• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar dun biraz yine lekelenmem oldu inanilmaz moralim bozuldu ister istemez panik oluyorum cok korkuyorum birsey olcak diye gelcek hafta doktora gidicem insallah bebegim iyidir :Saruboceq:

gul1973 , Canim tup bebek dusunmen cok isabetli bir karar , bence hemen bu ay denemelisin. ama once rahim filmi cektirmeni soyleyecektir dokror. Rahim filminde tuplerin acik olup olmadigi belli oluyor.

Arkadaslar size hem iyi hem iyi olmayan bir haberim var, iyi olan , rahim film sonuclari iyi cikti, ultrason , smeer testi , ve rahim filmi test sonuclari iyi . esimin sperm testi sonucu dusuk cikti, onun icin bu ay gene yaptircak, bir ayda dogru sonuc vermiyormus. bugun testi yaptirmaya gitii.

iyi olmayan haber ise, benim manitor, manitorun 9.gununde 3.seviye gosteriyordu, doktora sordum, senin manitorde bir yanlislik var, klomen kullanan tum kisilerde adetin 12-15 gunler arasinda yumurtlama gerceklesir dedi. sen manitoru birak , klomen kullaniyorsun, adetin 12.gunden basla calismayi dedi.

Ve manitoru bu aydan itibaren birakiyorum:umursamaz: esimde tabi doktorun soyledigini duyunca, biz hep yanlis gunlerde calismisiz hamile kalmaman sebebi bu olabilir dedi, ve oda istemiyor manitor kullanmami ...iste oyle .

canim test sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindim esinin sonuclarinada takma kafani bol bol keciboynuzu pekmezi yedir Allahin izniyle normale doner
monitore gelince 9.gunde 3 seviyeyi gorduysen 14 gun veya 16 gun sonra adet olman lazim biliyorsun eger olmassa bilki doktorun hakli monitorde bir sorun var yada klomenden dolayi ama eger olurda monitorun dedigi gunlerde adet olursan monitorde bir sorun yok demektir
yumurta gelistirici ilac kullansanda bu hap veya igne olsun illa yumurtlama olucak diye birsey yok bazen okadar stres yapiyoruz ki ister istemez ilacta kullanmis olsak yumurtlamayi engelliyoruz (basima geldi o yuzden biliyorum )

kizlar dun biraz yine lekelenmem oldu inanilmaz moralim bozuldu ister istemez panik oluyorum cok korkuyorum birsey olcak diye gelcek hafta doktora gidicem insallah bebegim iyidir :Saruboceq:

Canım hiç canını sıkma o ii dir annesi bildiğim kadarıyla biçok kişi hamileliğinde bunu yaşıyor. Allah korur bebişini sen içini ferah tut bitanem

Arkadaşlar bu kolay hamilele,ik mönitörünün fayatlarına baktım netten.Gitti gidiyorda 300 lirayken başka yerlerde 435 bu kadar fiyat farkının olması normalde.Yoksa orjinal değiller mi?Aynı marka ürünün bu kadar çok fiyat farkıyla satılması abes değil mi?Siz bana hangi markayı önerirsiniz kullanlardan memnun olanlar yazarlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu kolay hamilele,ik mönitörünün fayatlarına baktım netten.Gitti gidiyorda 300 lirayken başka yerlerde 435 bu kadar fiyat farkının olması normalde.Yoksa orjinal değiller mi?Aynı marka ürünün bu kadar çok fiyat farkıyla satılması abes değil mi?Siz bana hangi markayı önerirsiniz kullanlardan memnun olanlar yazarlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

canım bizim kullandığımız Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü . gittigidiyordan alanda oldu orjinal olmadığını zannetmiyorum ben yetkili eczaneden aldım bence gittigidiyordanda alabilirsin.

cANIM , Yanlis hatirlamiyorsam, gecen haftalardada boyle lekelenme gelmisti, ama bisey cikmamisti, sen canini SIKMa biseycik yoktur, bebegin sagliklidir . Eger asiri kanaman olursa korkman gerekir. Kafani rahat tut, doktora gidince haberimiz olsun oky.
olumunekankayizsmile

canim fiyatlarinin farkli olmasi, manitorun yaninda ,ayrica test cubuklari gebelik testi falan fiyati yukseltir, senin fiyati dusuk buldugun sadece manitor olarak satiliyordur, test cubuklari ayri alacaksindir. , ama gittigidiyorda orjinalinden farkli olacagiini sanmiyorum, , umarim hayirlisi olsun. benim kullandigim clear blue hamilelik manitoru.

Arkadaşlar bazende diyorum hiç bir şey yapmamalı ve oluruna bırakmalı.BEn evlendğim ay hamile kalmıştım yani evlendikten sonra hiç adet olmamıştım.Ve yumurtlama zamanını bile hesaplamamıştım.Sonra malesef ölü olduğu için kürtaj oldum.Şimdide dikkat etmeye çalışıyorum.Aman neyse en iyisi kafayı takmamak.Olmazsa kendim vvücut ısımı ölçerek yumurtla tarihimi bulmak ve gerisinide allaha bırakmak.

Guzel cok gecmis olsun canim, demek kurtaj oldu, hakkinda hayirlisi, ama buda iyiye isarettir, demekki gebe kalabiliyorsun.

kac yillik evlisin, ayrica esin sperm testi yaptirdimi? manitor hakkinda ben bisey diyemiyorum, cunki ben manitore guvenirken, bu ay doktor kullanmami soyledi, kafam cok karisti, ama ben yinede doktorun verdigi tarihle manitoru karsilastirmak icin kullaniyorum.

arkadaslar bugun manitorun 12.gunu ve 3.seviyedeyim. doktor ayin 18- 22 si arasi calisin demisti, bugun ise tarih mayis 16, yarinda ayin 17. .yarinda 3.seviye gorurum. yani doktorun dediyle hemen hemen uyusuyor gibi ama yorumlarinizi bekliyorum.

Ya belkide klomen kullandigim halde manitor dogru bilgi veriyordur, lutfen biseyler yazin, ihtiyacim var desteginize arkadaslar...

Canim 2.seviye gorerek hamile kalan olmadi bu topicte. bende 3 defa senin gibi 2.seviye ust uste gordum uzun sure. zaten yumurtlama olmuyor dedigim icin doktor klomen verdi.

bilemiyorum belki klomen etkisiyle manitor sasiriyormu ne? 12 .gun 3.seviye erken daha canim doktorun soyledigine gore..

ayrica rahim filminden birkac gun sonra iliskiye girmiyorsun, rahim filmide 7-8.gunlerde yapliyor, ben doktora eger yumurtlama gunu gelirse yarin dedim, yok dedi bu mumkun degil dedi, bana bu gunlerle ilgili taktim gosterdi, ve senin adetin nisan 5. dedi bu takvime gore, ister 28.gunde adet ol ister 35.gunde dedi, bu takvime gore, klomen kullanarak nisan 18 -19-20-21-22 gunler arasi calisacaksin dedi. yani manitor suanda 2.seviye gosteriyor adetin 7.gunden beri, bakalim test yapiyorum, doktorun dedigi gunlerle manitor tutacakmi diye.. ama gelecek ay kullanmayacagim manitor, doktorun takvimine gore calisma yapacagim.

Arkadaslar ben umit kesmedim, gene yazisiriz, girerim , ama ben klomen kullaninca , heralde ilacinmi etkisi ne, gunleri yanlis veriyor . gerci Dalia asilama yaptirirken oda ilac kullandi , onunki doktorun gunu manitor gunu tuttugunu dogrulamisti . bilemiyorum, ama siz yinede kullanmaya devam edin, ben 3 ay klomen kullanip asilama gecicek doktor, ozaman yine maniotru denicem, dogru sonuc verip vermedigine.

Dalia sekerim nerdesin?

ya sekercigim ben hicbri sey anlamadım bu isten o zaman ben bu ay bosuna mı calısmı oldum? acaba yumurtladım da gostermedi mi monitor? off yaa anlamadım hicbri sey.. ben peki ne zaman regl olacagim? :uhm::uhm:delikafadulden

guzelim gonlunu ferah tut kotu seyleri getirme aklına bitanem .. usutmussundur belki .. nedir son durum? daha iyisin insallah?

ss nibo sizler nasilsiniz kizlar ?

hayatım 22. gun hala 2. seviye yani olan test cubuklarıma oldu 40 yılın bası ucuza buldum simdiden ilk paket bitti laelaelaelaelae
makine sasırdı kendini 15 gundur 2. seviye olur mu Allah askına? yanlıs kesinlikle,
prenses in dedikleirnden cok etkilendim biliyorsunuz ben de gecen ay 12. gunumde 3. seviye gormustum o zaman yanlıs gunlerde calısmalarda bulunmus oluyoruz..

bu ay da sacma sapan oldu her sey..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Ss2302, canim yanlis gunlerde calismamisin , peki adetin 12.ve 13.gunler calisi[p biraktinmi yoksa devam ettinmi? ayrica 15 gun 2.seviye gormen ilginc, sen bence adetinin gelmesini bekle, eger adetin cok gecikirse, yumurtlama catlamamis , eger gecikmesse 29 gunde olursan yumurtan catlamis, manitor gostermemis .

bu ay bende adetin 12.gunu 3.seviye gordum, doktor yumurtlama gunlerin mayis 20 dedi, ama sen 2 oncesi ve 2sonrasi calis dedi, yani mayis 18 basla calismayi dedi.
buna gore, mayis 16. 17.si bugun ve 3.seviye gordum. yani bir kac gun erken yumurtlama olmus olabilir diye dusunuyorum. Belkide manitor dogrudur. gerci biz yarindan itibaren calismayi devam edecegiz, ayin 22.sine kadar, yani manitorun 19.gunune kadar. esim manitor hakkinda konusmak istemiyor, kizgin bana , ama ben genede deneme amacli devam ediyorum.

pernses88 ben 1 yıllık evliyim.eşim yaptırmadı.Senin eşin neden monitör hakkında konuşmak istemiyor.Yararlı olmayacağına mı inanıyor.

ilaç kullanan kişilerde monitörün düzgün işlemediği kullanma klavuzunda belirtilmiş zaten, madem klomen kullanıyorsunuz o zaman dr.un verdiği tarihte yapmanız en doğrusu olacaktır, demek bundan sonra cihaz sizin işinize yaramayacak... Allah herkesin gönlüne göre versin....

Selam kızlar ben yeniden döndüm buralardayım... Özledim sizleri opuyorumnanaktan

Ben bugün 30. günümdeyim henüz m işareti yanıp sönmeye başlamadı. Göğüs uçlarım inanılmaz derecede hassas, her zamanki gibi yine vücudum şiş...

Sizler nasılsınız kızlar?

Guzel83 aramıza hoşgeldin... Allah gönlüne göre versin.

Ss2302, canim yanlis gunlerde calismamisin , peki adetin 12.ve 13.gunler calisi[p biraktinmi yoksa devam ettinmi? ayrica 15 gun 2.seviye gormen ilginc, sen bence adetinin gelmesini bekle, eger adetin cok gecikirse, yumurtlama catlamamis , eger gecikmesse 29 gunde olursan yumurtan catlamis, manitor gostermemis .

bu ay bende adetin 12.gunu 3.seviye gordum, doktor yumurtlama gunlerin mayis 20 dedi, ama sen 2 oncesi ve 2sonrasi calis dedi, yani mayis 18 basla calismayi dedi.
buna gore, mayis 16. 17.si bugun ve 3.seviye gordum. yani bir kac gun erken yumurtlama olmus olabilir diye dusunuyorum. Belkide manitor dogrudur. gerci biz yarindan itibaren calismayi devam edecegiz, ayin 22.sine kadar, yani manitorun 19.gunune kadar. esim manitor hakkinda konusmak istemiyor, kizgin bana , ama ben genede deneme amacli devam ediyorum.

hayatım biz bu ay 9-11-14-18 gunlerinde calıstık artık bu ayı resmen bosa yasamısım gibi hissediyorum.. hayır benim merak ettigim 2. seviye bu kadar uzun sure surdu ne zaman regl olacagimi da hesaplayamadım.. senin basına da boyle bir sey gelmisti galiba, acaba catlamayınca yumurta regl cok mu gecikiyor?

hadi hayırlısı insallah tatlım bu ay insallah guzel calısmalarla bebişin gobegine konar canımmm:Saruboceq:

ilaç kullanan kişilerde monitörün düzgün işlemediği kullanma klavuzunda belirtilmiş zaten, madem klomen kullanıyorsunuz o zaman dr.un verdiği tarihte yapmanız en doğrusu olacaktır, demek bundan sonra cihaz sizin işinize yaramayacak... Allah herkesin gönlüne göre versin....
ben de okudum onu canım ama bu sefer neye gore tespit edecegim ki? yani doktor ezbere 12-14-16-18 demisti bana.. bu her bayanda olan gunler genel olarak.. ama soyle bir sey de var ben klomen kullanmadan once de bir ay 12. gunde 3. seviye gormustum hayatım yani neye inanacagımı sasırdım artık..
sanırım monitor cok tanıltıyor bu durumda beni..
1 ay daha dener (tabi regl olursam) doktora giderim yetti artık.. asılama ise asılama tup se tup..hayırlısı olsun...:Saruboceq:
senin keyifler ne alemde canım?? nasıl gidiyo? :nazar:

Selam kızlar ben yeniden döndüm buralardayım... Özledim sizleri opuyorumnanaktan

Ben bugün 30. günümdeyim henüz m işareti yanıp sönmeye başlamadı. Göğüs uçlarım inanılmaz derecede hassas, her zamanki gibi yine vücudum şiş...

Sizler nasılsınız kızlar?

Guzel83 aramıza hoşgeldin... Allah gönlüne göre versin.

hayatım biz de seni ozledikkkkkaydirigubbakcemile5
bak bu ay ister misin bebegin gelmis olsun??:emir_bebek::emir_bebek:
insallah belirtilerin onun habercisidir!! kacıncı gunde yumurtlamıstın?

kızlar bu arada gorememis olabilirim dalia ne yaptı bilen var mı?
insallah iyidir :Saruboceq::Saruboceq:

hayatım biz bu ay 9-11-14-18 gunlerinde calıstık artık bu ayı resmen bosa yasamısım gibi hissediyorum.. hayır benim merak ettigim 2. seviye bu kadar uzun sure surdu ne zaman regl olacagimi da hesaplayamadım.. senin basına da boyle bir sey gelmisti galiba, acaba catlamayınca yumurta regl cok mu gecikiyor?

hadi hayırlısı insallah tatlım bu ay insallah guzel calısmalarla bebişin gobegine konar canımmm:Saruboceq:

ben de okudum onu canım ama bu sefer neye gore tespit edecegim ki? yani doktor ezbere 12-14-16-18 demisti bana.. bu her bayanda olan gunler genel olarak.. ama soyle bir sey de var ben klomen kullanmadan once de bir ay 12. gunde 3. seviye gormustum hayatım yani neye inanacagımı sasırdım artık..
sanırım monitor cok tanıltıyor bu durumda beni..
1 ay daha dener (tabi regl olursam) doktora giderim yetti artık.. asılama ise asılama tup se tup..hayırlısı olsun...:Saruboceq:
senin keyifler ne alemde canım?? nasıl gidiyo? :nazar:

hayatım biz de seni ozledikkkkkaydirigubbakcemile5
bak bu ay ister misin bebegin gelmis olsun??:emir_bebek::emir_bebek:
insallah belirtilerin onun habercisidir!! kacıncı gunde yumurtlamıstın?

kızlar bu arada gorememis olabilirim dalia ne yaptı bilen var mı?
insallah iyidir :Saruboceq::Saruboceq:

Canım 16. ve 17.gün 3.seviyeyi gördüm. Ama biliyorsun eşimin yanına İstanbul'a gittim ve biz 17'sinde beraber olabildik. Ama 17 akşam 18 sabah-akşam 19 akşam olarak çalışabildik. Umarım işe yaramıştır. Reglim daha geçmediği için birşey de diyemiyorum, yarın veya perşembe beklenmeyen tarihim...

Kızlar nickimi degistirdim cunku esimden korktum kaydirigubbakcemile3
seni girip bulacagım bakacagım neler yazıyorsun dedi
kesin ss2302 yapmıssındır dedi .. şoka girdim..
s ve s bizim bas harflerimiz 2302 de ilk cıkma tarihimizkaydirigubbakcemile2

bundan sonra ben luna isteyen ss diyebilir yine kaydirigubbakcemile3

Back