Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım aynen oyle zaten beyinde yumurtaligi calistiran kısım da stres mekanizması da aynı lobdaymıs :) ilintililer yanii...

ben hala 18. gunumde 2. seviyeyim ama inanmıyorum artık en son esimle 4 gun once beraber olduk artık bu aksam yine calısma var ,dedim bari biraz iyice ara verelim spermiogramlar da 3-4 gunluk prehizden sonra yapılıyor.. 3. seviyeyi goremeyecegm herhalde.. olsun yine de degerlendiricez..

biz hic asılama yada tup bebek denemedik ama o gittigim kılcık doktorlardan bir tanesi (profesor olan) sen ameliyat olduktan sonra direkt tup bebege kadar yolunuz var demisti nasıl olsa yasın genc demisti ama ne demek istemedi hic anlamamıstım..

simdi cok iyi anlıyorum sanırım sonum aşılama olacak ama ben onla vakit kaybetmek istemiyorum direkt tup yaptırırım herhalde..
klomen i 4 ay kullan dedi doktor su anda 2. ayımdayım.. ondan sonra yine olmazsa gel baska turlu bakacagız dedi herhalde bu alternatifleri sunacak..bilmiyorum bekler miyim 2 ay daha.. hayırlısı olsun

Günaydın arkadaşlar sonunda bugün hastalandım hayırlısı gününüz güzel geçsin öpüyorum

canım yeni ay yeni umut demek cok uzulme bak hem tup bebege gececeksiniz insallah degil mi? hadi hayırlısı insallah bitanem:Saruboceq:

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun bitanem ben salı gününe mustafa bahçeciden randevu aldım tüp bebek için gidicem bakalım ne diyecek

Arkadaslar oncelikle affiniza siginiyorum, kac gundur giremedim, dun girdim okuyup ciktim, bu siralar doktor hastane ugerasiyorum, ustelik bulundugum sehirden 7 saat uzak doktorum.

Ss2302, canim sana kisaca merakini gidereyim, oncelikle klomen kullanip 2.seviyeye ust uste gorduysen buyuk ihtimal bu ay yumurtan gelismis ama catlamamis, buda bu ay adetini uzatacak. Cunki benim klomen kullandigim 2 ay oyle oldu, sonra doktor klomen dozajini yukseltti , gunde 2 defa ic dedi. simdi ise duzenli yumurtlama oluyor 3 aydir .
Sperm testi bugun mu yaptiriyorsun ? onun sonuclarida cok onemli. 4 ay klomen kullanip asilama gecelim dediyse doktor, klomen devam et, cunki klomenle yuzde 75 hamile kaliniyormus. canim baska sorun olursa sorabilirsin, cunki bende bu ay klomen kullaniyorum 3,ayimdayim,

gul1973 , Canim tup bebek dusunmen cok isabetli bir karar , bence hemen bu ay denemelisin. ama once rahim filmi cektirmeni soyleyecektir dokror. Rahim filminde tuplerin acik olup olmadigi belli oluyor.

Arkadaslar size hem iyi hem iyi olmayan bir haberim var, iyi olan , rahim film sonuclari iyi cikti, ultrason , smeer testi , ve rahim filmi test sonuclari iyi . esimin sperm testi sonucu dusuk cikti, onun icin bu ay gene yaptircak, bir ayda dogru sonuc vermiyormus. bugun testi yaptirmaya gitii.

iyi olmayan haber ise, benim manitor, manitorun 9.gununde 3.seviye gosteriyordu, doktora sordum, senin manitorde bir yanlislik var, klomen kullanan tum kisilerde adetin 12-15 gunler arasinda yumurtlama gerceklesir dedi. sen manitoru birak , klomen kullaniyorsun, adetin 12.gunden basla calismayi dedi.

Ve manitoru bu aydan itibaren birakiyorum:umursamaz: esimde tabi doktorun soyledigini duyunca, biz hep yanlis gunlerde calismisiz hamile kalmaman sebebi bu olabilir dedi, ve oda istemiyor manitor kullanmami ...iste oyle .

SS2302 canim buarada manitoru kafana takma , sen bugunlerde calismaya devam et, belki gebe kalabilirsin.

Günaydın arkadaşlar sonunda bugün hastalandım hayırlısı gününüz güzel geçsin öpüyorum

dediğin gibi hayırlısı olsun cnm, dr. a bi git muayene ol bakalım ne diecek, ondan sonra kendinize yeni bi yol çizersiniz, sakın kendini üzme, sonuçta çareler tükenmiş değil sadece geçen ay hamile kalamadın o kadar, belki bu ay kalacaksın belli mi olur... önemli olan dr.un ne dieceği belki aşılamayla bile hamiş kalabilirsin tüp bebek denemeye gerek kalmaz, bi görüş bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin, bizede haber vermeyi unutma merak ederiz seni...

canım monütörü pillerini çıkarsammı yoksa öylece kalsamı doktora gittiğim gün 6.gün oluyor. canım ben şubatta aşılama yaptırmıştım olmadı

Son düzenleme:
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun bitanem ben salı gününe mustafa bahçeciden randevu aldım tüp bebek için gidicem bakalım ne diyecek

hadi hayırlısı guzelim insallak ilk seferde bebişlerin gobegine konarrr :Saruboceq::Saruboceq:

canım acıklamalrın icin cok tesekkur ederim...
ben gunde 2 tane klomen icerek zaten basladım tedaviye gecen ay cart 12. gunde 3. seviyeyi gordum.. bu ay ise bugun 19. .gunum 12 gundur hala 2. seviyedeyim artık inanmıyorum zaten.. bence de klomenle alakalı bir sey..

iste benim demek istedigim de buydu tatlım bence gecen ay da monitor cok erken gosterdi 12. gun 3. seviye bu iste bir bit yenigi var diye icim icimi yedi demek ki baya etkisi oluyo yanlıs sonuclara...

SS2302 canim buarada manitoru kafana takma , sen bugunlerde calismaya devam et, belki gebe kalabilirsin.

takmıyorum artık zaten calısmalara devam ama bi ara 4 gun ara verdik ki spermler toparlansın aynı spermiogramdan once beklenen sureyi bekledik 4. gunde beraber oldum esimle bak tablom boyle

9. gun- 11.gun-14.gun-18.gun (dun aksam)

insallah bir ise yaramıstır ama sanırım yumurtlama olmadıgı icin bi ise yaramayacak.. 2.seviye gorerek hamile kalan var mı acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben mesaj yazdım ama gitmiyor.bu kolay hamilelik monütörünü nereden alacağımı özelime yazabilirseniz çok mutlu olacağım.

canım monütörü pillerini çıkarsammı yoksa öylece kalsamı doktora gittiğim gün 6.gün oluyor. canım ben şubatta aşılama yaptırmıştım olmadı

valla ben çıkarmadım öle duruyo ii hatırlattın hakkaten çıkarmak lazım onları dimi, aşılamayı 1 kere mi denedin belki bir kaç kere daha denesen olurdu neden hemen bıraktın?

Canim 2.seviye gorerek hamile kalan olmadi bu topicte. bende 3 defa senin gibi 2.seviye ust uste gordum uzun sure. zaten yumurtlama olmuyor dedigim icin doktor klomen verdi.

bilemiyorum belki klomen etkisiyle manitor sasiriyormu ne? 12 .gun 3.seviye erken daha canim doktorun soyledigine gore..

ayrica rahim filminden birkac gun sonra iliskiye girmiyorsun, rahim filmide 7-8.gunlerde yapliyor, ben doktora eger yumurtlama gunu gelirse yarin dedim, yok dedi bu mumkun degil dedi, bana bu gunlerle ilgili taktim gosterdi, ve senin adetin nisan 5. dedi bu takvime gore, ister 28.gunde adet ol ister 35.gunde dedi, bu takvime gore, klomen kullanarak nisan 18 -19-20-21-22 gunler arasi calisacaksin dedi. yani manitor suanda 2.seviye gosteriyor adetin 7.gunden beri, bakalim test yapiyorum, doktorun dedigi gunlerle manitor tutacakmi diye.. ama gelecek ay kullanmayacagim manitor, doktorun takvimine gore calisma yapacagim.

sende haklısın tabi cnm olsun biz yazışırız seninle napalım, demek herkes monitörden ümidi kesti...

Arkadaslar ben umit kesmedim, gene yazisiriz, girerim , ama ben klomen kullaninca , heralde ilacinmi etkisi ne, gunleri yanlis veriyor . gerci Dalia asilama yaptirirken oda ilac kullandi , onunki doktorun gunu manitor gunu tuttugunu dogrulamisti . bilemiyorum, ama siz yinede kullanmaya devam edin, ben 3 ay klomen kullanip asilama gecicek doktor, ozaman yine maniotru denicem, dogru sonuc verip vermedigine.

Dalia sekerim nerdesin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…