Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

evet daha 5 gün var. sabırsızlıkla bekliyorum :)

Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin nibocum dediğin gibi birinci, seviyeden bugün 3. seviyeyi gördüm preseedi bu akşam kullanıcam hayırlısı artık :Saruboceq:

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin nibocum dediğin gibi birinci, seviyeden bugün 3. seviyeyi gördüm preseedi bu akşam kullanıcam hayırlısı artık :Saruboceq:

Canlarım 12. günümde ve 1. seviyedeyim henüz. Benim sanırım 5-6 günüm daha var. Bugün bal tarçın çörekotu kürünü sonlandıracağım. 2 ve 12. günler arasında demiştiniz.

Gül'cüğüm canım benim çok sevindim... Hadi inşallah bu ay bebiş gelsin :CüvCüv: Yarın preseed ile ilgili düşüncelerini yazarsın tatlım :1hug:

Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?

nibo kacinci gundesin?

Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?

selam tatlım.. bugun 2. gunum, dun iyi ki acmısım m1 i gurul gurul regl oldum sonrasında tam 2 gun gecikme ile olsun en azından oldum ya cok sukur!

bugun de klomene baslasım insallah hakkımızsa hayırlısı olsun!

dun esimle de onu konustuk.. bizim sıkıntımız olmayacagı degil bizim sıkıntımız bir an evvel olsun dusuncesi.. o yuzden geriliyoruzeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu gerginliği üstünüzden nasıl atarsınız acaba :uhm:

Bu gerginliği üstünüzden nasıl atarsınız acaba :uhm:

inan tatlım hicbir fikrim yok... bir psikolog buldum internette, infertilite tedavisindeki ciftlerin yasadigi stresi azaltmak icin seanslar yapıyormus.. belki de hayatımda ilk kez psikologa gitmeyi dusundum..

kadinin web sitesinde su yazıyo arkadaslar:
beynin sag lobu hem dusunceyi, stresi yaratan yerdir hem de yumurtlama emrini veren yerdir.. dolayısıyle ikisi birbirine baglantılıymıs..

sanırım o yuzden koylerimizde yada sehir gurultusu olmayan yerlerde kadınlar catır catır doguruyo 4-5 tane..kaydirigubbakcemile3

biz butun gun masa basında, iş sıkıntısı, bilgisayar karsısında saatlerimizi harcadıgımız icin, işe gidip gelirken trafik cektigimiz icin stres yasıyoruz!!
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

serap ezgu gibi bodrum'da mandalina bahceli bir koye tasınmak istiyorum!! delikafaduldensüprizzzzz

bu siteye girmeye başladığımdan beri kendimi çok cahil hissetmeye başladım :)
bal tarçın çörekotu kürü nedir?
preseed nedir?
hadi aydınlatın beni yerimseniben

Canım adetin 2inci gününden14. gününe kadar bal, tarçın, çörek otu karışımını sabah akşam aç karınla yiyorsun ilgili topicler yumurtaları besliyormuş. birde yumurta çatlamasına yardımcı olan 4-5 inciri havuçla kaynatıp aç karınla içiyorsun. prışleseed te internette ve eczanede satılıyor gene topiği var spermlerin daha uzun yaşamasını sağlıyor. yumurtlama günüğ vajinadan sıkıyorsun.

bunlar gerçekten işe yarıyor mu?

Selam şekerler bugün 13. gün 2. seviyeyi gördüm sanırım bal çörekotu tarçın işe yaradı. sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…