Canım ben aleti ilk kullandığımda 18. gün yumurtlamıştım. Hatta bu forumun ilk müdavimlerinden birinin de 21.gün yumurtladığını hatırlıyorum. Ama tabii 28.güne gelip hala yumurtlamadıysan o zaman doktora gitmen gerekir.
Canım bacağındaki uyuşma geçti mi? İzin alıp sen de doktora gitcem de eve git sonra aklinialirimsmile
canım ben de eskiden o kadar gec yumurtlardım laparoskopi oncesi ama benim derdim 9 gundur 2. seviye gozukuyo olmam..
bi de bu sabah artık testteki 2. cizgi iyice kaybolmustu ..
neyse biraz bekleyeyim bakiim..
olmadi gidecegim doktora.. offf su doktora da bi kere sıkıntım olmadan gitsem icimde bebekle beraber ne iyi olur kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
saol cnm ben ii yim sen nasılsın, ütü yapıyorum oofff bitmez bu ütüler, ara vererek yapıyorum hepsini birden yapınca yoruluyorum valla...
canım ben de eskiden o kadar gec yumurtlardım laparoskopi oncesi ama benim derdim 9 gundur 2. seviye gozukuyo olmam..
bi de bu sabah artık testteki 2. cizgi iyice kaybolmustu ..
neyse biraz bekleyeyim bakiim..
olmadi gidecegim doktora.. offf su doktora da bi kere sıkıntım olmadan gitsem icimde bebekle beraber ne iyi olur kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
süper bir fikir :)))) bacağımdaki hafifledi bitanem ama kasıklarım çok ağrıyor. galiba bu ay yumurtaları o kadar çok besledimki patlama yaşıyorlar ağrılı bir adet dönemi olacak :))))) bu ay e vitaminide içmeye başlamıştım.
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin
Evet tatlım biraz daha bekle... Olmadı Cumartesi için doktordan randevu al, gecikmeden gitmende fayda var, bir de sen biraz kafaya takıyorsun, bu sefer de reglini geciktirirsin...
Selam tatlım nabersin?
Reglin henüz gelmedi değil mi?
haklısın tatlım takmamaya calısıcam.. ama doktora hemen gitmem ya regl olursam insallah bitince gidecegim cok acele etmek istemiyorumhihoyyyt
bu adet dönemi mahvolcam gibi artık bal tarçın falan yapmıycam e vitamininide almıycam
sen nasılsın ii misin nibocum
İyiyim valla canım biz de Cuma-Cumartesi-Pazar termal otele gideceğiz. Pazartesi'de günü birlik yine İstanbul'da olacağız. Yine bir süre buralarda olamayacağım. Bende de hiç bir belirti yok neticede reglime daha 1 hafta var... Benden böyle haberler şekercim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?