• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar çok alakasız olack belki ama sizlere bi şey sormak istyrm daha önce kimsede böyle bi şikayet duymadım anlayan varsa içinizde yardımcı olablr mi banaa :( göğüs ucum şiş ve yani nasıl desemki sıvı bi kese varmış gibi ve morarıyo hep böyle dokununca iniyo tabi ama uzun süredir böyle korkutuyo beni :/

merhaba,bence en kısa sürede bir doktora görün.ne olur ne olmaz.aklından çıkmış olur.vakit kaybetme.geçmiş olsun...

Bence de gecikmeden bir doktora gorun. Gogus konusunda her turlu anormalligi ciddiye almak gerekiyor. Daha bugun doktordaydim ve rutin muayene esnasinda yine bu uyariyi yapti. Bir sey cikmasa da icin rahat etmis olur.

benimde adetlerim düzensiz.polikistikover' ım var.bende onun için aldım.bu ay ikinci ayım m3 teyim ama ilk ayım sayılır.eşim geçen ay seyahatteydi:(siz ne zamandır bebiş için deniyosunuz?umarım bu ay güzel haberler verirsin:)

Biz 6 aydir deniyoruz. Aslinda cocuk fikri uzun suredir gundemimizdeydi ama "su gecsin, bu bitsin, aman sunu da halledelim" diye geciktirdikce geciktirdik. Acikcasi korunmayi birakinca hemen hamile kalacagim saniyordum, bu isin ha deyince olmadigini anlamis oldum. Bugun doktora gittim, korunmayi biraktiktan sonra ilk kez. Ekim-Kasim'a kadar denemeye devam edin, hala olmamissa ne yapabilecegimize o zaman bakariz dedi.
Bu ay m17 ve m18'de 3. seviyeyi gosterdi. m19'da 2'ye dustu, m20'de 1'e. m6'dan bugune (m20) kadar her gun test yapmam gerekti. Galiba nedeni regl periyodunun uzunlugu. Herhalde ikinci ayda boyle her gun test istemez.
Umarim hepimiz en kisa zamanda istedigimiz haberleri aliriz :)

Herkese sevgiler :))))

Biz 6 aydir deniyoruz. Aslinda cocuk fikri uzun suredir gundemimizdeydi ama "su gecsin, bu bitsin, aman sunu da halledelim" diye geciktirdikce geciktirdik. Acikcasi korunmayi birakinca hemen hamile kalacagim saniyordum, bu isin ha deyince olmadigini anlamis oldum. Bugun doktora gittim, korunmayi biraktiktan sonra ilk kez. Ekim-Kasim'a kadar denemeye devam edin, hala olmamissa ne yapabilecegimize o zaman bakariz dedi.
Bu ay m17 ve m18'de 3. seviyeyi gosterdi. m19'da 2'ye dustu, m20'de 1'e. m6'dan bugune (m20) kadar her gun test yapmam gerekti. Galiba nedeni regl periyodunun uzunlugu. Herhalde ikinci ayda boyle her gun test istemez.
Umarim hepimiz en kisa zamanda istedigimiz haberleri aliriz :)

Herkese sevgiler :))))

istemez heralde, benden m6da istemedi ilk testi ki ben 3. seviyeyi m 15'te gördüm ilk ayi 10 cubukla atlattim. bu ay da öyle olur heralde.

reglisi uzun olanlar da reglinin 5. gününde calistiriyorlar daha az cubuk harcamak icin. bu da bir taktik ;)

Hani her gun aleti actiginiz saatten 3 saat sonrasina kadar test yapabiliyosunuz ya; actiginizda o 3 saat de mi gecmisti?

evet canım aynen uyandığımda üç saat bile geçmişti.testi yapamadım.geçen aydan 2 testim eksik.benden 20 sinide istemişti geçen ay.senden 15 istemiş daha iyi.bugün m7 deyim hala test istemedi ama.sanırım bu ay daha az isteyecek.senin beklenen regli tarihin ne?yakın sanırım.merakla bekliyorum:)))

evet canım aynen uyandığımda üç saat bile geçmişti.testi yapamadım.geçen aydan 2 testim eksik.benden 20 sinide istemişti geçen ay.senden 15 istemiş daha iyi.bugün m7 deyim hala test istemedi ama.sanırım bu ay daha az isteyecek.senin beklenen regli tarihin ne?yakın sanırım.merakla bekliyorum:)))

Bugun m 23, test yapmaya devam ediyorum. Elimdeki cubuklari bitirtmeye kararlı alet :) Yapmasam mi artik dedim bir ara ama ilk ay istedigi kadar yapmaya karar verdim.
13 veya 14 Ağustos'ta regl olmam lazım. Bakalim, bu sefer pek dusunmemeye calisiyorum :)

m13'te 3. seviyeyi gördüm. 1 gün gec baslatmistim, yani aslinda 14. gün. test kacirdigim icin heralde 1'den direk 3'e gecti. pas geciyorum bu günleri.

2 aydir düzenli yumurtluyorum :1:, cook mutlu oldum.

Bugun m 23, test yapmaya devam ediyorum. Elimdeki cubuklari bitirtmeye kararlı alet :) Yapmasam mi artik dedim bir ara ama ilk ay istedigi kadar yapmaya karar verdim.
13 veya 14 Ağustos'ta regl olmam lazım. Bakalim, bu sefer pek dusunmemeye calisiyorum :)

bencede ilk ay testlerinin hepsini yap.daha sonraki aylarda 3. seviyeyi gördükten sonra istersen yapmazsın.umarım ilk ay kullanıpta hamile kalanlardan olursun:)nerede yaşıyosun buarada?kaç yaşındasın?

m13'te 3. seviyeyi gördüm. 1 gün gec baslatmistim, yani aslinda 14. gün. test kacirdigim icin heralde 1'den direk 3'e gecti. pas geciyorum bu günleri.

2 aydir düzenli yumurtluyorum :1:, cook mutlu oldum.

canım sen az çubuk kullanmak için mi geç başlattın aleti?çok ilginç bilgiler öğreniyoruz senden saol:)bu hiç aklıma gelmemişti.sonuçta kaçınçı gününde yumurtladığın önemli değilki yumurtladığın günü bilmek yeterli mantıklı aslında.peki sen 3. seviyeyi gördükten sonrada test istese bile bıraktın mı test yapmayı.hani önemli değil,monitör otomaiğe bağlıyor zaten demiştin.

canım sen az çubuk kullanmak için mi geç başlattın aleti?çok ilginç bilgiler öğreniyoruz senden saol:)bu hiç aklıma gelmemişti.sonuçta kaçınçı gününde yumurtladığın önemli değilki yumurtladığın günü bilmek yeterli mantıklı aslında.peki sen 3. seviyeyi gördükten sonrada test istese bile bıraktın mı test yapmayı.hani önemli değil,monitör otomaiğe bağlıyor zaten demiştin.

2. günü baslattim, saate bagli olarak. ilk gün uygunsuz bir saatte basladi cünkü.

3. seviyeyi m15ten sonra görenler gec baslatiyormus aleti. 3. veya 4. gün baslatarak 10 cubuk kullaniyorlarmis böylelikle. kullanma kitapciginda da m5'e kadar baslatabilirsiniz yaziyor zaten.

ben 14. ve 15. günler gördügüm icin gec baslatma geregi duymuyorum bir de alet tanidi heralde m9da istedi ilk testi. 5. test cubugunda 3. seviyeyi gördüm, 1 günde kacirmistim 4 cubuk kullanmis oldum bu ay.

dün 3. seviyeyi gördüm, bugün de aynisi olucak, ertesi gün 2, kalaninda 1 göstericek. o yüzden devam test yapmayi düsünmüyorum. dedigin gibi ögrenmek istedigimi ögrenmis oldum bile. :42:

Sağol iyi dileklerin için :) İstanbul'da yaşıyorum, 33 yaşındayım.

günü en yakın sensin.inşallah ilk güzel haberi senden alırız.sonrasındada benden:)ben daha test yapmaya bile başlayamadım.m8 deyim.bende istanbuldayım,30 yaşındayım.beş yıllık evliyim.bende zamanında nasıl korunuyordum çifter çifter hemde.hem hap içiyordum.hemde eşim korunuyordu.nerden bilirdim böyle zor olduğunu bu işlerin.(

günü en yakın sensin.inşallah ilk güzel haberi senden alırız.sonrasındada benden:)ben daha test yapmaya bile başlayamadım.m8 deyim.bende istanbuldayım,30 yaşındayım.beş yıllık evliyim.bende zamanında nasıl korunuyordum çifter çifter hemde.hem hap içiyordum.hemde eşim korunuyordu.nerden bilirdim böyle zor olduğunu bu işlerin.(

Valla ben de hep "keşke daha önce başlasaydım denemeye" diyorum ama sanırım bu işin doğası böyle. Tıbbi sorun yaşanan durumlar dışında şimdiye kadar duyduğum hikayeler ikiye ayrılıyor:

1- Bebek düşünmese de "nasılsa hemen olmaz" diyip korunmayı bırakanlar ilk ay hamile kalıyor.
2- Korunmayı planlı bir şekilde bırakanların hamile kalması bayağı zaman alıyor.

Her sene düzenli jinekolojik muayeneden geçerdim ve hepsinde de yumurtalıklarımın yaşımdan daha genç ve yumurta sayımın gereğinden fazla olduğu, istersem 45 yaşımda bile hamile kalabileceğim söylenirdi. Artık nasıl güvendiysem kendime, hemen hamile kalmayınca uğradığım hayal kırıklığını anlatamam :)

bayanlar merhaba.bende bugün aldım aleti.şu an regliyim.deneyeceğim bu ay.bu ay gebelik olmazsa aralık ayına ara vermem gerekecek.ama aleti kullanmaya devam edeceğim.hiç olmazsa yumurtlamamı takip ederim....hepimizin hakkında hayırlısı...

bayanlar merhaba.bende bugün aldım aleti.şu an regliyim.deneyeceğim bu ay.bu ay gebelik olmazsa aralık ayına ara vermem gerekecek.ama aleti kullanmaya devam edeceğim.hiç olmazsa yumurtlamamı takip ederim....hepimizin hakkında hayırlısı...

hoşgeldin aramıza,seninle beraber dört kişi olduk monitörü kullanan:)inşallah bu ay gebeliğin olur.eğer olmazsa ara vereceğini söylemişsin.neden peki?

kızlar bu sayfayı okurken cokheyecanlandım
sanki karnımda kelebekler uçtu
ne güzel seyler yazmışsınız.
bu arada ben ovulasyon testi ile denedim ama bir türlü tam 2. koyu cizgiyi yakalayamadıgım için bırakmıştım o testleri...
yumurtalayamıyorum dedim ve bıraktım.

bende yumurta tembelliği varmış sözde ama inanmıyorum..
bu testi almak istiyorum ama bayagı bi pahalıymış yaww...

Back