Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar nasilsiniz? umarim iyisinizdir, gecmic bir kac sayfas okuyabildim sadece, ins iyi haberler vardir.
bende turkiyede hicbirsey yaptiramadim, cunki adet olmadim, doktor adet ol rahim film cekeriz ve tuplere bakariz dedi ama adet olmayinca olmadi hicbirsey malesef.. ama ultrasanda birsey cikmadi kist mist allaha sukur. smeer testide temiz cikti.
bugun manitorun 3.gunu , klomed kullaniyorum, ayrica bogurtlen kokucayi( yumurtanin catlamasinia yardimci oluyormus) ve incir kuru..
benden bukadar kizlar sizler ne yapiyorsunuz?
Dalia cigim, niye sIKIntidasin tatlim, bu agrilar kramplar her hamileliklte olur , sen cok ustune dusme , kendini baska seylerle oyalamaya calis, biliyorum demesi kolay ama HAMILELIGIN tadini cikar. bu gunleri yasamak icin yaptigin ve yaptigimiz dualari unutma, ins basinin agrisida gecer, uzuldum simdi yazilarini gorunce, hadi bakalim biraz canlan, mide bulantilarin gectimi? canim kendine dikkat et, benim tatilim iyi gecti. ama yazdigim gibi rahim film cektiremedim. benim icin dua et ne olur.
hadi guzel haberlerini bekliyorum , seni seviyorum, bebegimize iyi bak okopuyorumnanaktan
gul kac gunun kaldi tatlim ?
Bitanem çarşamba adet günüm hiç umudum yok ama genede umutluyum :) bu ay olmazsa adet bitiminde hayırlısıyla bahçeciğe gidiyorum. beklemek en zoru :) kendinize ii bakın öpüyorum
nibommmm ya bi ses ver merka ettim seni
kızlar amniyosentez fiyatı 1.000 TL dediler ne kadar uçuk bi fiyat dimi...
ohaoldumsmile nalan gercekten cok fazla
hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah melegin seninledir :Saruboceq:
dualarim seninle
Canım Allah razı olsun yarın idrar testi yapıcam ama hiç bir umudum yok gibi yani hiç bir belirti yok bende
boşver tatlım hep belirti olacak die bi şi yokki belki sende belirti olmadan gebeliğe başladın...
maalesef cnm, çocuk doğana kadar sıfırı tüketeceğiz herhalde....