Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar sonunda bugün hastalandım hayırlısı gününüz güzel geçsin öpüyorum
gul1973 , Canim tup bebek dusunmen cok isabetli bir karar , bence hemen bu ay denemelisin. ama once rahim filmi cektirmeni soyleyecektir dokror. Rahim filminde tuplerin acik olup olmadigi belli oluyor.
Arkadaslar size hem iyi hem iyi olmayan bir haberim var, iyi olan , rahim film sonuclari iyi cikti, ultrason , smeer testi , ve rahim filmi test sonuclari iyi . esimin sperm testi sonucu dusuk cikti, onun icin bu ay gene yaptircak, bir ayda dogru sonuc vermiyormus. bugun testi yaptirmaya gitii.
iyi olmayan haber ise, benim manitor, manitorun 9.gununde 3.seviye gosteriyordu, doktora sordum, senin manitorde bir yanlislik var, klomen kullanan tum kisilerde adetin 12-15 gunler arasinda yumurtlama gerceklesir dedi. sen manitoru birak , klomen kullaniyorsun, adetin 12.gunden basla calismayi dedi.
Ve manitoru bu aydan itibaren birakiyorum:umursamaz: esimde tabi doktorun soyledigini duyunca, biz hep yanlis gunlerde calismisiz hamile kalmaman sebebi bu olabilir dedi, ve oda istemiyor manitor kullanmami ...iste oyle .
kizlar dun biraz yine lekelenmem oldu inanilmaz moralim bozuldu ister istemez panik oluyorum cok korkuyorum birsey olcak diye gelcek hafta doktora gidicem insallah bebegim iyidir :Saruboceq:
Arkadaşlar bu kolay hamilele,ik mönitörünün fayatlarına baktım netten.Gitti gidiyorda 300 lirayken başka yerlerde 435 bu kadar fiyat farkının olması normalde.Yoksa orjinal değiller mi?Aynı marka ürünün bu kadar çok fiyat farkıyla satılması abes değil mi?Siz bana hangi markayı önerirsiniz kullanlardan memnun olanlar yazarlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
kizlar dun biraz yine lekelenmem oldu inanilmaz moralim bozuldu ister istemez panik oluyorum cok korkuyorum birsey olcak diye gelcek hafta doktora gidicem insallah bebegim iyidir :Saruboceq:
Arkadaşlar bu kolay hamilele,ik mönitörünün fayatlarına baktım netten.Gitti gidiyorda 300 lirayken başka yerlerde 435 bu kadar fiyat farkının olması normalde.Yoksa orjinal değiller mi?Aynı marka ürünün bu kadar çok fiyat farkıyla satılması abes değil mi?Siz bana hangi markayı önerirsiniz kullanlardan memnun olanlar yazarlarsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
Canim 2.seviye gorerek hamile kalan olmadi bu topicte. bende 3 defa senin gibi 2.seviye ust uste gordum uzun sure. zaten yumurtlama olmuyor dedigim icin doktor klomen verdi.
bilemiyorum belki klomen etkisiyle manitor sasiriyormu ne? 12 .gun 3.seviye erken daha canim doktorun soyledigine gore..
ayrica rahim filminden birkac gun sonra iliskiye girmiyorsun, rahim filmide 7-8.gunlerde yapliyor, ben doktora eger yumurtlama gunu gelirse yarin dedim, yok dedi bu mumkun degil dedi, bana bu gunlerle ilgili taktim gosterdi, ve senin adetin nisan 5. dedi bu takvime gore, ister 28.gunde adet ol ister 35.gunde dedi, bu takvime gore, klomen kullanarak nisan 18 -19-20-21-22 gunler arasi calisacaksin dedi. yani manitor suanda 2.seviye gosteriyor adetin 7.gunden beri, bakalim test yapiyorum, doktorun dedigi gunlerle manitor tutacakmi diye.. ama gelecek ay kullanmayacagim manitor, doktorun takvimine gore calisma yapacagim.
Arkadaslar ben umit kesmedim, gene yazisiriz, girerim , ama ben klomen kullaninca , heralde ilacinmi etkisi ne, gunleri yanlis veriyor . gerci Dalia asilama yaptirirken oda ilac kullandi , onunki doktorun gunu manitor gunu tuttugunu dogrulamisti . bilemiyorum, ama siz yinede kullanmaya devam edin, ben 3 ay klomen kullanip asilama gecicek doktor, ozaman yine maniotru denicem, dogru sonuc verip vermedigine.
Dalia sekerim nerdesin?
ss nibo sizler nasilsiniz kizlar ?
Ss2302, canim yanlis gunlerde calismamisin , peki adetin 12.ve 13.gunler calisi[p biraktinmi yoksa devam ettinmi? ayrica 15 gun 2.seviye gormen ilginc, sen bence adetinin gelmesini bekle, eger adetin cok gecikirse, yumurtlama catlamamis , eger gecikmesse 29 gunde olursan yumurtan catlamis, manitor gostermemis .
bu ay bende adetin 12.gunu 3.seviye gordum, doktor yumurtlama gunlerin mayis 20 dedi, ama sen 2 oncesi ve 2sonrasi calis dedi, yani mayis 18 basla calismayi dedi.
buna gore, mayis 16. 17.si bugun ve 3.seviye gordum. yani bir kac gun erken yumurtlama olmus olabilir diye dusunuyorum. Belkide manitor dogrudur. gerci biz yarindan itibaren calismayi devam edecegiz, ayin 22.sine kadar, yani manitorun 19.gunune kadar. esim manitor hakkinda konusmak istemiyor, kizgin bana , ama ben genede deneme amacli devam ediyorum.
ben de okudum onu canım ama bu sefer neye gore tespit edecegim ki? yani doktor ezbere 12-14-16-18 demisti bana.. bu her bayanda olan gunler genel olarak.. ama soyle bir sey de var ben klomen kullanmadan once de bir ay 12. gunde 3. seviye gormustum hayatım yani neye inanacagımı sasırdım artık..ilaç kullanan kişilerde monitörün düzgün işlemediği kullanma klavuzunda belirtilmiş zaten, madem klomen kullanıyorsunuz o zaman dr.un verdiği tarihte yapmanız en doğrusu olacaktır, demek bundan sonra cihaz sizin işinize yaramayacak... Allah herkesin gönlüne göre versin....
Selam kızlar ben yeniden döndüm buralardayım... Özledim sizleri opuyorumnanaktan
Ben bugün 30. günümdeyim henüz m işareti yanıp sönmeye başlamadı. Göğüs uçlarım inanılmaz derecede hassas, her zamanki gibi yine vücudum şiş...
Sizler nasılsınız kızlar?
Guzel83 aramıza hoşgeldin... Allah gönlüne göre versin.
hayatım biz bu ay 9-11-14-18 gunlerinde calıstık artık bu ayı resmen bosa yasamısım gibi hissediyorum.. hayır benim merak ettigim 2. seviye bu kadar uzun sure surdu ne zaman regl olacagimi da hesaplayamadım.. senin basına da boyle bir sey gelmisti galiba, acaba catlamayınca yumurta regl cok mu gecikiyor?
hadi hayırlısı insallah tatlım bu ay insallah guzel calısmalarla bebişin gobegine konar canımmm:Saruboceq:
ben de okudum onu canım ama bu sefer neye gore tespit edecegim ki? yani doktor ezbere 12-14-16-18 demisti bana.. bu her bayanda olan gunler genel olarak.. ama soyle bir sey de var ben klomen kullanmadan once de bir ay 12. gunde 3. seviye gormustum hayatım yani neye inanacagımı sasırdım artık..
sanırım monitor cok tanıltıyor bu durumda beni..
1 ay daha dener (tabi regl olursam) doktora giderim yetti artık.. asılama ise asılama tup se tup..hayırlısı olsun...:Saruboceq:
senin keyifler ne alemde canım?? nasıl gidiyo?
hayatım biz de seni ozledikkkkkaydirigubbakcemile5
bak bu ay ister misin bebegin gelmis olsun??
insallah belirtilerin onun habercisidir!! kacıncı gunde yumurtlamıstın?
kızlar bu arada gorememis olabilirim dalia ne yaptı bilen var mı?
insallah iyidir :Saruboceq::Saruboceq: