• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

İnşallah bitanem umutlu son günüm bugün yarınki testten sonra belli olur yazarım size :)

Evet bitanem aşılama amniyosentez şu bu derken neler harcadık bu yolda Allah maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

amin cnm inşallah, test negatif çıksada hemen umutsuzluğa kapılma bi kaç gün sonra testi tekrarla yada olmadı bi kan testi yaptır ordan daha net belli olur...

nibocum sıkma canını eğer olacaksa bugünde olur yarında olur allahın işi hiç belli olmaz, istanbulun tadını çıkar, bu arada ne fuarı var...

CNR Mekanik Fuarı canım... 2 yılda bir yapılıyormuş ben de eşim dolayısıyla öğrendim. Havalandırma Isıtma gibi konularla ilgili... Bizim de standımız vardı orada eşime yardımcı olmuş oldum.

nibo umarım bu akşam her şey yolunda gitmiştir ii haberlerini beklioruz...

Nalancım a.s. nibocum akşam çalışabildinizmi. prenses ss2302 bi ses verin geçmişleri okudum 2. kez bu hafta baştan sona. Bir kaç arkadaş daha varmış monütörü kullanan sonra onlarda kaybolmuş. en sessiz topic kaldık

Canlarım güzel çalıştık, havada güzeldi, gerçi programımız inanılmaz yoğundu ama ona rağmen 1.seviyeye inene kadar sabah akşam çalıştık. Kısmet artık... Tabii bu arada kötü beslendim çok yoruldum ve çok geç yattım...
Olsun hiç kafama takmadım ama... İstediğim de buydu...

ayyy canim benim cok sagol aslinda cok takintili bir insan degilimdir ama hamilelikten sonra resmen kimyam degisti gibi birsey oldu en mutlu olmam gereken zamanlarda Rabbim affetsin ama cok kotu oluyorum
hamile kalmadan once hasta gibi davranan hamilelere mutsuz olanlara inanilmaz sinir oluyordum simdi ayni durumdayim senağlama

Büyük konuşunca hep insanın başına geliyor... Ben de senin gibi düşünürüm hep bu durumda ben de mi acaba öyle olacağım ihihihi -tatlicadiarzu-

bu arada ümidim yok gene olmaz gibi geliyor diyorum kendi kendime genede her ay ümitleniyorum değişik bir piskoloji :) olmadı pazar sabah idrar testiyle bakıcam

Canım kaçıncı günündesin?
Reglin ne zaman?

Yaaa çok uzak kaldım buralardan özledim sizi çok... İnşallah güzel haberlerini alırız

kızlar ikili kan testimin sonucu kötü çıkmış 1/73 moralim bozuldu, amniyosentez yapılacakmış...

Canım benim nolur üzme kendini... Bu testlerin maalesef anlamını bilmiyorum ama amniyosentez umarım iyi çıkar bitanem. Bizi gelişmelerden haberdar et canım benim.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz? umarim iyisinizdir, gecmic bir kac sayfas okuyabildim sadece, ins iyi haberler vardir.

bende turkiyede hicbirsey yaptiramadim, cunki adet olmadim, doktor adet ol rahim film cekeriz ve tuplere bakariz dedi ama adet olmayinca olmadi hicbirsey malesef.. ama ultrasanda birsey cikmadi kist mist allaha sukur. smeer testide temiz cikti.
bugun manitorun 3.gunu , klomed kullaniyorum, ayrica bogurtlen kokucayi( yumurtanin catlamasinia yardimci oluyormus) ve incir kuru..

benden bukadar kizlar sizler ne yapiyorsunuz?

Canım benim hoşgeldin aramıza tekrardan...opuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrrr nerelerdesiniz...
Ben 22.günümdeyim... Sanırım beklenmeyen tarihime 8-9 gün var...

Canım hoşgeldin ben çarşamba adet olcam bugün 4 gün önce yapılan hamilelik testinden yaptım negatif çıktı. hayırlısı kısmet değilmiş. inşallah sizlerden güzel haberler alırız öpüyorum

Nibocum hoşgeldin cnm...a.s.

çalışmalarının ii geçmesine sevindim valla inşallah bu ay sizlerinde hamiş haberlerini alırız kızlar...

bu yazdığım oran 2 li test die adlandırdıkları bi testin kan testi sonucu cnm, gebeliğin 11-14 haftaları arasında bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar ayrıca anneden kan alıp koromozomları inceliyolar olası bi down sendromuna karşı ve benim bu oranım en düşük 1/250 olması gerekirken 1/73 çıkmış onun için karından bi iğne ile girerek bebeğin kesesinde sıvı alacaklarmış...

ama benim korktuğum benim kan gurubum negatif bebişin pozitif eğer bu amniyo esnasında kanlar birbirine değerse o zaman benim vücudum bebeği atar yani düşük yaparım, rhogam die bi iğne olmuştum bu kan uyuşmazlığına karşı ama o da düşüğü yüzde yüz engelleyecek die bi şi yok tabii.. çaresiz kaldım yani...

Canım hoşgeldin ben çarşamba adet olcam bugün 4 gün önce yapılan hamilelik testinden yaptım negatif çıktı. hayırlısı kısmet değilmiş. inşallah sizlerden güzel haberler alırız öpüyorum

hemen moralini bozma cnm, ben adetimi 3 gün geçtikten sonra yaptım ona rağmen çok silik bi çizgi çıkmıştı, adet gününü geçsin bi hemen moralini bozma, olmadıysa tekrar denersiniz yada tüp bebeğe başlarsınız, canını sıkma cnm..

hamile kalmak demek illa o çocuğu doğurabileceğin anlamına gelmiormuş onu annadım ben, onun için sağlıklı bi gebelik olması çok önemli, hamile kalıp sonra kucağına alamadan kaybetmek daha feci oluyo arkadaşlar, inşallah hepiniz sağlıklı gebelikler geçirirsiniz...

Nibocum hoşgeldin cnm...a.s.

çalışmalarının ii geçmesine sevindim valla inşallah bu ay sizlerinde hamiş haberlerini alırız kızlar...

bu yazdığım oran 2 li test die adlandırdıkları bi testin kan testi sonucu cnm, gebeliğin 11-14 haftaları arasında bebeğin ense kalınlığına bakıyorlar ayrıca anneden kan alıp koromozomları inceliyolar olası bi down sendromuna karşı ve benim bu oranım en düşük 1/250 olması gerekirken 1/73 çıkmış onun için karından bi iğne ile girerek bebeğin kesesinde sıvı alacaklarmış...

ama benim korktuğum benim kan gurubum negatif bebişin pozitif eğer bu amniyo esnasında kanlar birbirine değerse o zaman benim vücudum bebeği atar yani düşük yaparım, rhogam die bi iğne olmuştum bu kan uyuşmazlığına karşı ama o da düşüğü yüzde yüz engelleyecek die bi şi yok tabii.. çaresiz kaldım yani...

Canım benim yine de moralini bebeğin için yüksek tutmaya çalış. O şimdi senin yaşadığın hayalkırıklıkları, üzüntüleri, endişeleri hissediyor. Onun da rahat olması lazım.

Eminim bir sıkıntı çıkmayacaktır. İnşallah en güzel haberlerle bizi burada mutlu edeceksin. Pozitif düşünmeye çalış, bol dua et... Bebişin için iyisini iste hep... Eşinle birbirinize destek olun... Düşük tehlikesini de kafandan çıkar kuzum. O sımsıkı tutundu sana, annesini çok seviyor. :1hug:

hemen moralini bozma cnm, ben adetimi 3 gün geçtikten sonra yaptım ona rağmen çok silik bi çizgi çıkmıştı, adet gününü geçsin bi hemen moralini bozma, olmadıysa tekrar denersiniz yada tüp bebeğe başlarsınız, canını sıkma cnm..

hamile kalmak demek illa o çocuğu doğurabileceğin anlamına gelmiormuş onu annadım ben, onun için sağlıklı bi gebelik olması çok önemli, hamile kalıp sonra kucağına alamadan kaybetmek daha feci oluyo arkadaşlar, inşallah hepiniz sağlıklı gebelikler geçirirsiniz...

sana katiliyorum canim arkadasim gercekten hamile kalmakla is bitmiyormus asil ondan sonrasi onemliymis insallah Rabbim sagsalim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder
isteyen butun arkadaslarda hayirli zamanda bebislerine kavusurlar :Saruboceq:

kizlar dun benimde kanamam oldu koyu kahverengi lekeler geldi o an lavoboda resmen dunyam basima yikildi dizlerimin bagi cozuldu cok korktum hemen hastaneye gittik
cok sukur onemli birsey degilmis neden oldugu anlasilmadi idrarda da bakteri cikti bir hafta antibiyotik kullanicam ne diyelim Allah hakkimizda hayirlisini versin

hosgeldin nibocum opuyorumnanaktan ozlettin kendini
gununede az kalmis hayirli haberleini bitanem
Rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin insallah

canim hemen umitsizlige kapilma en guzeli adet gununu beklemek insallah melegin seninledir

kizlar dun benimde kanamam oldu koyu kahverengi lekeler geldi o an lavoboda resmen dunyam basima yikildi dizlerimin bagi cozuldu cok korktum hemen hastaneye gittik
cok sukur onemli birsey degilmis neden oldugu anlasilmadi idrarda da bakteri cikti bir hafta antibiyotik kullanicam ne diyelim Allah hakkimizda hayirlisini versin

Canım çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşursun umarım. :nazar:

Canım benim yine de moralini bebeğin için yüksek tutmaya çalış. O şimdi senin yaşadığın hayalkırıklıkları, üzüntüleri, endişeleri hissediyor. Onun da rahat olması lazım.

Eminim bir sıkıntı çıkmayacaktır. İnşallah en güzel haberlerle bizi burada mutlu edeceksin. Pozitif düşünmeye çalış, bol dua et... Bebişin için iyisini iste hep... Eşinle birbirinize destek olun... Düşük tehlikesini de kafandan çıkar kuzum. O sımsıkı tutundu sana, annesini çok seviyor. :1hug:

inşallah ii sonuçlanır cnm bizde sabırsızlıkla beklioruz, başka bi doktora daha gidicem şimdi onu ayarlamaya çalışıyorum..

sana katiliyorum canim arkadasim gercekten hamile kalmakla is bitmiyormus asil ondan sonrasi onemliymis insallah Rabbim sagsalim bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder
isteyen butun arkadaslarda hayirli zamanda bebislerine kavusurlar :Saruboceq:

amin inşallah cnm...:Saruboceq:

Nibocum, daliacım, nalancım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bencede en önemlisi bebeğin sağlıklı olması. Daliacım geçmiş olsun canım şükür kötü birşey yok. Nibocum evet adet bitiminde tüp bebek için doktora gideceğim hayırlısıyla. Mide bulantım başladı bu benim tipik adet belirtilertim hayırlısı artık

Son düzenleme:
Back