Tamam canim, daha varmis 5 gun. Ins hakkinda hayirlisi olur, ve 1.kullandiginda hamile kalirsin. Doktorun tavsiye edipte alman cok morel verici bir durum, bazi doktorlar varki cok bilmislerolumunekankayizsmile
yurtdisinda cok yaygin, ama turkiyede daha yeni olunca, doktorlarinda alismasi ve tavsiye etmesi nadir heralde..benimde doktorum tavsiye etmisti. ve cok memnun kaldim, her ay duzunli yumurtlamadigimi ogrendim, cunnki 3.seviye her ay goremedim, sonra doktora gittim duzeldi allahtan.
test çubuğunda 2. çizgiyi görmek ne anlama geliyor. Ben hiç görmedim galiba ?
Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?
nibo kacinci gundesin?
Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?
Günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin nibocum dediğin gibi birinci, seviyeden bugün 3. seviyeyi gördüm preseedi bu akşam kullanıcam hayırlısı artık :Saruboceq:
Aklımız fikrimiz bebek oldu hayırlısıyla Allah bu özlemimizi en kısa zamanda giderir inşallah
evet daha 5 gün var. sabırsızlıkla bekliyorum :)
Gul sekerim sen naislsin? kacinci gunundesin?
nibo kacinci gundesin?
Ss2302 1.gunde. hakkinda hayirlisi olsun canim, yanliz daha kanaman yoksa m tusuna basmasaydin keske?
selam tatlım.. bugun 2. gunum, dun iyi ki acmısım m1 i gurul gurul regl oldum sonrasında tam 2 gun gecikme ile olsun en azından oldum ya cok sukur!
bugun de klomene baslasım insallah hakkımızsa hayırlısı olsun!
dun esimle de onu konustuk.. bizim sıkıntımız olmayacagı degil bizim sıkıntımız bir an evvel olsun dusuncesi.. o yuzden geriliyoruzeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bu gerginliği üstünüzden nasıl atarsınız acaba :uhm:
Canlarım 12. günümde ve 1. seviyedeyim henüz. Benim sanırım 5-6 günüm daha var. Bugün bal tarçın çörekotu kürünü sonlandıracağım. 2 ve 12. günler arasında demiştiniz.
Gül'cüğüm canım benim çok sevindim... Hadi inşallah bu ay bebiş gelsin :CüvCüv: Yarın preseed ile ilgili düşüncelerini yazarsın tatlım :1hug:
Canım benim yaaa ne heyecanlı değil mi boshayallersmile
Bu ay hepimiz birden hamile kalsak kızlar yaa...
Canım adetin 2inci gününden14. gününe kadar bal, tarçın, çörek otu karışımını sabah akşam aç karınla yiyorsun ilgili topicler yumurtaları besliyormuş. birde yumurta çatlamasına yardımcı olan 4-5 inciri havuçla kaynatıp aç karınla içiyorsun. prışleseed te internette ve eczanede satılıyor gene topiği var spermlerin daha uzun yaşamasını sağlıyor. yumurtlama günüğ vajinadan sıkıyorsun.
bunlar gerçekten işe yarıyor mu?
Selam şekerler bugün 13. gün 2. seviyeyi gördüm sanırım bal çörekotu tarçın işe yaradı. sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?