Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

prenses belkide daha taitilden donmemistir o yuzden girmemesi normal ss'te biraz ara vermistir

hepsi normal hamileliğin ilerledikçe bunlar olucak canını sıkma bitanem hormonlar bunlar laf söz dinlemez :)

saol cnm, aslında kendimi o gün hiç yormamıştım ama yinede oldu bende annamadım nedenini..

aynı ağrı bendede var sanki her an adet olacakmışım gibiyim, bide hep karnım gergin sanki tuvalet ihtiyacım var gibi ama gidiyorum 3-4 damla anca gelio çok tuhaf...

bebişler büyüyo kendilerine yer açıyorlarr anneleri tabi idrar keseside sıkışıyor :)))

buralardayim canim girip okuyorum ama halsizlikten usenmekten yazmiyorum inan
birde birkac gundur sinirlerim bozuktu karin agrim yuzunden birde ruhsal halimde inanilmaz dengesizlikler oluyo bir gun iyisem sonraki gun cok kotuyum :a015:

üşenme tatlım hiç olmazsa bir iki satır yaz ya merak ediorum seni, hoş bende bazen giremiorum gelen giden oluyo ama vaktim olduğunda girip yazmaya çalışıyorum elimden geldiğince...

benimde öle duygusala bağladım bu aralar, dün akşam dizi izlerken ağladım kocam şaşırdı noldu die...

iyim bitanem bakınıyorum gelen giden varmı diye :) sen nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim cnm kasım anneleri topiğine gitmeden size bi bakim dedim, sen nasılsın?

sabahtan beri yavaş yavaş işlerimi halletmeye çalışıyorum, çarşafları felan değiştirdim yıkadım, havluları yıkadım diğer ıvır zıvırları yıkadım, incir tatlısı yaptım kocişe, birazdanda iç pilav yapcam uzun zamandır onu şımartmamıştım, bugün keyfini çıkara çıkara yesin bakalım...

bebişler büyüyo kendilerine yer açıyorlarr anneleri tabi idrar keseside sıkışıyor :)))

hamileler ondan sürekli tuvalete çıkıyormuş Allah hepimize kısmet eder inşallah

evet öle valla, sen beni bide geceleri görsen şaşarsın 6-7 kere tuvalete gidiyorum, gün içerisinde 2-3 litre su içiyorum normalde hiç su içmeyen biri olarak inanılmaz bi şi bu benim için ama bünyem istiyo valla....

Hamarat arkadaşım benim. ben iyim canım yumurtlama günümden sonra 7 gün geçti öncekilerden farklı ara ara sol kasığım ağrıyo belkide bişey yok kendimi dinliyorum :) hayırlısı artık yani beklemedeyim adet olursamda tüp bebeğe başlıycam hayırlısıyla şimdi çıkmam lazım öpüyorum bitanem

bu arada ümidim yok gene olmaz gibi geliyor diyorum kendi kendime genede her ay ümitleniyorum değişik bir piskoloji :) olmadı pazar sabah idrar testiyle bakıcam

bu arada ümidim yok gene olmaz gibi geliyor diyorum kendi kendime genede her ay ümitleniyorum değişik bir piskoloji :) olmadı pazar sabah idrar testiyle bakıcam

saol tatlım, dediğin gibi olmazsa pazar test yap ama idrarda hemen çıkmaya bilir hemen ümitsizliğe kapılma tamam mı, bu arada o psikoloji gebeliği bekleyen bütün kadınlarda var boşver...

kızlar ikili kan testimin sonucu kötü çıkmış 1/73 moralim bozuldu, amniyosentez yapılacakmış...

canım benim moralini bozma bak benim ikili kan testi sonucum çok ii di doktor 18 yaşında gibi çıkmış dedi hatta 3lü test bile yapmadı bu yüzden. Ama 20 . haftada bebekte edward sendromu çıktı. o yüzden ikili teste ben o kadar güvenmiyorum. amniyosentez yaptırmak en ii si ben 1 gün sonra fish saporunu veriyorlar 3 hafta beklemiyorsun doktorundan onu iste 5 tane kromozoma bakıyorlar o raporda zaten en önemlileri onlar. illaki kötü çıkcak die düşünme bak ben sana örnek olayım 2li kan testim süperdi sonuç hüsrandı. ne olur içini ferah tut.

Son düzenleme:
canım öbür tarafada yazmıştım sonra sildim burdan okursun nasılsa. Amniyosentezde o kadar basit bir işlemki sakın korkma ben yaptırmıştım.ınternetten aratıştır Recep Has, Atıl Yüksel ve Rıza Madazlı. amniyosentez yapan hocaların piri bunlar. bence farklı doktora yaptır özellikle bunlardan birisine . Ben Recep Hasa yaptırmıştım sadece kalp atışını dinleyerek bebekte bir problem olduğunu anlamıştı kendi doktorum oysa kaç kez dinlemişti kalp atışını. Bence sorun yoktur ama ne olur yaptırırsan bu doktorlardan birine yaptır bunlar konularında inanılmazlar hatta o kadar dolularki şimdiden arayıp randevu alman lazım. güzel yanaklarından öpüyorum bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…