• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Nalanım moralini yüksek tut ii düşün ii olsun bitanem. kendini sıkıp bebişi üzme karnında bitanem. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Canım çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. :nazar:

Nibocum, daliacım, nalancım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bencede en önemlisi bebeğin sağlıklı olması. Daliacım geçmiş olsun canım şükür kötü birşey yok. Nibocum evet adet bitiminde tüp bebek için doktora gideceğim hayırlısıyla. Mide bulantım başladı bu benim tipik adet belirtilertim hayırlısı artık

sagolun kizlar opuyorumnanaktan insallah birdaha olmaz

Nalancigim cok gecmis olsun, iyi dusun iyi olsun, dusuk falan aklindan gecirme, pozitif ol canim. dediginde haklisin bir gebe kalmakla olmuyor, gebeliginde saglikli gecmesi onemli.. kizlar dun anneler gununu kutlamisiniz, cok duygulandim...

Dalia canim hamileliklerde zaman zaman ufak kanama gelebiliyormus, sakin panik yapma, idrarinda enfeksiyonmu cikmis baktarimi? antibiyotiklerini kullan cabuk gecer merak etme. Hemen aklina en kotusunu getirme bakalim:emir_bebek:

Kizlar cinsiyetlerinin belirlenmesine kac hafta kaldi sabirsizlikla bekliyorum.

Gul canim, ins pozitif cikar, yine yaparsin bir test. adetin gecince yap ama. Ins hayirlisi..

bende burdaki doktorumla gorustum, carsamba gunu icin randevu verdi, rahim filmi cekilecek adetin 7.gunu.. burada adetin 2.gunu degil adet bittikten sonra rahim film cekiyorlarmis.
rahim film ile yorumlari okudum cok korktum canin cok yaniyormus? oylemi arkadaslar? sizlerden cekinen varmi?

Gul canim, ins pozitif cikar, yine yaparsin bir test. adetin gecince yap ama. Ins hayirlisi..

bende burdaki doktorumla gorustum, carsamba gunu icin randevu verdi, rahim filmi cekilecek adetin 7.gunu.. burada adetin 2.gunu degil adet bittikten sonra rahim film cekiyorlarmis.
rahim film ile yorumlari okudum cok korktum canin cok yaniyormus? oylemi arkadaslar? sizlerden cekinen varmi?

canım tüp bebeğe başlarsam bende çektircem burdada adet bitiminden itibaren 5 gün içinde çektirmek gerekiyormuş.adetin bitmesi gerekiyor. bir sürü çektiren var hiç acımıyor yazmışlar acıyor diye yazanlara takılma canım bence onlar abartanlar

Nibocum, daliacım, nalancım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bencede en önemlisi bebeğin sağlıklı olması. Daliacım geçmiş olsun canım şükür kötü birşey yok. Nibocum evet adet bitiminde tüp bebek için doktora gideceğim hayırlısıyla. Mide bulantım başladı bu benim tipik adet belirtilertim hayırlısı artık

sol kasığımda bacağıma vuran yanma uyuşma gibi bir sızı var hiç böyle olmamıştı

boşver canım sıkma canını her şey olacağına varır, eğer Allah isterse hemen hamiş kalırsın eğer daha zamanı gelmediyse istediğin kadar çabala olmaz canım, her şey allahın takdiri, bakarsın adet belirtisi sandığın sancılar gebelik sancılarıdır bakalım bekleyelim ve görelim cnm, inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur....

Nalanım moralini yüksek tut ii düşün ii olsun bitanem. kendini sıkıp bebişi üzme karnında bitanem. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

saol cnm merak etme moralimi elimden geldiği kadar yüksek tutuyorum ve tutmayada devam edeceğim ama sende moralini bozma sakın her şey olacağına varır...

Canım benim çok teşekkürler sizleri tanıdığım için çok mutluyum a.s.

bizde seni tanıdığımız için çok mutluyuz cnm ii ki monitörü almışsında tanışmışız...

Nalancigim cok gecmis olsun, iyi dusun iyi olsun, dusuk falan aklindan gecirme, pozitif ol canim. dediginde haklisin bir gebe kalmakla olmuyor, gebeliginde saglikli gecmesi onemli.. kizlar dun anneler gununu kutlamisiniz, cok duygulandim...

Dalia canim hamileliklerde zaman zaman ufak kanama gelebiliyormus, sakin panik yapma, idrarinda enfeksiyonmu cikmis baktarimi? antibiyotiklerini kullan cabuk gecer merak etme. Hemen aklina en kotusunu getirme bakalim:emir_bebek:

Kizlar cinsiyetlerinin belirlenmesine kac hafta kaldi sabirsizlikla bekliyorum.

Çok saol cnm, inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde hamile kalır ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...

Korkma çok abartmışlar ben çektirdim rahim filmi hemde 2 kere, hiç alttan muayene oldunmu bilmiyorum ama o muyaneye benziyo ancak o kadar acı olacak, rahmin içine şırıngayla bi sıvı enjekte edecekler ve o sıvının kanallardan geçişine bakacaklar o sırada hafif bi basınç hissedeceksin ama fazla değil sanki adet sancısı gibi olacak..

işlemden sonra hafif kanaman olabilir yanına ped al ve o ay hamiş kalmaman lazım çünki radyasyon verecekler bebişin sakat olabilir, giderkende hamile olmadığından emin ol yani bu ay ilişki yasak, bana öle demişlerdi, işlem sırasında kendini kasma sakin ol ve rahat bırak kendini ve mutlaka uzman biri yapsın işlemi o zaman rahat geçer...

Allah yardımcın olsun cnm...

kızlar herkese selam!!!!

uzun zamandir giremedim foruma işte cok yogun gunler yasadım biraz ozel hayatımda da..

nalan'cıgım dalia'cıgım gecmisler olsun umarim bebişleriniz saglıklıdır her sey yolundadir bol bol dua edin canlar.. guzel haberlerinizi bekliyorum...:Saruboceq:

sevgili gul senin ne oldu son durum? adetin geldi mi? tup e mi geciyorsunuz insallah gerek kalmaz?

nibo'cugum, prenses'cigim umarim keyifler yerindedir...

benim durumuma gelince bende işler cok karıstı sevgili arkadaslarım..

7. gunden itibaren 2. seviyeyim guclubacismileguclubacismile

bugun 16. gunum ve hala 2. seviyeyim ama imkansız cunku artık cubukta tek cizgi var nasıl 2. oluyorum anlamadım.. bence ben bu ay 3. seviyeyi goremeyecegim.. ya bu klomen mi beni boyle yaptı anlamadım ki :uhm::uhm:

var mı bi fikriniz? Allah korusun yumurta catlamazsa kist olusmasin ya? bi de 3 seviyeyi gormezsem regl mi nasil tespit edecegim..?? off ya :gitme:

kızlar herkese selam!!!!

uzun zamandir giremedim foruma işte cok yogun gunler yasadım biraz ozel hayatımda da..

nalan'cıgım dalia'cıgım gecmisler olsun umarim bebişleriniz saglıklıdır her sey yolundadir bol bol dua edin canlar.. guzel haberlerinizi bekliyorum...:Saruboceq:

sevgili gul senin ne oldu son durum? adetin geldi mi? tup e mi geciyorsunuz insallah gerek kalmaz?

bugun 16. gunum ve hala 2. seviyeyim ama imkansız cunku artık cubukta tek cizgi var nasıl 2. oluyorum anlamadım.. bence ben bu ay 3. seviyeyi goremeyecegim.. ya bu klomen mi beni boyle yaptı anlamadım ki :uhm::uhm:

var mı bi fikriniz? Allah korusun yumurta catlamazsa kist olusmasin ya? bi de 3 seviyeyi gormezsem regl mi nasil tespit edecegim..?? off ya :gitme:

selam cnm yoktun uzun zamandır merak ettik seni...

neden bu kadar zamandır 2. seviyedesin ilginç kesin bu ay yumurta çatlamadı yoksa 3. seviyeyi görürdün herhalde, klomenin etkisi olabilir belkide ama yinede çok ilginç bi durum, dr. una sordunmu bu durumu? Allah kolaylık versin valla cnm inşallah çatlar biran öncede sende rahatlarsın...

Nibocum bugün izinli günün galiba süper bende evde olmak isterdim şu an :) ss2302 cim bugün yarın adet günüm beklemedeyim hayırlısı artık. Evet bitanem adet bitiminde bende rahim filmi çektirip tüp bebek tedavisine başlıycam ama heralde rahim filminden dolayı br dahaki adet döneminde iğnelere başlarlar aradaki bir ay belki vitamin verir. canım belki klomenden dolayıdır dediğin gibi inşallah bir an önce 3. seviyeyi görürsün. nalancım öpüyorum bitanem nasılsın. dalia henüz yok ortalarda. gününüz güzel geçsin

selam cnm yoktun uzun zamandır merak ettik seni...

neden bu kadar zamandır 2. seviyedesin ilginç kesin bu ay yumurta çatlamadı yoksa 3. seviyeyi görürdün herhalde, klomenin etkisi olabilir belkide ama yinede çok ilginç bi durum, dr. una sordunmu bu durumu? Allah kolaylık versin valla cnm inşallah çatlar biran öncede sende rahatlarsın...

vallahi sasırdım kaldım 9 gundur 2. seviye nerede gorulmus, gecen aylar 3. seviyeyi 12. gun gordum bu ay 16. gunum ve cubuktaki cizgi kaybolmaya basladı yani 3 olamayacagım herhalde..

eşim de "doktora git bu ay" dedi "yumurtlama gerceklesmedi" dersin dedi..anlamadım gitti ya.. ben regl mi ne zaman hesaplayacagım peki simdi sempatiksalakcinni

Nibocum bugün izinli günün galiba süper bende evde olmak isterdim şu an :) ss2302 cim bugün yarın adet günüm beklemedeyim hayırlısı artık. Evet bitanem adet bitiminde bende rahim filmi çektirip tüp bebek tedavisine başlıycam ama heralde rahim filminden dolayı br dahaki adet döneminde iğnelere başlarlar aradaki bir ay belki vitamin verir. canım belki klomenden dolayıdır dediğin gibi inşallah bir an önce 3. seviyeyi görürsün. nalancım öpüyorum bitanem nasılsın. dalia henüz yok ortalarda. gününüz güzel geçsin

canım benim hakkında hayırlısı olsun insallah tatlim.. olsun 1 ay nedir ki insan omrunde hemencecik geciyor.. bi bakmisim mayıs ı ortalayacagız ..

her seyin hayırlısı olsun..hepimizin hakkında..

ben de size durumumu bildiririm canlar.. opuyorumnanaktan

saol cnm ben ii yim sen nasılsın, ütü yapıyorum oofff bitmez bu ütüler, ara vererek yapıyorum hepsini birden yapınca yoruluyorum valla...

vallahi sasırdım kaldım 9 gundur 2. seviye nerede gorulmus, gecen aylar 3. seviyeyi 12. gun gordum bu ay 16. gunum ve cubuktaki cizgi kaybolmaya basladı yani 3 olamayacagım herhalde..

eşim de "doktora git bu ay" dedi "yumurtlama gerceklesmedi" dersin dedi..anlamadım gitti ya.. ben regl mi ne zaman hesaplayacagım peki simdi sempatiksalakcinni
ben de size durumumu bildiririm canlar.. opuyorumnanaktan

valla doktora görünmeden çözülmeyecek senin sorunun herhalde inşallah ii haberlerle dönersin bizi mutlaka haberdar et cnm...

kızlar herkese selam!!!!

Canım ben aleti ilk kullandığımda 18. gün yumurtlamıştım. Hatta bu forumun ilk müdavimlerinden birinin de 21.gün yumurtladığını hatırlıyorum. Ama tabii 28.güne gelip hala yumurtlamadıysan o zaman doktora gitmen gerekir.

Canım bacağındaki uyuşma geçti mi? İzin alıp sen de doktora gitcem de eve git sonra aklinialirimsmile

Back