Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

hoşgeldin aramıza,seninle beraber dört kişi olduk monitörü kullanan:)inşallah bu ay gebeliğin olur.eğer olmazsa ara vereceğini söylemişsin.neden peki?

izin hakkım ölecek.bebişimle ilgilenemeyeceğim.zamanını Rabbim bilir.tam ara vermek değilde zamana bırakmak diyelim.adetin 5.günü test çubuklarını ne zaman kullanmaya başlayacağım.

adetim salı sabah 6.30 da oldu.ürünü bu sabah ayarlayabildim.saat 6-6.30 gibi ayarladım.zaten erken kalkarım işer tekrar yatarım )))

kızlar sabah idrar yapmadan 3 saat önce mi monitörü açmam gerekecek.yoksa idrarı yapacağım saatte mi açmalıyım.

not:şunun türkçe kılavuzunu koysalar ne olurdu ki?????

Son düzenleme:

Hoşgeldin öncelikle :)

Şöyle oluyor: Aleti saat 6.30'da açıyormuşsun ya, bu saatin 3 saat öncesine ve 3 saat sonrasına kadar testi yapabilirsin. Yani sabaha karşı saat 3.30 ile sabah saat 9.30 arasında yapabilirsin. Monitörü de idrar yapacağın zaman açıyorsun, daha erken açmana gerek yok.
Bugün adetinin 6. günüymüş. Senden ilk testi bugün istemiş olmalı. Monitörü açtığında sağ tarafında ok işareti bulunan, yanıp sönen bir test çubuğu görüyorsan test istiyor demektir. Test çubuğunu yuvasına doğru yerleştirdiğin zaman monitörde 5 dakika boyunca bir test çubuğu işareti yanıp sönüyor. 5 dakika sonra da sonucu gösteriyor.

Çeşitli internet sitelerinden orijinal satış fiyatının altında bulma ihtimalin olabiliyor. Bir de bazen 2. el satışları olabiliyormuş. Bir araştır istersen...
Yumurta tembelliği nedir, hiç duymamıştım daha önce? Doktor teşhisi mi?

merhaba canım,soruna hemen cevap veremediğim için üzüldüm.umarım bugün testi yapabilmişsindir.biliyorum zaman alıyor ama ben boş zamanım oldukça hep geçmiş sayfaları okuyup yeni şeyler öğreniyorum.300. sayfaya kadar geldim:)clearblue monitörü hakkında ihtisas yapıyorum.yakında tezimi size sunarım:)))))

evet canım.bugün 8 gibi uyandım.aynen canım senin dediğin gibi yaptım.ama yinede zor anladım.test çubuğu işareti yanıp söndü.ama sonunda anladım.saol tatlım:)))

bende geçmiş sayfaları okudum.bugün yapabildim şükür.ama zorlandım.test çubuğunu taktım.işareti yanıp sönüyor.anlamadım.sonra anladım))

zealea,serasezi,sarısın001 nasılsınız kızlar:)ne durumdasınız? serasezi sanki bu aralar senin regli tarihindi,umarım olmamışsındır güzel haberler verirsin bayram öncesi.bizi haberdar et lütfen.

bende m14 teyim ama hala seviye 1 deyimbenim regli dönemim uzun olduğu için hala tık yok.umarım bayram öncesi bende 3.seviyeyi görürüm.beklemek ne zor yakeşke zamanında yanlışlıkla hamile kalsaydım.

Merhaba herkese,
Ben de beklemedeyim. Şu gebelik beklentisinde en sevmediğim günleri yaşıyorum. Bugün veya yarın regl olmam lazım. Bugün olacağa benzemiyorum, sanki yarın sabah gelecek gibi. Ama gelmedikçe bir tarafım sürekli "acaba" diyor. Öbür tarafım da "saçmalama, tabii ki regl olacaksın, kaç aydır hep aynısı olmadı mı" diye boşuna ümitlenmemi engellemeye çalışıyor. Daha önce hep regl gecikmesinden önce idrar testi yaptığım için bu sefer kararlıyım, eğer hala regl olmamışsam Çarşamba'dan önce idrar testi yapmayacağım. Eminim bunlar sizlerin de yaşadığı şeyler, anlarsınız durumu yani:) O nedenle kendimi işe güce verip düşünmemeye çalışıyorum.

m7 deyim 1.seviyede.ama ben gebeliği 6-7 ay sonra düşünüyorum.ertelemem gerekti.31 yaşındayım.2 yıldır bebeğim olsun diye çok uğraştım.çünkü eşim istemiyordu.şimdi istedi ama başka şeyler üst üste geldi.ben öğretmenim.bu bi kaç ayda hamile kaldığımda iznim yaz tatiline gelecek ve iznim yanacak.bebeğimle az ilegileneceğim.ücretsiz izin almam imkansız.o yüzden ertelemek zorunda kaldık.yumurtlama takibi yapacağım sömestr tatiline kadar.

bişey soracağım.benim yumurtlamam adetin 15. -16.günlerinde oluyor.monitör 6.günden itibaren test istiyor.monitör her ay 6.günden sonra mı test issteyecek.veya ben 12.-13.günlerinde test yapmaya başlasam ne olur

ne güzel meslektaşımsın.bende matematik öğretmeniyim.senin branşın ne?nerde öğretmenlik yapıyorsun.ben neyazıkki yeterli puanı alamadım kpss den bu sene devlet yine hayal oldu(özele devam edicem.eşinde veya sende bir sorun var mı bebek için.mesela bende pcos var.ama eşime herhangi bir tetkik yapılmadı henüz onda ne var ne yok bilmiyoruz.ama bana kalırsa bebek sağlıklı bireylerde bile ha diyince olmuyor.bence erteleme bebek işini zamana bırak.ne zaman olursa.

soruna gelince;bu ay ilk ayın olduğundan testi fazla isteyebilir.ama ikinci ay öyle olmıcak.mesela benden 2. ayımda m9 da test istedi.ve dediğin gibi sen 15. gün gibi 3. seviyeyi görürsen test istemeyebilir artık.test istese bile yapmayabilirsin.zealea arkadaşımız öyle demişti.monitör otomatiğe bağlıyormuş.3. seviyeyi 2 gün gördükten sonra monitör otomotik olarak iki gün 2. seviye kalan günler adet olana kadar 1. seviyeyi gösteriyormuş.

umarım regli olmazsın canım.bebek haberini alırız:)ben daha o duruma bile gelemedim.bu ay ilk ayım sayılır.geçen ay eşim seyahatteydi.daha 3. seviyeyi görüp göremeyeceğim bile meçhul.bu ay bekliyorum ya dörtgözle gelmez şimdi bu:))

merhaba canım.sınıf öğretmeniyim.muğlada yaşıyorum.sen nerdesin.hayırlısı olsun tatlım.bende sorun yok.bildiğim kadar eşimde de sorun yok.ben ara ara muayeneden jinekolojik muayeneden geçiyorum.bende denemek istiyorum ama hayat şartları maalesef tatlım.erteledik de Allahın takdiri desek daha doğru olur.ben değil de eşim korunur.gelecek hakkında konuşmasam iyi olur.Rabbim hayırlı zamanını bilir diyorum.

sorumu cevapladığın için teşekkür ederim.otomatiğe bağlıyorsa iyi olur valla:)))
her seferinde dünya kadar çubuk tuzlu olurdu valla:))))

Tabii ki karar senin ve eşinindir ama açıkçası 2 yıldır çocuk istiyorken ben de ertelemeni tavsiye etmem. Çünkü ben de öyle yaptım; çocuk istediğim halde erteledim, tamam artık olabilir dediğimde bile ne zaman hamile kalırsam ne zaman doğururum hesapları yaptım. En iyi zamanı ayarladım, ona göre başladım denemeye. Sonuç: Tüm planlar, hesaplar boşa çıktı :)
Herkeste aynısı olacak diye bir şey yok tabii. Ama deneyim paylaşıyoruz burada sonuçta, seninle benzer durumdayken yaşadığım pişmanlığı başkasının yaşamasını istemem.

Son düzenleme:

haklısın canım.eşim erteleyelim dediğinde hüngür hüngür ağladım.tabi evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.erteledik ama ben manevi düşünerek ama ben Allahın takdirine zamana bıraktım diyorum.ama ilerde psikolojik olarak ailevi olarak da kötü şeyler yaşayabilirim.Rabbim şu mübarek günde hepimiz hakkında hayırlısını versin...

tatlım sormayı unuttum.sende ne oldu.hesaplar boşa çıktı.inşaallah kötü bişeyler çıkmamıştır.

Son düzenleme:

Yok, neyse ki öyle bir sorun olmadı. Önümüzdeki birkaç ay hamile kalırsam doğum iznim tatile denk geliyor yazmışsın ya, ona istinaden dedim "şu zaman hamile kalırsam şu zaman doğururum" hesapları bende tutmadı, istediğim zaman hamile kalamadım. Oysa tüm planlarımı sonbahar 2012'de doğum yapacak şekilde yapmıştım, iş vb. bilimum nedenden sonbahar 2012 doğumu benim için çok iyi olacaktı. Eğer bu kadar planlı olmasaydım geçen sene, hatta bir önceki sene deneyebilirdim. Keşke akışına bıraksaydım diyorum, ona pişmanım.
Ama anladığım seni izin dışında düşündüren başka meseleler de var; o nedenle hayırlısı olsun diyebiliyorum ancak.

4 kisi olmusuz bile =)). Ölü topik canlandi.

Alet ve cubuklar pahalli ama ikinci cizgi acik mi koyu mu, cikti mi cikmadi mi diye ugrasmaktansa, tercih ederim.

Sizlere özelden bir link göndericem, bu sanal bir ajanda. Hamile kalmak isteyenlerin kullanimi icin yapildi. Basit birsey. Regli tarihini, ovulasyon testi yaptigimiz günleri, yumurtlama gününü, iliskiye girdigimiz günleri, folik asit icimini, idrar testi, kant testi vb. gibi zimbirtilari kaydediyor. Kullanmak isterseniz, hesap acmaniz yeterli. Esim hazirladi bu sayfayi. Bilgileriniz de güvende yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…