Nalancım a.s. nibocum akşam çalışabildinizmi. prenses ss2302 bi ses verin geçmişleri okudum 2. kez bu hafta baştan sona. Bir kaç arkadaş daha varmış monütörü kullanan sonra onlarda kaybolmuş. en sessiz topic kaldık
ayyy canim benim cok sagol aslinda cok takintili bir insan degilimdir ama hamilelikten sonra resmen kimyam degisti gibi birsey oldu en mutlu olmam gereken zamanlarda Rabbim affetsin ama cok kotu oluyorum
hamile kalmadan once hasta gibi davranan hamilelere mutsuz olanlara inanilmaz sinir oluyordum simdi ayni durumdayim senağlama
ben kocama saldırırdım hatta ablam stres bileziği almıştı bana kocama acıyıp :)
Nalancım a.s. nibocum akşam çalışabildinizmi. prenses ss2302 bi ses verin geçmişleri okudum 2. kez bu hafta baştan sona. Bir kaç arkadaş daha varmış monütörü kullanan sonra onlarda kaybolmuş. en sessiz topic kaldık
gecmis olsun canim dikkat et yorma kendini bol bol dinlen
benimde bu aralar cok karnim agriyo arada resmen bicak batiyo gibi oluyo bazen adet oldugumu bile zannediyorum eyvahedigeldismile birde bas agrisi eklendi bu siralar aglamadigim halde gozlerimden yaslar akiyo kafamçokkarıştı
saol cnm, aslında kendimi o gün hiç yormamıştım ama yinede oldu bende annamadım nedenini..
aynı ağrı bendede var sanki her an adet olacakmışım gibiyim, bide hep karnım gergin sanki tuvalet ihtiyacım var gibi ama gidiyorum 3-4 damla anca gelio çok tuhaf...
buralardayim canim girip okuyorum ama halsizlikten usenmekten yazmiyorum inan
birde birkac gundur sinirlerim bozuktu karin agrim yuzunden birde ruhsal halimde inanilmaz dengesizlikler oluyo bir gun iyisem sonraki gun cok kotuyum :a015:
iyim bitanem bakınıyorum gelen giden varmı diye :) sen nasılsın nasıl gidiyor
bebişler büyüyo kendilerine yer açıyorlarr anneleri tabi idrar keseside sıkışıyor :)))
hamileler ondan sürekli tuvalete çıkıyormuş Allah hepimize kısmet eder inşallah
iyiyim cnm kasım anneleri topiğine gitmeden size bi bakim dedim, sen nasılsın?
sabahtan beri yavaş yavaş işlerimi halletmeye çalışıyorum, çarşafları felan değiştirdim yıkadım, havluları yıkadım diğer ıvır zıvırları yıkadım, incir tatlısı yaptım kocişe, birazdanda iç pilav yapcam uzun zamandır onu şımartmamıştım, bugün keyfini çıkara çıkara yesin bakalım...
Hamarat arkadaşım benim. ben iyim canım yumurtlama günümden sonra 7 gün geçti öncekilerden farklı ara ara sol kasığım ağrıyo belkide bişey yok kendimi dinliyorum :) hayırlısı artık yani beklemedeyim adet olursamda tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla şimdi çıkmam lazım öpüyorum bitanem
bu arada ümidim yok gene olmaz gibi geliyor diyorum kendi kendime genede her ay ümitleniyorum değişik bir piskoloji :) olmadı pazar sabah idrar testiyle bakıcam
kızlar ikili kan testimin sonucu kötü çıkmış 1/73 moralim bozuldu, amniyosentez yapılacakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?