hem de her ay. Çok faydalı bir ajanda, çok teşekkürler.
hiii cok heycanli!! insallah savunma mekanizmani yerle bir eden haberlerini de aliriz :)
:))) Ben iyisi mi gideyim bir kan testi yaptırayım. Kafam rahat etsin azıcık, di mi?
en güzeli, temizinden kan testi. zamanla yükselisini de takip edebilirsin. belirsizlik ve umutla beklemek de zor.
Teşekkür ederim zealea, su an is yerindeyim, eve döndüğümde bakıcam :)yuppi! hosgeldin, insallah en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz senin de...
Test sonucunda beta hCG 99,34 mUl/ml çıktı. Değer aralıklarına bakıyorum ama benim SAT veya yumurtlama tarihlerime göre ne kadar olması gerekiyordu bilmiyorum. Doktora mail attım, ondan yanıt bekliyorum.
Doktordan yanıt geldi. SAT'a göre normal bir beta HCG değeriymiş 99,34. Gebelik varmış bu değere göre. Şimdi artışına bakacağız, Perşembe günü kan testini tekrarlayacağım.
Yani arkadaşlar kısacası, bu gebelik tamamına erse de ermese de hamilelik monitörünün işe yaradığını söyleyebiliyoruz değil mi? Ben kullandığım ilk ay hamile kalabildim! Şimdi hedef beta HCG'nin düzgün düzgün artması ve hamileliğin sağlıkla tamamına ermesi. Ve isteyen herkesin hamile kalması :)))
Doktordan yanıt geldi. SAT'a göre normal bir beta HCG değeriymiş 99,34. Gebelik varmış bu değere göre. Şimdi artışına bakacağız, Perşembe günü kan testini tekrarlayacağım.
Yani arkadaşlar kısacası, bu gebelik tamamına erse de ermese de hamilelik monitörünün işe yaradığını söyleyebiliyoruz değil mi? Ben kullandığım ilk ay hamile kalabildim! Şimdi hedef beta HCG'nin düzgün düzgün artması ve hamileliğin sağlıkla tamamına ermesi. Ve isteyen herkesin hamile kalması :)))
Allah tamamına erdirir insallah, Kadir gunu ne kadar guzel bir haber... Herkesin kandili mübarek olsun, darısı bebis bekleyenlerin basına
serasezi çok sevindim canım.bu mübarek kadir gecesinde ne güzel bir haber aldın ve bizlerede umut oldun.dilerim herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Allah isteyen herkese biran önce nasip etsin.bizlerede dua et olur mu??hayırlı kandiller...
parti baslasin!:124::119:
tebrikler, saglikla kucagina al insallah'i ))
Teşekkür ederim zealea, su an is yerindeyim, eve döndüğümde bakıcam :)
Kendi sürecimi özetlersem, takvimle gun sayma, incir kuru sonrası kıstım ve polipim olduğu icin laparoskopi oldum, şimdi clearblue ile devam ediyorum bakalım nolcak:)
Serasezi test sonucunu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?