• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

şimdi ben m18 de 3. seviyeyi gördüm.m19 da da 3. seviyeyi gördüm.devam ettim m23 teyim ve hala test yapıyorum 1.seviyeyi gösterip duruyor.yapmasamda olur mu yani?sonucu etkilemez mi?sen nerden öğrendin kullanan arkadaşlardan mı yoksa kitapçıkta mı yazıyor?zaten benim bir testim eksik bu aydan.yarında yapıcam. son gün test istese bile elimde testim yok yapıcak:((

inşallah clearblue yu çok zenginleştirmeden biran önce hamile kalırızda o paralarla bebişlerimize ciciler alırız:)

baska forumlarda bu sekilde yapanlar varmis. sonuclari etkilemezmis cünkü öst. ve LH artisini ölcüyor. merak ettigimiz ne zaman yumurtanin catlayacagi. e onu ögrendikten sonra test cok lazim degil. zaten bir daha 3. seviyeyi görecek degiliz ki. zaten. 3. seviyeyi gördükten 15-16 gün sonra regli oluyorsun, aleti yeniden baslatiyorsun. ama icine sinmiyorsa test istedikce yap tabii.

zealeacım sen öyle mi yaptın peki bu ay? 3. seviyeyi gördüğün m15 ten sonra alet test istese bile sen yapmadın mı?sorun olmuyosa bende öyle yaparım bundan böyle.başka hangi forumlarda var cearblue ile ilgilenenler. banada söyler misin bende geleyim oralara:)))

zealeacım sen öyle mi yaptın peki bu ay? 3. seviyeyi gördüğün m15 ten sonra alet test istese bile sen yapmadın mı?sorun olmuyosa bende öyle yaparım bundan böyle.başka hangi forumlarda var cearblue ile ilgilenenler. banada söyler misin bende geleyim oralara:)))

yok benimki test istemedi. 10. test cubugunda gördüm 3. seviyeyi zaten.

ben genelde babycenter.com'u takip ediyorum. link vereyim ilgili sayfalara: Clearblue Fertility Monitor - BabyCenter

zealea merhaba,seni online görmek ne güzel:)sen yurt dışında olduğundan saatlerimiz uymuyor.bende sabahlıyorum sahur vaktini bekliyorum onun için ayaktayım hala:)

senden test istememesi iyiymiş benden istiyor sağolsun.ama son testimi yapamıcam testim kalmadığı için yeniside gelmedi henüz.bir sorun olmaz sanırım dimi?

zealea merhaba,seni online görmek ne güzel:)sen yurt dışında olduğundan saatlerimiz uymuyor.bende sabahlıyorum sahur vaktini bekliyorum onun için ayaktayım hala:)

senden test istememesi iyiymiş benden istiyor sağolsun.ama son testimi yapamıcam testim kalmadığı için yeniside gelmedi henüz.bir sorun olmaz sanırım dimi?

olmaz =) zaten 3. seviyeyi görmek amac. alet seni tanimaya calistigi icin istiyor heralde. önümüzdeki ay belki 10 test ister.

zealeacım sen ne kadardır evlisin?kaç yaşındasın?

ben 5 yıllık evliyim.30 yaşındayım.eskiden daha var derdim ama şimdi ise bebek için geç mi kaldım diye düşünüyorum.çünkü etrafımda ki tüm arkadaşlarımın bebekleri oldu.bende kendimi böyle hissetmeye başladım:(

zealeacım sen ne kadardır evlisin?kaç yaşındasın?

ben 5 yıllık evliyim.30 yaşındayım.eskiden daha var derdim ama şimdi ise bebek için geç mi kaldım diye düşünüyorum.çünkü etrafımda ki tüm arkadaşlarımın bebekleri oldu.bende kendimi böyle hissetmeye başladım:(

ben de 30 yasindayim. 6.5 senelik evliyim. ben bebek bile hayal edemiyordum =(, vajinismustum. yeni yendim. aslinda hehe 2.5 aylik "evliyim". o kismi halledince, heyecan yaptim aleti aldim ama bu sefer de tiroid bozuk cikti. bir yandan onu düzeltmeye calisiyorum.

ben de 30 yasindayim. 6.5 senelik evliyim. ben bebek bile hayal edemiyordum =(, vajinismustum. yeni yendim. aslinda hehe 2.5 aylik "evliyim". o kismi halledince, heyecan yaptim aleti aldim ama bu sefer de tiroid bozuk cikti. bir yandan onu düzeltmeye calisiyorum.

canım sorununu yenmene çok sevindim gerçekten.çok sıkıntı yaşamışsındır eminim ki.bende kısada olsa evliliğimin başında yaşamıştım.en büyük sorunu atlatmışsın gerisini hayli hayli halledersin bence.biraz birbirinize doyun ozaman,yılların acısını çıkarın:))bebek gelir elbet:))

aslında bende bişey paylaşmak isterim bizdede tam tersi var.eşim biraz soğuk ve ilgisiz cinsel ilişkiye karşı. ben aklına getirmesem hiç umru değil.bende çok acılar sıkıntılar çektim.bizde tedavi olduk ama sonunu getiremedik.ve artık ben bununla yaşamayı öğrendim.kabul ettim.bende sırf bunun için bu aleti aldım.çünkü eşimle zaten nadir beraber oluyoruz bari o günler sanşlı günlerim olsun istedim.olay bu:(((((

canım sorununu yenmene çok sevindim gerçekten.çok sıkıntı yaşamışsındır eminim ki.bende kısada olsa evliliğimin başında yaşamıştım.en büyük sorunu atlatmışsın gerisini hayli hayli halledersin bence.biraz birbirinize doyun ozaman,yılların acısını çıkarın:))bebek gelir elbet:))

aslında bende bişey paylaşmak isterim bizdede tam tersi var.eşim biraz soğuk ve ilgisiz cinsel ilişkiye karşı. ben aklına getirmesem hiç umru değil.bende çok acılar sıkıntılar çektim.bizde tedavi olduk ama sonunu getiremedik.ve artık ben bununla yaşamayı öğrendim.kabul ettim.bende sırf bunun için bu aleti aldım.çünkü eşimle zaten nadir beraber oluyoruz bari o günler sanşlı günlerim olsun istedim.olay bu:(((((

=(( üzülme, aslinda normal heralde bunlar da. hayat filmlerdeki gibi degil. hem hizli, hem yorucu, monoton. bu tarz seyler de etkiliyor.

insallah o sansli günlerinin devaminda müjdeyi de verirsin.

ben de hem alismaya calisiyorum ama diger yandan yas vb., cok gecikmek istemiyorum, bir kac ay daha rolantide takilip, o sansli günleri =)) degerlendirmeye alicam artik. önden seni :49: görelim önce...

canım teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

verdiğin site adresi ingilizce.neyazıkki onu anlayacak kadar dil yok bende.ekledikleri resimlere baktım okadar:))artık ordan öğrendiğin farklı şeyler olursa bizlerlede burda paylaşırsın.

birde ben her sabah testi aynı saatte yapamıyorum.test aralığım içinde hangi saatte kalktıysam o saatte yapıyorum. yanlış mı yapıyorum sence?

canım teşekkür ederim inşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

verdiğin site adresi ingilizce.neyazıkki onu anlayacak kadar dil yok bende.ekledikleri resimlere baktım okadar:))artık ordan öğrendiğin farklı şeyler olursa bizlerlede burda paylaşırsın.

birde ben her sabah testi aynı saatte yapamıyorum.test aralığım içinde hangi saatte kalktıysam o saatte yapıyorum. yanlış mı yapıyorum sence?

yok zaten o aralik icinde aleti acmazsan test bile istemez. test istemesi icin o 6 saatlik pencere yeterli. her gün ayni saatte yapmana gerek yok. yeter ki -3/+3 saat penceresi olsun.

clearblueyu da aradim. telefon destek hatti. onlar da zirveyi gördükten sonra alet otomatige baglar, test yapmaya gerek yok dediler. aynen 2 gün zirve, 1 gün 2. seviye diger günler 1. seviye gösterir ve m isigi yanip sönmeye baslar dediler.

bu süpermiş zealeacım.müşteri hizmetlerini araman çok ii olmuş.o zaman ben 3. seviyeyi gördüğüm ilk günden itibaren test yapmim artık,doğru mu anlamışım?peki test yapmadığım sabahlarda test isticek haliyle monitör ama yinede açıp kapatıcam mı her sabah?

bu arada ben bu ay bir kere kaçırdım test yapma saatini.biride bozuk çıktı.yarın son günüm ama testim yok elimde yapıcak.sabah ne yapmamı önerirsin?açayım mı mönitörü sence?yoksa test aralığı bittikten sonra mı açayım?napim:(((

kimsecikler uğramamış:(kullanan arkadaşlarım ne aşamadasınız merak ettim?m28 deyim.bende reglimi bekliyorum bu ay ihtimal yok.inşallah ağustos ayına.birde vakit buldukça geçmiş yazıları okuyorum.onlar neler yaşamış diye banada moral oluyor.öpüyorum.hayırlı ramazanlar herkese...

kimsecikler uğramamış:(kullanan arkadaşlarım ne aşamadasınız merak ettim?m28 deyim.bende reglimi bekliyorum bu ay ihtimal yok.inşallah ağustos ayına.birde vakit buldukça geçmiş yazıları okuyorum.onlar neler yaşamış diye banada moral oluyor.öpüyorum.hayırlı ramazanlar herkese...

yarin m6, testli günler basliyor. bakalim ayni günlerde mi olacak ovulasyon, ya da olacak mi? hala merak ve veri icin kullaniyorum yani. gebelik plani hala yok ama buradayim. hihe.

beklenen oldu ve ben reglimi oldum.ben bu sabah 6 30 da oldum zealea.monitörü bugün başlatıcam.saat 9 gibi.doğru yapıyorumdur umarım.

aramıza hoşgeldin.umarım kullananlar dahada çoğalır birbirimize destek oluruz.buarada bende gittigidiyordan aldım daha bir ay olmadı fakat ben 500 tl ye aldım.sen baya uyguna almışsın.indirime mi girdi acaba?

Merhaba tekrar,

Bir suredir sehir disinda oldugumdan giremedim siteye. O nedenle anca yanit yazabiliyorum maalesef.

Oncelikle hosbulduk :) Siteyi uye olmadan bilgi almak amaciyla takip ediyordum ara sira. Sonra "madem ben baskalarinin deneyimlerinden faydalaniyorum, uye olup kendi deneyimlerimi de paylasima acmaliyim" diyerek uye oldum.

Valla kampanya miydi bilmiyorum; hayatimda ilk kez o siteden bir sey siparis ettim. Ayni urunun daha pahali olanlari da vardi, risk alip en ucuzunu ismarladim. Ama hicbir sorun yok; orijinal paketinde ve sorunsuz calisan bir alet teslim edildi.

Ben bu ay ilk kez kullaniyorum. Regl periyodum 30-33 gun arasinda arasinda degisir, cok ender de 28-29 olur. Surekli bu sekilde duzensiz oldugundan yumurtlama gunlerinden emin olmak amaciyla kullanmaya baslamistim. m 12'de 2. seviyeyi gosterdi. Bugun m 17'deyim ve 3. seviyeyi gordum.
Aslinda normalde yumurtlama gunumu anliyorum. Bu sabah da yumurtalikta hafif bir agri ile uyandim ve yumurtluyorum galiba dedim. Monitor de teyit etmis oldu.

beklenen oldu ve ben reglimi oldum.ben bu sabah 6 30 da oldum zealea.monitörü bugün başlatıcam.saat 9 gibi.doğru yapıyorumdur umarım.

üzülme. yeni regli yeni sans. dogru yapmissin =)

benden m6, m7 ve m8 de test istemedi. heralde tanidi alet daha gec test isteyecek. bugün de uyanamadim. kacirdim galiba test saatini sayet test istediyse.

Ben bu ay ilk kez kullaniyorum. Regl periyodum 30-33 gun arasinda arasinda degisir, cok ender de 28-29 olur. Surekli bu sekilde duzensiz oldugundan yumurtlama gunlerinden emin olmak amaciyla kullanmaya baslamistim. m 12'de 2. seviyeyi gosterdi. Bugun m 17'deyim ve 3. seviyeyi gordum.
Aslinda normalde yumurtlama gunumu anliyorum. Bu sabah da yumurtalikta hafif bir agri ile uyandim ve yumurtluyorum galiba dedim. Monitor de teyit etmis oldu.

benimde adetlerim düzensiz.polikistikover' ım var.bende onun için aldım.bu ay ikinci ayım m3 teyim ama ilk ayım sayılır.eşim geçen ay seyahatteydi:(siz ne zamandır bebiş için deniyosunuz?umarım bu ay güzel haberler verirsin:)

üzülme. yeni regli yeni sans. dogru yapmissin =)

benden m6, m7 ve m8 de test istemedi. heralde tanidi alet daha gec test isteyecek. bugün de uyanamadim. kacirdim galiba test saatini sayet test istediyse.

üzüldüm banada geçen ay olmuştu.uyuyakalmıştım bende:(nede olsa sen buaralar veri topluyosun.birtaneden bişey olmaz bence.bende m3 teyim.daha çok var...

Back